Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bieda az piszczy....

Żyje w biedzie, kto z Was też ?

Polecane posty

Brzydka nie jestem, raczej zaniedbana. Nie strasze wyglądem i nie śmierdze jak tu ktoś wspomniał

Gość Karyna88
Podziwiam Cię i nie wyobrażam sobie jak dajesz sobie radę - nie siada Ci psychika? A jak z facetami? Piszesz, że jesteś ładna, na pewno jesteś też niezwykle silna i uczciwa...

Autorko, trzymaj się! Mam nadzieję,że wszystko co najgorsze w życiu już przeszłaś, a teraz będzie tylko lepiej.

Gość tutej nie raz
się ogłaszali tacy, którym życie osobiste się nie ułożyło (faceci), że przygarną kobietę, nawet z dzieckiem byle w końcu trafić na bratnią dusze, mają gdzie mieszkać i pracują, może od obcych ludzi dostałabyś większe wsparcie niż od rodziny, tylko trzeba by było zaryzykować a to trudne :(

Gość effsfsdfsdf
hmm chociaż w bibliotece przeglądaj oferty pracy i wysyłaj CV.. skad możesz wiedzieć że w sierpniu robotę dostaniesz?

teraz pracuje w ulotkach a prace dostane na pewno, tzn tak mysle, mam nadzieje ze mnie nie wykiwają a jesli chodz o facetow to nikt na mnie nie zwraca uwagi, bogato nie wygladam, wyglad mojej skory ,wlosow to tragedia, w sumie nie zalezy mi na wyglądzie kiedys jako nastolatka pamiętam biegałam za ciuchami malowalam sie chcialam kazdemu sie podobac, teraz widze ze inne rzeczy są w zyciu wazniejsze

Tak Radom, okolice , okolice więzienia na Koziej Gorze, moze znasz

ech ten Radom. Nie lubię ani Radomia, ani Grójca jakoś szczególnie. Jeśli praca Ci nie wypali, to sprobuj do wawy dojeżdżać - jak pół Radomia i Grójca;] Byłam tylko kilka razy w Radomiu...

Gość JP2GMD
A jak Twoje nastawienie psychiczne? Jak znosisz swoją ciężką sytuację? Przecież większość ludzi na Twoim miejscu już dawno by się poddała, uciekła w alkohol albo skończyła jeszcze gorzej... A Ty (z tego co piszesz) mocno walczysz. Zastanawiam się jak to znosisz, że prawie wszyscy ludzie których mijasz na ulicy mają lepiej od Ciebie... podziwiam Cię Szkoda, że nie jestem z Radomia bo chętnie bym Cię poznał :)

Gość tutej nie raz
a są tam jakieś noclegownie albo domy samotnych kobiet ? może mogłabyś spać w bibliotece w zamian za sprzątanie ?

Na poczatku wiadomo ze bylo ciezko :( uciekłam od ojca który i tak mial mnie w dupie, ciągle tylko zrob to tamto przynies napraw kup mi , byłam jak niewolnica gdy pękły mi buty i zrobila sie dziura chciałam pieniądze na nowe ,wiecie co powiedział ? Zebym je skleiła albo nosiła jego ;/ miałam dośc nazywania mnie nierobem, albo Jestes taka jak twoja matka tylko bys lezala i nic nie robila ;( Mieszkam tutaj od maja zeszłego roku, czesto w nocy płakałam ,chcialam wrocic do ojca ale myslalam po co? znowu bede niewolnicą? Gdy bylam w sklepie mialam ochote cos ukrasc ,ale powstrzymalam sie, kilka razy byly nawet mysli o seksie za pieniądze ;/ to bylo wtedy gdy nie jadłam przez 4 dni, nie mialam skąd wziac ,w nocy zbierałam puszki po smietnikach zeby kupic chociaz chleb i jakies maslo potem jakos przywykłam ,teraz nie zwracam uwagi na ludzi, jesli ktos sie krzywo patrzy odwracam wzrok i ignoruje

Noclegownie? nie mam pojecia, wiem ze jest dom dla bezdomnych, niby zakaz picia ale ciągle tam alkoholicy przychodzą Wstydze sie pytac o cos takiego ,te panie ktore tu pracują nie wiedzą jaka jest moja sytuacja, wiedzą tylko ze mam problemy rodzinne

Gość hilahua
Młoda jesteś, całe życie przed Tobą....może coś się odmieni? Masz jakąś szkołę skończoną?

tylko liceum + matura

Gość tutej nie raz
o kurcze, to może szukaj na własną rękę w internecie, może zapytaj tam gdzie dostałaś jedzenie, zapytaj w tym schronisku dla bezdomnych, te kobiety z biblioteki tez może mogą coś pomóc, tylko jak skoro nie wiedzą jaka jest twoja sytuacja ? :(

Gość hilahua
to nie jest źle :) Na pewno coś znajdziesz ;)

Nie chce nikogo prosić o pomoc , staram sie sama wszystko sobie zorganizować. Na jedzenie póki co mam, mam nadzieje ze z tą pracą jednak sie uda. Na weekend jade pod miasto na wieś pomagać przy stawianiu folii, kołki do warzyw, nie zrozumialam o co dokladnie chodzi ale facet sie zgodzil zatrudnic dziewczyne.

Gość tutej nie raz
to jesteś bardzo dzielna pewnie nie masz konta w banku, z adresem tez kiepsko, to jak można było by ci pomóc ? może wysłać coś na adres tej biblioteki ? ja wyrzucam mnóstwo ubrań na śmietnik bo nikt tego nie chce, kiedyś próbowałam się prosić aby ktoś to przyjął ale było chętnych

ja też z Radomia:-) ciężko mi uwierzy że nie znalazłaś wcześniej jakiejkolwiek pracy w Radomiu

Gość sghgfdhdh
ja sie jej wcale nie dziwie, tez ostatnio zalozylam wątek tutaj szukam pracy w Radomiu i nikt mi nie doradzil, w tym miescie nie ma chyba nic inengo tylko ulotki bym ci coś dala ale tez mi sie nie przelewa, chodze w starych ciuchach i wygrzebuje stare łachy w lumpach :/

Gość up pupupu ppupup
tutej nie raz - mzoesz to przekazac do domow dziecka albo po prostu sprzedac

Gość up pupupu ppupup
jestem debilkom :classic_cool:

Gość urocza czrownicaa
Jasmina*** Dziewczyna zacznie prace, odkuje się i będzie dobrze. hehe dobre odkuje sie za 1200 zl, bedzie jej lepeij bo bedzie ja stac na jedzenie, srodki czystosci ale zeby cos wynajac to raczej trudno, chyba ze pokoj, to zalezy w jakim miescie zyje.

Gość Jajebawszy
Osz kurwa, gdzie się myjesz? skąd bierzesz podpaski? Nie ogarniam, to mega smutne że są w Polsce ludzie tacy jak Ty. Mam nadzieję, że uda Ci się odbić od dna, te 1200 zł na rękę to już coś - za 300-400 zł spokojnie wynajmiesz pokój w Radomiu, a za pozostałe pieniądze chyba uda Ci się przeżyć na podstawowym poziomie... Na pewno na lepszym niż żyjesz do tej pory. Trzymaj się, podziwiam Cię - mi już dawno psychika by siadła :(

Gość dsfwrfdsc
Kurde a myślałam ,że ja mam hujiwe życie......dzięki ,za posta.Teraz już wiem ,,że ludzie maja gorzej.A ja nażekam:-/ Jestem głupia

Gość fffffffffffsdddddd
Wspaniala osoba:-) Nie chce prosic o pomoc i stara sie zorganizowac sama...Brawo!!!!! Ale czy nie lepiej by było zwrócić się do mopsu np???? Może oni cos więcej wymyślą. Zrób to dla siebie . Wszystkiego dobrego życzę........:-) I pozdrawiam

Gość smutne to troche jest ale
na kafe była dziewczyna która mieszkała w piwnicy i domku na działce, ale na własne zyczenie, ściemniała rodzicom ze studiuje , jadła suszone sliwki, jabłka i podkradała jedzenie gdy rodzice wyjezdzali masakra wspolczuje ci ze w niby europejskim kraju musisz tak wlasnie zyc... :( mozesz tez poszukac pracy przy starszej osobie zawsze pare groszy wpadnie do kieszeni. Gdy juz cos zarobisz warto poszukac jakiegos pokoju, nawet za opieke i sprzatanie. W radomiu za 300 zl jakis pokoj znajdziesz, albo pod warszawą , tam jest łatwiej o prace.

napisz do mnie maila, mam propozycje :) wytlumacze Ci wszystko. Nie pomoge Ci od zaraz, bo sama mam ciezko, ale powiedzmy, ze do zimy zdazymy:)pisz!

Gość taaa mops
MOPS ? Haha oni mają w dupie zwyklego czlowieka, dają tylko menelom i patologii