Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evelin7046

Czy macierzyństwo odebrało Wam wolność ;/?

Polecane posty

Moje dziecko weszło w dziwny okres,ciągle pyta, mamo kochasz mnie? mamo,kochasz tate? tato,kochasz mame? Niewiem skąd mu się to wzięło

Moje dziecko weszło w dziwny okres,ciągle pyta, mamo kochasz mnie? mamo,kochasz tate? tato,kochasz mame? Niewiem skąd mu się to wzięło

Cześć Wam, pisałam ostatnio ,ale 2 razy mnie wywaliło i jakoś tak nie bardzo mialam czas pisac jeszcze raz. Dopiero dzisiaj pusciłam mojego mlodego do przedszkola. Mam 32 lata-jak ja dowiedzialam sie ,ze moja tesciowa ma raka,od razu poczułam ,ze jest mi blizsza niz mi sie wydaje.... Mireczkowata-co do antybiotyku to zawsze dostaje antybiotyk przepisany ale jak przez 2 doby po wizycie nie ma goraczki powyzej 38,5 stopnia lub napadow kaszlu to mu nie podaje teraz uznałam,ze po 2 dobach ma goraczke i jest bardzo osłabiony wiec podalam mu antybiotyk. Przez tydzien prawie nic nie jadl kaaaaatastrofa po prostu.

mama - a Twoje dziecko ile ma lat? XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Ma rzenia - wiesz, ja tez tak czuje. Wedle życzenia teścia ze na pogrzebie ma byc tylko najbliższa rodzina organizując stype nie wpisałam na liste moich rodziców, babci i brata, a wczoraj sie dowiedziałam, że tesciowa kaze ich zaprosic wszystkich bo Oni są nabliższą rodziną -- zaskoczyła mnie tym bardzo - pozytywnie.

On jest niemożliwy potrafi 20 razy dziennie pytać czy go kocham:D Jak tata wraca wieczorem,to potrafi 20 minut na nim wisieć,całować i mówi baaardzo kocham:D

Pewnie tak;) Zaraz dziadek przyjdzie i zmykam do pracy;) Miłego dnia

Jeśli kobieta zachodzi w ciążę z własnej nieprzymuszonej woli to nie ma czegoś takiego jak "odebrana wolność".. Inna sytuacja jest gdy jest wpadka, wtedy może kobieta się tak czuć, ale cóż, uprawiając seks trzeba się liczyć z nieporządanymi konsekwencjami:)

Czesc CzarnaJagodzianka :) Widze ze odpowiadasz na pytaniew temacie :) nasza autorka juz niedawno urodziła wg DATY :) i ciekawe co Ona na ten temat mysli :)

Halo.... Moja córka dziś w nocy znowu raz zwymiotowała a potem byl spokój... tyle ze mąż i materac cały w wymiocinach. Nie wiem na co to zwalić? Może tran jej nie służy?

hmm dziwna sytuacja..może spróbuj pare dni nie dawać...sama niewiem Tak wogóle to cześć;) U nas dziś pięknie słoneczko świeci;)

Własnie skonsultowałam się z mamą i żeśmy doszły do wniosku, że narazie zupełnie odstawimy tran na 2 tygodnie i bedziemy obserwować. Jak zobacze ze nie ma wymiotów to zaczne jej dawac po malutkich dawkach od poczatku.

Myśle,ze to dobry pomysł;) U mnie właśnie była mama,miała wczoraj i dziś dostać chemie,ale miała złe wyniki krwi i nie dostała:( Kładą ją do szpitala i będą robić co drugi dzień tomografie....ajj

Ojejeje :( przykro czytać. Eh... musisz się trzymać. Dla mamy. Jakby chodziło o moją mamę to chyba bym zbzikowała. Latem jak byłam na urlopie dowiedzialam się ze mama jest w szpitalu. Pierwszy raz tak sie martwiłam. Na szczęscie zrobili mały zabieg pod narkoza i jest ok. No ale sama świadomość że cos sie dzieje juz przywołuje głupie mysli.

Lekarzy niepokoi tak szybki nawrót..mam nadzieje,ze będzie dobrze. Jutro mama ma urodziny i sama niewiem co jej kupić,chce dać jej coś co chociaż troche poprawi jej humor;)

Halo, halo.... nadal wszyscy choruja? Moja córka ma dziś Balik Karnawałowy - przebierze sie za pszczółke :)

Gość mama;)
hej Ja jestem ale nie jestem dobrym rozmówcą teraz.... Fajnie!! Pewnie będzie zadowolona;)

Gość mama, co się dzieje?
coś z mamą ? :(

Szkoda gadać...brak mi już pozytywnego nastawienia....

Gość Justynaaaaaa......
Nie. Nie mam dzieci i nie chce ich mieć. Nigdy nikt mi wolności nie odbierze.

Gość mama, co się dzieje?
mama biedactwo tak Ci współczuje, widziałam Twój drugi topik chyba tak? ;( aż się wierzyć nie chce...

Trudno myśleć,że będzie dobrze mając przed sobą wyniki badań.Oddałabym wszystko żeby było inaczej...nie będę wam psuć atmosfery...Pa

Nie,nie mój ale jak to przeczytałam to siedze i rycze....