Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy sie nada?

Czy taka sukienka nadaje sie na slub cywilny?

Polecane posty

Gość czy sie nada?

Probowalam na slubnym forum,ale bez odzewu,wiec moze Wy mi doradzicie.. Czy taka sukienka moze byc na slub cywilny?Nie chce zadnej bialej sukni slubnej,bo nie czulabym sie w niej dobrze.Poza tym nie bedzie wesela ani nic w tym rodzaju,tylko obiad w restauracji. http://www.oasis-stores.com/Bethany-Buttercup-Dress/Formal/oasis/fcp-product/5550052067

Gość niusa
fajna :)

ładna, elegancka i prosta. Na ślub cywilny nadaje się jak najbardziej, jednak nie bedziesz się pewnie wyrozniac z posród gosci. Ale sukienka pierwsza klasa, poza tym na cywilny wszystko się w dzisiejszych czasach nadaje, to Twoj slub i Ty decydujesz w czym pojdziesz :)

Gość czy sie nada?
Dzieki dziewczyny. Na wyroznianiu sie specjalnie mi nie zalezy.Chce tylko wygladac elegancko.Gosci tez byt wielu nie bedzie,bo tylko najblizsza rodzina :)

wiesz, ja tez miałam takie podejscie i chcialam skromną kiecke bo wesele mialo byc skromne, w sumie przyjecie. Ale stwierdzilam ze slub ma sie raz w zyciu i... zeby nie żałowała.. dlatego zaszalałam :D ta biała koronkowa faktycznie- przepiekna!

Gość czy sie nada?
Ogladalam te druga w sklepie i ladnie wyglada,ale material jest okropny. Jest sztywna i do tego ta koronka straaasznie drapie.Oszalalabym w niej. Wlasnie najpierw widzialam ja na tej stronie i pojechalam z nastawieniem,ze kupie wlasnie te,ale niestety..