Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mamusia1990

Starania o dzidziusia od Czerwiec 2012

Polecane posty

noo mysle, że tytoń pokaże na co go stać, mi sie podoba z tym, że jest skromny i nie jest wg wyniosły, no ja będę oglądała polska rosja , a dziś niecmy - portugalia - ogladacie ? noo, siedzi i narzeka, ze o piłce gadamy i sie nie może do komputera dostać menda jedna :D

niemcy - portugalia, niewiem mam ochote jechac gdzies dzis... tak mysle po cichu ze Niemcy maja szanse wygrac Euro, choc nie jestem za zadna druzyna, czekam na wyniki tylko szczerze mowiac to ja sie normalnie boje tego meczu Polski z Rosja, raz dlatego ze jesli Polska nie pokaze sie z jak najlepszej swojej strony to skonczymy tak jak Czesi :( a dwa dlatego ze niewiadomo co wyjdzie z mieszanki polsko-rosyjskich kibicow :o

no ja bym gdzieś sie też zebrała i wyszła, ale na śląsku deszczowo i pochmurnie , ale jakoś mi się poprawił nastrój po przytulaniu :D zaraz lece się pouczyć :P

Karalowa jak samopoczucie? ja niestety też tak reaguję na jedną krechę, ja się nie odzywałam bo nie bardzo miałam czas, musiałam się mężem nacieszyć, bo pojechał właśnie na tydzień w delegację. Wróci wyposzczony akurat na dni płodne to może coś zasieje :)

Gość Lola1983
KArolowa przykro mi :( rozumiem swietnie jak sie czujesz :* musimy jakos sie wziac w garsc i nie poddawac... ja sie niecierpliwie juz nie tyle ze wzgledu na siebie co na mojego Miska... boje sie,ze on pomysli,ze jestem jakims ulomem skoro nie moge zajsc w ciaze. Wiem,ze bardzo by chcial (choc ma juz 2 dzieci z poprzedniego zwiazku) bo podgaduje tak troche nieudolnie i serce mi peka za kazdym razem jak widze jego mine gdy mu mowie,ze dostalam okres... wiecie jak to jest, miedzy slowami czasem mozna przekazac wiecej niz za pomoca miliona slow. ja sie nakrecilam,ze najpozniej w sierpniu to juz bede w ciazy, duze nadzieje z tym badaniem HSG wiaze... Wczoraj bylam na tych nieszczesnych badaniach i pielegniarka zabrala mi mnostwo kriw, mam teraz siniaka :( buuuu... no ale oby te badania przyniosly efekty! Za was tez trzymam kciuki, jak sie ktorejs z was uda to chyba bede tak samo podekscytowana jakby to mi sie udalo :) o wlasnie a co u Dargatki? Przepadla... wchodzac na nasz topic mialam nadzieje,ze zobacze informacje,ze ma dwie krechy na tesciku :)

Gość dargatka85
cześć Kochane!!! ja w weekend nad morzem się relaksowałam:) ale już wróciłam i zabrałam się za lekturę waszych wpisów:) no wiec najpierw do loli: Moja droga, proszę mi tu bez sformułowań "nie moge.., nie będę.." bo mają one uzasadnienie tylko wtedy gdy nic z tym nie robisz i o nic nie walczysz, a Ty robisz wszystko żeby wyszło więc wyjść musi!!!! karolowa: Ty mi się też nie załamuj bo teoretyczne wskazanie na testach jest w pierwszym dniu spodziewanej @, a u Ciebie to jeszcze zostało kilka dni, z resztą tak jak u mnie:) mówie Ci jeszcze nic straconego :) a jeśli chodzi o sandziee: twoje wpisy niesamowicie poprawiają mi humor i podobnie jak karolowa bardzo lubię je czytac:) no i na koniec powiem, że troszke za Wami tęskniłam...:)

Gość dargatka85
aaaa no i nie robiłam testu jeszcze, ale będe informowała na bieżąco:)

no już sie nie cierpliwiłam, ze znikłyście ! wchodziłam tu pare razy i cisza, aż głupioi sie zrobiło tak wchodzić i nic ! u mnie dziś znowu nerwowo było , u rodziców byłam z moim, a teraz troszke ogarniam i wpadłam do was troche wam pomarudzić :P wczoraj miałam ostatni dzien płodny i postanowilam sie poprzytulać 3 razy do oporu hahaha :) a mój kotek już ładnie siusia w kuwetę . Do września nie ma opcji żebyśmy nie zaciązyły, zrobicie mi prezenty na rozpoczęcie roku , zoobaczycie, za pare miesiący razem bedziemy zastanawiać się nad imionami dla naszych pociech ! super , ze wróciłyscie :)

ach, dziewczyny lipa, ja sobie daje czas psychicznie do sierpnia, chociaz niewiem czy wczesniej nie zwariuje, z drugiej strony malo komu sie udaje od razu zajsc... ale sobie pomysle ze moze cos jest nie tak... i panika totalna :o jutro chyba zadzwonie do gina na wizyte i wypytam sie czy mam cos brac, czy moze mam sobie zrobic jakies badania, chcialabym zeby sie rozpoczal juz kolejny cykl ...

Dargatko witam po nieobecnosci :) dziekuje za przywolanie mnie do porzadku ;) sandziia zazdroszcze Ci tak ogromnych pokladow optymizmu :) oby to bylo zarazliwe :) a swoja droga ciekawe ktora z nas bedzie pierwsza... ja cos czuje,ze jak zacznie sie w koncu cos dziac to pojdzie falowo :) :D

Gość dragatka85
Dziewczyny!!! Pobudka!!!! :)

Gość dragatka85
ahhh a jak zrobic czarny nick???

dragatka na stronie głównej musisz haslem zastrzec wchodzisz na strone pozniej Forum z żółtym polu i jest napis internautko zarezerwuj swój nick A taak w ogóle to witam i przepraszam ze was tak zaniedbalam nie mialam czasu nawet napisac dzis mam dzien wolny a od jutra nie bedzie mnie bo mam zajecia ze szkoły. Wszystko przeczytałam fajnie ze piszecie caly czas jak sie czujecie?

Gość dargatka85
cześć przyszła mamusiu:) ja czuje sie tak sobie:( boję sie zrobic test chociaż lezy cały czas w szufladzie i czeka, codziennie mnie korci, ale cały czas sobie tłumacze,że może jeszcze za wcześnie:(mnie ciagle bola piersi identycznie jak na @, tak samo boli mnie brzuch:( predzej to zwiastun 2 nizciaży...jedyne co to ta gorączka, od ponad 2 tyg 37 lub wyżej, nic nie spada. a Ty jak???

nie wiem czy sobie wmawiam ale czasami zrobi mi sie tak niedobrze do wczoraj bolaly mnie sutki teraz tez ale doszedł ból calych piersi jak przed @:( nie wiem już... delikatny bol w dole i lekkie kłucie jajników trwa juz od 6 dni ale dzis nie czuje tego bólu juz...zobaczymy zrobiłabym bete ale sama nie wiem to pierwszy cykl moze nie bede wariowac ciekawe ile to kosztuje i chyba w szpitalu moge to zrobic tak? moze glupie pytanie ale nie robialm badania krwi

Witam. Nie do końca jestem w temacie dlatego piszę Otóż 2 m-ce temu dowiedziałam się, że mojego 12 tygodniowego maleństwa nie bije serduszko i musiałam przejść przez łyżeczkowanie. Bardzo chcę mieć dziecko i dlatego odwiedzam różne fora w poszukiwaniu odpowiedzi na nurtujące mnie pytania Jestem już po pierwszej @ więc cykl rozpoczęty i nowe nadzieje Co prawda lekarz powiedział żeby odczekać 3 cykle, ale jeśli zajdę, to znaczy, że organizm jest już gotowy Właśnie to mnie zastanawia, nie jestem pewna czy gotowy, a konkretnie nie wiem czy mam owulację. A zatem: 1. Czy może być cykl ze śluzem jak kurze biało, ale bez owulacji? 2. Co testy owulacyjne powinny pokazać przy takim śluzie? Ja mam cały czas jedną kreskę i drugą bardzo bardzo słabiutką. 3. Ile czasu mija od pojawienia się śluzu do pojawienia się owulacji? Jeśli ktoś zna odpowiedzi, to bardzo proszę o ich zamieszczenie. Pozdrawiam.

tak jesteś juz czrna hehe:P a i ja chodze do toalety co 1h do 1,5 ale za bardzo sie wsłuchuję w swój organiz ale powiem szczerze ze nie nakrecam sie juz co bedzie to bedzie juz niedługo sie okaże

Do lady vagi: jeśli byłas w ciazy to znaczy,że wszystko w porzadku z Toba i nie ma sie co przejmowac i obserwować, wszystko na pewno bedzie dobrze:) ale mimo wszystko Twoja sytuacja jest bardzooo smutna:( głowa do góry! przyszła mamusiu: jeszcze tylko kilka dni i bedzie wszystko wiadomo:)

nio napewno w piatek wejde przeczytac ale i w tygodniu mam nadzieje ze mi sie uda do was napisac:P zobaczymy juz niebawem juz sie nie moge doczekac czuje ze moge byc w ciazy ale boje sie ze tylko tak sobie wmawiam bo ie mam oznak innych takich które by daly do myslenia