Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeszkody na zakręcie

zdradzające mężów łączmy się!!

Polecane posty

Gość kendopolis
holele nie chrzan kobieto :-) teraz piszesz,ze nie pozowliłabys ,aby maz wychowywał nie swoje dziecko :-) Tak sobie tłumacz ;-) Gdyby nie to,ż emaz sie o tym dowiedział,to byś tak łatwo z mezem nie chciała sie rozstac. Okłamujesz samą siebie,po prostu tłumaczysz się samej sobie,ze jestes tak szlachetna,że nie wmówiłabys mezowi,ze to nie jego dziecko :-) No normalnie neisamowicie szlachetna osoba z ciebie:-)

mówię mężowi że jest jedyny i kocham tylko jego bo widze że takie słowa sprawiają mu radość. Zarówno z mężem mam wspaniałe wspomnienia jak i z kochankiem i jednak liczę że tych wspaniałych chwil będzie więcej..teraz z mężem stabilzacja,może troche rutyna co nie znaczy że brak miłości a z kochankiem szaleństwo,romans ma te plusy że nie tak łatwo o rutynę teraz myślę że może to dlatego że mąż był moim pierwszym partnerem w ogóle.. ;Skończ kobieto pie**olić bo się porzygam. Ty nie możesz nikogo kochać.; TO JEST WASZ BŁĘDNY OSĄD.ROBICIE Z NAS POTWORY BEZ UCZUĆ,MYSLICIE ŻE JAK KTOŚ ZDRADZA TO NIE KOCHA NIKOGO,NAWET WŁASNEGO DZIECKA,JEST PUSTY I NIC ANI NIKT SIE DLA NIEGO NIE LICZY A TO ŚWIADCZY O WAS ŻE JESTEŚCIE OGRANICZENI.JESTESMY NORMALNYMI LUDŹMI,NIE JESTEŚCIE OD NAS LEPSI,WIDAĆ TO W TYM JAK PLUJECIE JADEM I ŻYCZYCIE INNYM ŹLE,PATRZYCIE Z GÓRY

holele nie chrzan kobieto teraz piszesz,ze nie pozowliłabys ,aby maz wychowywał nie swoje dziecko Tak sobie tłumacz Gdyby nie to,ż emaz sie o tym dowiedział,to byś tak łatwo z mezem nie chciała sie rozstac. Okłamujesz samą siebie,po prostu tłumaczysz się samej sobie,ze jestes tak szlachetna,że nie wmówiłabys mezowi,ze to nie jego dziecko No normalnie neisamowicie szlachetna osoba z ciebie Doklądnie, nie ma kobiet które w takiej sytuacji potrafilyby postąpić uczciwie, honorowo.

Gość kendopolis
przeszkody na zakręcie Kij ma dwa konce,obys tego drugiego konca nie poczuła :-)

Gość o i zaczeły sie...
tak jase osadzi cie twoj maz i dziecko poczekaj jeszcze troche poki co rob co robisz tylko łykaj prochy zeby bekarta nie bylo

Gość ajdhaskf
W dupach się poprzewracało...

Gość kendopolis
Czy dla was zdardzajacych przysięga małżenska nic nei znaczy? Jak tak,to trzba było żyć w konkubinacie i wtedy trochę mniejsze zło byście sobie i swoim mężom wyrządziły.

BŁAGAM CIĘ PRZESTAŃ PIE**OLIĆ - coś ci nie pasuje,zawsze możesz opuścić temat.

jak przysięgałam wierzyłam że będe wierna.

Gość kendopolis
przeszkody na zakręcie No to trzeba było wiernosci dotrzymac

Gość ajdhaskf
Właśnie "wierzyłaś"

Gość jest takie powiedzenie
mozecie sie łączyc zdradzajace mezów KÓRWA KÓRWIE ŁBA NIE URWIE a ty autorko jete kórwa, niezdecydowana i strachliwa

wobec tego uważaj na słowa,bo wyzywanie innych w necie może kiedyś sie na Tobie odbić zamiast niszczyć lepiej coś zbuduj :) wyjdzie Ci to na zdrowie,po co masz sie denerwować cudzymi problemami jak ich nie możesz znieść

Gość Facet_997
Co Wam powiem to Wam powiem. Zioniecie jadem, ubliżacie , wyzywacie ? Nie jest Wam wstyd ?

Gość jest takie powiedzenie
jestescie madre tylko na necie a w rzeczywistosci strachliwe szmaty, ciekawe czy taka bedziesz suko wyszczekana jak maz odkryje a kochanek kopnie w dupe

nie mówiłam że jestem mądra ale niech wam sie nie wydaje że to wy jesteście najmądrzejsi

dominik za takie gadanie powinieneś mieć bana na tym forum

Gość ajdhaskf
Autorka jest po prostu rozpuszczona i ma za dobrze.

Gość kendopolis
przeszkody na zakręcie nie starsz,nie strasz,tylko módl sie aby twój maz sie nie dowiedział,ze przyprawias zmu rogi.Myślę,że nie tylko na wyzwiskach by sie skonczyło.

Gość tak na serio serio
to jestescie gorsze od kurew, bo kórwy biora kese za dawanie dupy, wy robicie to za darmo i dlatego macie powodzenie

Gość tak na serio serio
to jestescie gorsze od kurew, bo kórwy biora kese za dawanie dupy, wy robicie to za darmo i dlatego macie powodzenie

Gość Facet_997
A czemu wy w tej chwili nie jesteście z mężami, dziećmi? Jest niedziela przecież.

Gość kendopolis
Facet_997 zauwaz,ze nie kazdy moze miec przy sobie męża i dzeci.Moi są bardzooo daleko ode mnie.

''dominik za takie gadanie powinieneś mieć bana na tym forum'' Na szczescie na tym forum jest wolność slowa i każdy ma możliwość wyrazania swoich opinii o innych. Jesteś kurwą i mogę to z pełną swobodą napisac.

Gość Łocholercia
Osoby zdradzające mężów nie mają żadnych uczuć. A jeśli macie, to dajcie wolność mężom, by mogli sobie znaleźć dobre kobiety a nie idiotki, które dają dupy kochankom. To samo się tyczy facetów, którzy zdradzają.

Gość Facet_997
Ja myślę, że żadna normalna kobieta nie zniżyłaby się do Waszego poziomu, aby brać udział w dyskusji, która Was nie dotyczy.Więc czyżby Wam było żal, że Was nikt nie chce?

Gość kendopolis
Łocholercia Popieram wypowiedź.