Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeszkody na zakręcie

zdradzające mężów łączmy się!!

Polecane posty

spodziewalam sie że znajdzie sie na pewno taki prostak jak dominik który będzie wyzywać,pytasz o seks bo pewnie brakuje ci kochanki :D

Gość holele
wyskrobać to Tobie ktoś powinien głupote.

Gość kendopolis
przeszkody na zakręcie A ty to nie jesteś prostaczka? Walisz meza po rogach i myslsiz,ze jestes w porzadku i jasno oświecona.

spodziewalam sie że znajdzie sie na pewno taki prostak jak dominik który będzie wyzywać,pytasz o seks bo pewnie brakuje ci kochanki Dziękuje za propozycje seksu ale nie ruchamn takich dziwek jak ty.

Gość kendopolis
holele Ile ty masz lat,ze nie potrafiłas sie zabezpieczyc przed niechcianą ciążą?

Gość o i zaczeły sie...
kochanka dla swojego kochanka(z tym z ktorym zdradza) to kórwa zapamietajcie to raz na zawsze a slowa nic nie znacza nadejdzie sytuacja i sie was wyprze

mnie nie razi to że moge być zdradzona skoro sama zdradzam. A pewniejsza siebie wcale sie nie czuje,nieraz gryzą mnie wyrzuty sumienia i sobie pluje w brodę że nie jestem twarda i nie ucięłam tej znajomości zanim nie było za późno. Z drugiej strony spędziłam z kochankiem wspaniałe chwile i szkoda byłoby ich nie przeżyć.

Gość holele
kendopolis mam 35 lat :) zabezpieczałam się .. tylko żaden sposób daje 100% pewności.

Gość ajdhaskf
Autorka sobie myśli, że nic złego nie robi. Wiele innych kobiet zdradza, więc czemu nie ja...

jaką propozycje seksu,stuknij sie w łeb :D

holele Ile ty masz lat,ze nie potrafiłas sie zabezpieczyc przed niechcianą ciążą Widocznie żadne zabezpieczenia nie dawały rady, przy takiej ilości spermy jaką miałą w sobie. Była jebana codziennie przez dwóch samców.

Gość holele
nie usunęłam ciaży bo to jest żywe stworzenie.. żyje, oddycha, ma serce i chce wyjść i żyć wśród nas. Pokochałam to maleństwo od poczatku i czuje się za nie odpowiedzialna.

Gość o i zaczeły sie...
robicie krzywde jedynie swoim dzieciom bo jak sie wytłumaczycie kiedy sie wyda... dziecko nigdy nie wybaczy

Gość kendopolis
holele o kurcze,jakby maz nie dowiedział sie o twoim kochanku i ciazy,to to dziecko kochanka poszło by na konto meza :-) ale z ciebie kurestwo niesamowite :-)

Gość holele
jak moje dziecko dorośnie na pewno dowie się ode mnie jak to wszystko wyglądało :) jeśli mnie znienawidzi - zrozumiem.

Gość holele
kendopolis ile razy mam Cię prosić abyś przeczytal/ała cały temat od początku ?

Gość o i zaczeły sie...
hotele a przyznasz dziecku ze bylo niczym innym jak owocem zdrady i wpadki o ile do tej pory twoj kochanek cie nie zostawi

Gość kendopolis
holele akurat nie pisz durna babo,ze nie mozna sie zabezpieczyc na 100%.Wiem coś o tym.Nie mam dziecka,którego nie chciałam i nie chcę.

przeszkody na zakręcie, może czas pomyśleć o trzecim? Wtedy to dopiero miałabyś dopchaną cipke na maksa.

Gość o i zaczeły sie...
o ile ktos np z rodziny meza nie powie mu wczesniej

Gość kendopolis
holele przeczytalam twoja wypowiedż ,w której opisuejsz jak maz cie nakrył w łzku z kochankiem,wiec jzu mam naświetolone wszystko.

Gość holele
nie zostawi mnie nie martw się o to :)

''nie usunęłam ciaży bo to jest żywe stworzenie.. żyje, oddycha, ma serce i chce wyjść i żyć wśród nas. Pokochałam to maleństwo od poczatku i czuje się za nie odpowiedzialna. '' Skończ kobieto pierdolić bo się porzygam. Ty nie możesz nikogo kochać.

Gość holele
kendopolis - ale chyba nie przeczytałaś wypowiedzi, w której napisałam, że nie pozwoliłabym na to aby mąż wychowywał nie swoje dziecko.

Gość kendopolis
holele BYłabys w porzadku gdybys sie rozwiodła zaraz po zapoznaniu swojego kochanka.

Gość holele
kendopolis - nie twierdzę, że nie popełniłam błędu - bo popełniłam.

''nie zostawi mnie nie martw się o to '' Jeszcze się zdziwisz. Żaden mężczyzna nie traktuje kochanki poważnie, to tylko darmowa dziwka.

Gość kendopolis
holele jezeli jestes pewna,ze ten kochanek nie zostawi cie pewnego dnia,albo nie przyprawi ci rogów,to jestes głupia na maxa.