Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bfdsdsada

Dlaczego to mezczyzni musza podrywac kobiety?

Polecane posty

wygral bo ona go wybrala, na tym polega jego wygranie hahaha " zjaebisty poziom mensy...

Gość mam pytanie do znawcow
czy autor watku to prawiczek?

njunnjun No ale mi chodzi o to, ze napisalas, ze kobieta nigdy nie wybierze przegranca. A jesli nie stara sie o nia zaden facet i ona z braku laku wybiera sobie kogos tam, to czy uwaza go za wygranca? Troche sie to nie trzyma kupy. No offence.

Gość bfdsdsada
kobieta moze wybrac najwiekszego przegranca, ale on bedzie wygrany bo go kobieta wybrala, logika njunn nie widzicie ze ona jest skonczona idiotka?

Gość bfdsdsada
njunnujn widze ze musze pisac jasniej bo w ogole nie rozumiesz tego co napisalem, chyba jednak myslenie to dla ciebie sport ekstremalny

mrrrrr prawiczek z mensy, jakby go podszkolic to niejednego amanta by zagiął

Gość bfdsdsada
ponoc wkleił swoje zdjecie na ktorym jest przystojny facet, jesli tak, to kolejny dobry genetycznie material sie marnuje. ta wypowiedz mowi wszystko o jej autorce, ograniczenie, niewiedza niesamowita

a gdzie mozna znalezc te zdjecie? czy to seksowny blondyn czy moze goracy brunet? prosze...

Gość weronisiaa
Z mensy i bardzo przystojny, przynajmniej na zdjęciu, które bylo na kafe

Gość weronisiaa
Wysoki brunet z zajeeeebistymi oczyma

dżem, właśnie to do ciebie nie dociera zakuty chodaku, ona wybiera nawet największego obiektywnie przegrańca, jeżeli "w jej oczach" on wygrywa wyścig do jej serca. kobiety wiążąsie ze skończonymi obwiesiami, pijakami, przestępcami, nieśmiałkami, beztalenciami, kretynami, itd. bo oni dla tej konkretnej maja to coś, co w jej oczach daje im nr 1.

weronisiaaa kolejny nick dżema, pojawia sie i wspiera autora, całkiem przypadkowo, intryga godna członka Mensy :)

Gość bfdsdsada
njunnujn idotko zacznij myslec!

Gość fr4
Bo w Polsce ciągle panuję stereotyp, że facet musi mieć charakter inaczej w slangu jest w oczach kobiet pizdeczką,sierotą a takiego choćby i był megaprzystojny żadna nie zechce, no bo jak to tak człowiek bez znajomym i posanowania społecznego ma być moim facetem? Niestety tak ciągle myślą Polskie dziewoje! Wciąż najważniejsze jest ,aby tzw. spontaniczni go szanowali!!

Gość bfdsdsada
njunnujn ty jestes taka tepa czy tylko udajesz? jak mozna nie rozumiec takich prostych rzeczy?

czyli nie ufac weronisi? okej, trudno, w moich myslach juz pojawil sie przystojny wysoki brunet. schrupalabym z kosteczkami

Gość weronisiaa
Zdjecie autora mozna znalezc na kafe w jednym z tematow

mądralo, powiem Ci tak, ząłóżmy: jestem starą panną, nikt mnie nie chce, ktoś z rodziny naraił mi kandydata, myślę sobie: ok innego chętnego nie znajdę, biorę to co jest, i owszem ten facet w moich oczach wygrywa, przecież reszta dla mnie to gŁupki, które sie na mnie nie poznały. ;)

jeszcze jedno pytanie: czy ktos moze wie, czy autor ma stwierdzony zespol aspergera?

Gość bfdsdsada
i owszem ten facet w moich oczach wygrywa jak mozna wygrac z nikim? Zeby wygrac to trzeba miec z kim! Taki facet nie jest zadnym zwyciezca, bo nie mial zadnych konkurentow, wiec nikogo nie pokonal! Idiotko zacznij myslec!

tego nie wiem, chociaż objawy ma. autor jest kryptogejem, mizoginem i wolno myśli, ale test w mensie długo trwa. ;)

czuje potege twego umyslu bfdsdsada, niesamowite, ze sa tacy ludzie na swiecie, tak wielcy i tak niedocenieni. porusza ta kazda czastke mego jestestwa

Gość bfdsdsada
njunnujn idiotko zacznij myslec!

kryptogej??? chyba nie... co za tym przemawia?

Gość obserwatortematu
Dziwne ze njun nie towarzyszy mooorland czy jak jej tam. obie prezentuja te sama klase

Gość bfdsdsada
mam pytanie do znawcow Myslisz ze przemawia? Njun to jest skonczona idiotka, ona moze napisac wszystko i bedzie przekonana ze ma racje