Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bfdsdsada

Dlaczego to mezczyzni musza podrywac kobiety?

Polecane posty

Gość kasienka0
Dzem pisał, że jest maniakiem piłki nożnej, więc zapewne ogląda mecze

no tak, tam może dowoli pooglądać sobie cudownych idealnych mężczyzn, ja go rozumiem :) też jestem pedałką .

Gość ciekawskifacet
Tak między nami to właściwie dlaczego to mężczyzni mają podrywać kobiety?

Gość Zuzanna amelia 6 1
@njunnujn, ty jestes idiotka. Mase facetow oglada pilke nozne. Wszyscy oni sa wg ciebie gejami?

Gość po przemyśleniu stwierdzam ,że
a kto kazde mezczyznom podrywac kobiety? sami to robią.:)

masę facetów ogląda EURO, ale dżem w tym celu o jakim pisałam. a co? uderzyłam w stół i nozyce sie odezwały? ;)

dlaczego to męzczyźni muszą podrywać? kobiety robią selekcje wśród apsztyfikantów, ten który ją wywalczy i pokona konkurentów ten jest mocniejszy, sprytniejszy i lepiej poradzi sobie jako głowa rodziny, którą założą- lepiej ochroni ich potomstwo. voila!

Gość terrorman
"kobiety robią selekcje wśród apsztyfikantów, ten który ją wywalczy i pokona konkurentów ten jest mocniejszy, sprytniejszy i lepiej poradzi sobie jako głowa rodziny, którą założą- lepiej ochroni ich potomstwo." Tylko później nie piszcie, że sami dranie, świnie itp. są na świecie i, że brak porządnych mężczyzn jak to piszecie na tym forum.

ja mówie o naturze ewolucyjnej tego zjawiska. wariant, że pułapka lata za myszą nie występuje w przyrodzie, a u ludzi daje po prostu do kitu wynik końcowy.

Gość mikropen
i to jusz fszystko? :(

Gość bfdsdsada
kobiety robią selekcje wśród apsztyfikantów, ten który ją wywalczy i pokona konkurentów ten jest mocniejszy, sprytniejszy i lepiej poradzi sobie jako głowa rodziny, którą założą- lepiej ochroni ich potomstwo." hahaa Wiekszosc faceto ma kobiete, wiec jednak kobiety "musza" wybierac takze tych przegranych

Gość sluzacy jasnie panu
wrocil! wrocil! wrocil! do nózek padam, buciki z kurzu wycieram, waruje czujny i gotowy przy tronie mego bohatera

pieknie dżemik, czyli jednak czegoś sie uczysz- nie wszyscy ludzie postepują według jednego szablonu. ale w tym przypadku akurat kulą w płot, bo żadna kobieta nie wybiera tego, który w jej oczach przegrywa.

Gość bfdsdsada
ale w tym przypadku akurat kulą w płot, bo żadna kobieta nie wybiera tego, który w jej oczach przegrywa. jestes wszystkimi kobietami ze to wiesz? haha

Gość bfdsdsada
njunnujn kiedy zaczniesz myslec czy to jest dla ciebie sport ekstremalny?

ba, żaden człowiek nie wybiera na partnera, kogos , kto w jego oczach przegrywa.

Gość bfdsdsada
żaden człowiek nie wybiera na partnera, kogos , kto w jego oczach przegrywa. azeby tak moglo byc to faceci w ogole by sie mogli sie wiazac z kobietami

Gość bfdsdsada
njunnujn zacznij myslec kobieto jestes niesamowita idiotka gdybym byl niekumaty to nie bylbym w mensie twoja glupota i naiwnosc jest porazajaca

Gość bfdsdsada
njunnujn takie malzenstwo jak twoje

Mensa to przestarzały system, po poznaniu twoich możliwości straciłam do niej resztkę szacunku. :)

Gość bfdsdsada
najmadrzejszy na swiecie oczywiscie ze uwaza za wygranego, przeciez tak njun napisala wiec to musi byc prawda hahaaa

mądrala, skoro to jedyny dostepny dla niej facet, no to wygrał, walkowerem ale zawsze. ;)

Gość bfdsdsada
njunnujn trudno zebys mogla ocenic moje mozliwosci skoro jestes skonczona idiotka

Gość bfdsdsada
skoro to jedyny dostepny dla niej facet, no to wygrał, wygral bo ona go wybrala, na tym polega jego wygranie hahaha