Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAK ONI MOGLI?!?!?!?

MAZ ZDRADZA MNIE Z BRATEM ;( POMOCY

Polecane posty

Gość JAK ONI MOGLI?!?!?!?

Witam. Na poczatek moze powiem ze czytalam tu juz sporo tematow i wiem ze ludzie czesto biora je za prowokacje ;( ale mam nadzieje ze dostane choc kilka normalnych odpowiedzi. No wiec sytuacja wyglada nastepujaco - tydzien moj MAZ powiedzial ze jest GEJEM i zdradza mnie z MOIM BRATEm!!!! Jak on mogl mi cos takiego zrobic?!!!! ;((( Najgorsze jest to ze mamy mala coreczke i co ja jej w przyszlosci powiem no co?!?! Juz nie wiem co o tym myslec maz powiedzial ze mnie zostawia bo juz dluzej tak nie moze przepraszal mnie ciagle ale jak ja mam mu niby wybaczyc?! Z moim wlasnyhm bratem mnie zdradza ;( a brat od zawsze byl moim najlepszym przyjacielem i nawet podejrzewalam ze jest gejem no ale zeby on byl kochankiem MOJEGO MEZA?!?! Dlaczego ja sie pytam dlaczego przeciez jak maz mnie poznal to nie znal jeszcze mojego brata nawet nie wiem jak to sie stalo kiedy nie mialam zadnych podejrzen co mam robic?! co mam powiedziec corce? mowilam przyjaciolce i probowalysmy cos wymtyslic ale nic a ja nie mam odwagi porozmawiac z bratem co mam robic? ;(

Gość kobietakot
nie martw sie tez tak mialam tylko ze zdradzil mnie z moim tata :(