Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aldonnnaa

Chcecie pójść po śmierci do piekła?

Polecane posty

Gość ostatni moheranin
piekło to wieczne cierpienie i kazdy idzie kdo odrzuca boga nawet ksiądz a nie balangi a hitler nie wierzył w boga katolickiego tylko sam sie ustanowił bogiem http://pl.wikipedia.org/wiki/Adolf_Hitler Hitler jest demonem który opętał Anneliese Michel http://www.youtube.com/watch?v=6kqlM0TNQDQ protestancki film 23 minuty w piekle - Lektor PL http://www.youtube.com/watch?v=8Iaj4atgsSI

Gość ostatni moheranin
ksieza terz ida do piekła przykład egzorcyzmy Anneliese Michel Valentin Fleischmann - w latach 1572 - 1575 proboszcz parafii rzymskokatolickiej w Ettleben w Bawarii (Niemcy). Zgodnie z treścią akt parafialnych był usunięty ze stanowiska za pijaństwo, pobicie oraz morderstwo. Miał być jednym z 6 demonów, które miały męczyć Anneliese Michel Fleischmann był jedynym wśród demonów, którego imię nie jest powszechnie znane innymi byli Neron, Hitler, Kain, Judasz i Lucyfer. Kiedy według opinii zwolenników teorii o opętaniu z Annelise mówił Fleischmann, ona mówiła niskim, męskim głosem oraz lokalnym dialektem. Według dialogów podczas egzorcyzmów Fleischmann był w piekle, ponieważ zabił człowieka i sypiał z kobietami. Uczynił to, ponieważ wymogi kapłaństwa były dla niego za ciężkie. Według relacji egzorcystów, demon Fleischmann potwierdził konieczność celibatu. wszystkie religie wierzą w piekło szczęśliwy człowiek który nie wchodzi na drogę grzeszników

Gość ostatni moheranin
bóg jest sprawiedliwy Napisz: Jestem święty po trzykroć i brzydzę się najmniejszym grzechem. Nie mogę kochać duszy, którą plami grzech, ale kiedy żałuje, to nie ma granicy dla mojej hojności, jaką mam ku niej. Miłosierdzie moje ogarnia ją i usprawiedliwia. Miłosierdziem swoim ścigam grzeszników na wszystkich drogach ich i raduje się serce moje, gdy oni wracają do mnie. Zapominam o goryczach, którymi poili serce moje, a cieszę się z ich powrotu. Powiedz grzesznikom, że żaden nie ujdzie ręki mojej. Jeżeli uciekają przed miłosiernym sercem moim, wpadną w sprawiedliwe ręce moje. Powiedz grzesznikom, że zawsze czekam na nich, wsłuchuję się w tętno ich serca, kiedy uderzy dla mnie. Napisz, że przemawiam do nich przez wyrzuty sumienia, przez niepowodzenie i cierpienia, przez burze i pioruny, przemawiam przez głos Kościoła, a jeżeli udaremnią wszystkie łaski moje, poczynam się gniewać na nich, zostawiając ich samym sobie i daję im, czego pragną. http://www.misje.diecezja.kalisz.pl/Faustyna/Slowa.htm

Gość MiiLenna
bo najpewniej z szoku będziecie zbierać szczękę z podłogi Bo TY tak sądzisz../ Buhahaha... :D

Gość nieoNN
Św.Dżemie Fubu - Nic nie rozumiesz?Mnie np nie obchodzi w co wierzysz bo nic mi do tego.Chcesz to wierz nawet w samego siebie.Założ kościół pod wezwaniem swojego imienia.Tylko nie rozumiem dlaczego tak strasznie uczepiłeś się akurat tej religii(katolickiej) i z upiorem maniaka drążysz temat zawsze i wszędzie. Jakieś dziwne zjawisko o podłożu psychologiczno-socjologicznym to twoje karykaturalne,jednostronne i monotonne nawalanie w Boga.Latasz po wszystkich działach forum i siejesz ferment Powiem ci że tak samo obruszyłabym się gdybyś opluwał judaizm,buddyzm czy islam. Istota nie tkwi w tym czy wierzysz czy nie tylko w tym że dyskredytujesz i wyśmiewasz wierzących,depczesz ich świętości.Kreujesz się na nowoczesnego człowieka pokaż więc że nim jesteś i zachowuj się jak na niego przystało-naucz się tolerancji /

Gość Św Dżem
Okej. Ale i ty miej tolerancje dla mojej religii bo ja jestem wyznawcą Św Naleśnika który posłał swojego syna jednorodzonego na patelnie ku naszemu zbawieniu. To jest moja wiara i ja wiem że jest ona prawdziwa. Amen.

Gość nieoNN
Ok,tylko wymyśl sobie inną modlitwę bo popełniasz plagiat.

Gość Św Dżem
Luteranie i prawosławni też popełniają plagiat i mają swoje osobne wiary dlaczegóż więc ja nie mam mieć? Zatkało?

Gość ateistkanieateistka
Ateista trafia do piekła. Diabeł pokazuje mu piękny kurort z pięknymi dziewczynami i w ogóle. Ale za którąś z szyb Ateista widzi jak katują tam ludzi, przypalają smołą i biczują. - Diabeł, popatrz, co to? - A to są katolicy, ale nie martw się oni sobie sami tak wymyślili. I wszystko w temacie :) Szanuje wszystkie wiary we wszystko ale to juz pachnie ciemnogrodem

Gość Św Dżem
Wiem że to pachnie ciemnogrodem. To wiedzą już miliardy ludzi. A miliardy nie chcą przyznać racji. Dlatego zostałem wyznawcą Św Dżemu i Św Naleśnika a moja wiara jest otwarta dla każdego bo nie ma w niej piekła ani kar.

Gość Bóg nie kocha i nie ma serca
chyba że dla złych ludzi, którym się jak wiadomo powodzi na tym swiecie najlepiej.

Gość Bóg nie kocha i nie ma serca
dlaczego mam się przejmować że ten nieprawiedliwy Bóg zniszczy mnie po śmierci, skoro niszczy mnie na tym świecie przez całe życie, chociaz na to nie zasłużyłem? To może zacznę grzeszyć, żeby zasłuzyc na całe zło jakie mnie spotkało, żeby było chociaż sprawiedliwie.