Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedny brzydki i głupi

Gdybym był przystojny i miał pieniądze to spędziłbym dzisiaj dzień z

Polecane posty

Gość Ty jestes inna i dobrze o tym
wiesz M:) Lapka z pracy zabieraj:) bo juz troche ludzi wie ze tu bywasz:) o masz🌻

I kolejny dzień w którym wróciłem z pracy, jestem zmęczony, zrezygnowany, samotny i czuje się bezsilny. Nie wiem jak tu coś zmienić. Czeka mnie wzorcowa reszta dnia, granie w gry, z godzinka nauki i masturbacja :(

Gość myslę sobie,że...
ładne kobiety wcale nie maja tak łatwo,jakby sie mogło wydawać.Czasami sa ładne, ale niesmiałe i wtedy nie bardzo wybieraja i przebieraja.Duze znaczenie ma charakter tej kobiety. Jest sporo ładnych kobiet ,które sa same, bo brak im odwagi i maja niska samoocenę.

Są same bo co? Odmawiają 10temu bogatemu przystojniakowi który gdzieś je zaprasza? No naprawdę to poważny problem. Brzydkie dziewczyny marzą by ktokolwiek je gdzieś zaprosił i nic. Piękna kobieta nie ma niskiej samooceny. Podobnie jak i nie ma problemu z odwagą. Ja nie znam pięknych samotnych, chyba że z wyboru, bo takie wymagania mają u potencjalnego partnera, że jeden na milion im sprosta.

Gość Mow tak sobie
To daleko zajedziesz ;) Znam przypadki, ze nieatrakcyjni, niezamozni faceci maja laski - moze nie sa piekne - ale maja co poruchac ;)

Gość myslę sobie,że...
Autorze, uroda nie ma związku z charakterem. Nieśmiałość dotyczy tez ładnych kobiet . I własnie te kobiety często sa same, sa niesmiałe . Ja jestem ładną kobietą, ale zawsze byłam bardzo niesmiała i jestem sama.I jestem sama nie z wyboru ani tez nie szukałam nie wiadomo kogo.To przez moja niesmiałość.

Gość myslę sobie,że...
Przypatrz się przeciętnym kobietom i tym"brzydkim" , one potrafią być pewne siebie, przebojowe mimo braków w urodzie. Takie nigdy nie będą same.

Nie widzę tego o czym mówisz. To właśnie brzydkie i przeciętne mają niską samoocenę, są samotne, popadają w depresję i są bardzo nieśmiałe. Próbujesz usprawiedliwiać coś co nie ma racji bytu. To tak jakby facet 200 cm uważał że jest za niski.

Gość myslę sobie,że...
Niczego nie usprawiedliwiam...wiem jak wygladam , ale jestem nieśmiała i to jest powód tego,ze jestem sama. Nie miałam nigdy odwagi dać się komukolwiek zaprosić i za tę nieśmiałość zapłaciłam życiem w pojedynkę. Teraz trochę wyrosłam z tej nieśmiałości, ale jestem w takim wieku,ze samotnych mezczyzn jest niewielu. Zresztą mało kto moze się domyślić, ze ja jestem sama.

Gość niewiedzacaa
Nie przesadzajmy. Ladne dziewczyny sa smiale, bardzo rzadko sa niesmialem, bo wiedza ze maja najpowaznieszy atut jaki moze miec kobieta - urode

Gość myslę sobie,że...
Niektóre ładne dziewczyny są śmiałe, a niektóre nie. Uroda to nie wszystko. Nieśmiałość to cecha charakteru, jeśli rodzice są nieśmiali , to dzieci są podobne. I uroda nie ma tu nic do tego.Wiem to po sobie. Jest mi brak pewności siebie mimo ,że jestem ładna( tak mnie odbierają inni). Co z tego, że mam świadomość tego jak wyglądam, skoro ta nieśmiałość ujawni się zawsze w nieodpowiednim momencie i wszystko psuje. Ten ,kto nie jest nieśmiały nigdy tego nie zrozumie...

Gość Wolna251
hmmm.... ja uważam że wiele zależy od naszego charakteru... owszem wygląd pomaga,ale bez przebojowości ciężko jest o znalezienie faceta...

I znowu kolejny, samotny, smutny weekend :(

Co do przebojowości, to przecież bardzo rzadko podoba się to mężczyznom. Ja nie lubię przebojowych kobiet.

W następnym życiu ułoży się wszystko lepiej :) Szkoda tylko, że nie będzie następnego życia :( Szkoda że to nie jakaś gra... bo wpisałbym kody.

Gość zyta z klanu
to nie simsy kolego

"Nieśmiałość to cecha charakteru, jeśli rodzice są nieśmiali , to dzieci są podobne." A co ma piernik do wiatraka? Nieśmiałość jest w głównej mierze wyuczona Moi rodzice nie są nieśmiali a ja jestem.