Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beti w okularach

co z tym mieszkaniem :P

Polecane posty

Dlatego Autorko uważam,iż twój facet nie planuje z Tobą przyszłości. i cale szczescie, bo jak planowac przyszlosc z taka idiotka :-)

to co za kawalera jest jego, wspólny majątek to ten, którego ludzie się dorabiają po ślubie, takie jest prawo. ale na Twoim miejscu nie zamieszkałabym z nim na takich warunkach i powiedziałabym mu, że wolisz wynająć sobie pokój. To w końcu Twój facet, a nie Twój najemca.

Gość stefaaannnnnn132
_malutka_ moze i Ciebie tak bylo ale autorka postu stanowczo protestuje przeci temu chce wylozyc tylko za co z czego korzysta ciekawe co bedzie jak sie popsuje pralka na przyklad;)

Gość stefaaannnnnn132
predatorka w malym mieszkaniu zajmuje to z 20 minut nie wiem warte moze 3 żłote;)

Gość Realistka Realistyczna
Unioslabym sie honorem i wyfrunela z tego zasranego gniazda tak szybko jak tylko by sie dalo. Facet potrzebuje terapii wstrzasowej. Powiedzialabym mu rowniez, ze jezeli chce mnie widziec to moze mi dac znac jak ma ochote na randke. O ile ma jakis super pomysl i potrafi mnie zaprosic w jakies fajne miejsce. A jak nie, to nie jednemu psu Burek :) Dziewczyno, on Ci przeciez wyraznei mowi, ze ma Twoje zdanie gdzies i ze nic Was nie laczy. Traktuje Cie jak obcego! No to odplac mu tym samym. Moze nie za pozno na nauke i sie ocknie.

Gość _Malutka_
stefaaannnnnn132 numerek bez loda 50 numerek z lodem 80 numerek z lodem z polykiem 100 Stefan to jest cennik tirówek:-) Musisz pomnożyć minimum x2

Gość żadna szanująca się
dziwka nie działa według tego zaniżonego cennika

Gość Beti w okularach
No oczywiście jako jego partnerka jestem zobligowana do tego aby sprzątać, gotować, dotrzymywać towarzystwa. Ale kurde przecież nie tylko pieniądze się liczą- może nie pasujemy do siebie gdyż ja mam inne podejście do spraw materialych. Wziął na 15 lat dlatego ma do spłacania ponad 2000zł w miesiącu. Uważam, że branie pieniędzy od swojego partnera/partnerki pieniędzy jak za wynajem + of course za friko w pakiecie sprzątanie, gotowanie,dotrzymywanie towarzystwa i seks -to kurde ja się czuję wykorzystywana " ludzie nie wytrzymam z wami " dzękuje za to że przedstawiłaś mi ową kwestie również z drugiej strony

dotrzymywanie towarzystwa i seks jak mowilem idiotka do kwadratu czyli ty dajesz towarzystwo jemu a on tobie juz nie? podobnie z seksem? robisz to z obowiazku nie z przyjemnosci?

Gość stefaaannnnnn132
3 numerki miesiecznie i ma dach nad glowa za darmo hahaha xd;)

Gość stefaaannnnnn132
zawsze szczery hahahaha;):): ale jeszcze 300 dla kolezanki;)

Gość _Malutka_
,,stefaaannnnnn132 _malutka_ moze i Ciebie tak bylo ale autorka postu stanowczo protestuje przeci temu chce wylozyc tylko za co z czego korzysta ciekawe co bedzie jak sie popsuje pralka na przyklad" Chyba nie do końca pojąłeś. Gdyby facet Autorki traktował ją poważnie to przyniósłby jak ,,mąż" wypłatę do domu i tyle . Co zostanie jest odkładane. Ja nie mieszkałam u męża. Mieszkaliśmy u moich rodziców. Własny dom wybudowaliśmy wspólnie już jako małżeństwo.

Swojego faceta tak nie rozliczam, bo jesteśmy normalni. Ale gdybym znalazła się w takiej sytuacji jak autorka, to bym mu wyliczała. Skoro on traktuje swoją dziewczynę jak lokatorkę, to dlaczego ona ma go traktować lepiej? Jak ktoś u kogoś wynajmuje pokój, to sprząta swój pokój, na zmianę łazienkę i kuchnię, a pierze i gotuje tylko dla siebie. Nie widzę powodu, dla którego autorka ma tego typa traktować ulgowo, skoro on nic dla niej nie robi.

Gdyby facet Autorki traktował ją poważnie to przyniósłby jak ,,mąż" wypłatę do domu i tyle . hahahahahahahahahhahahaha nastepna madra

Gość stefaaannnnnn132
nie no pojalem jak najbardziej;) nie uwazam poki nie sa zareczeni ani nie planuja wspolenj przyszlosci idkladac kasy na jedna kupke

doskonale jest to, ze zadna z wypowiadajacych sie tu yyy powiedzmy kobiet, nie nazwalaby sie materialistka, pieniadze nie maja z pewnoscia dla nich znaczenia :-)

Gość stefaaannnnnn132
sprawa jest prosta mam dom ,wprowadzasz sie do mnie zyjemy wspolnie, nie ma moje-twoje bierzemy na raty, chcesz mieszkac?-płac

Gość Beti w okularach
zawsze szczery to niech z przyjemnościa facet mi gotuje, sprząta, prasuje, pierze, zmywa a ja sobie chętnie popatrze ty buraku

Gość stefaaannnnnn132
beti w okularach no dobra ale ty placisz 2 miesiecznie raty za kredyt;) ja sie na to pisze;)

tak juz na powaznie to sprawa taka do konca prosta nie jest kolesia stac na zakup mieszkania samodzielnie i chce byc z niunia to przeciez moze wybrac i powiedziec niuni - sluchaj, bralem to mieszkanie na raty ale zakladalem, ze wprowadze tu pacjenta, ktory bedzie placil za wynajem, inaczej mnie nie stac, wiec jak chcesz ze mna mieszkac to albo razem z pacjentem (i wtedy nie pobiera sie od niuni "czynszu" ) albo zaplacisz za pacjenta :-)

zawsze szczery to niech z przyjemnościa facet mi gotuje, sprząta, prasuje, pierze, zmywa a ja sobie chętnie popatrze ty buraku zapomnialas o towarzystwie i seksie idiotko :-) czy ktos ci kaze sprzatac prasowac i zmywac? czy sama sie na to godzisz?

Gość _Malutka_
zawsze szczery hmm....a ja nie mam nic przeciw wspólnym kupkom. Jeśli z kimś wspólnie mieszkam to znaczy,że darzę tego kogoś uczuciem . Nie wyobrażam sobie np kupowania ziemniaków i dzielenia rachunku na pół. A co jeśli on zje 3 ziemniaki więcej ?

malutka, wszystko fajnie i pieknie a jesli facet bedzie zarabial 1000 a ty bedziesz zarabiac 5 razy wiecej to tez cala kase dasz na kupke? :-)

Gość stefaaannnnnn132
malutka onie nic nie planuja albo autorka nic o tym nie napisala on rozwaza aby sie wprowadzila do niego