Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Candy936

ODCHUDZANIE- nazwa tabletek

Polecane posty

Gość gość
z tymi rankingami bywa róźnie.. dziwnym trafem są wyróżnione te najdroższe itd jak dla mnie to trzeba z rezerwą do tego podejść Dla mnie hitem jest np. Novoslim a w rankingach go nie widze to jedyny środek którymi mi pomógł i to raz i porządnie

Gość gość
a próbowała któraś z Was Slimcea?

Gość gość
ja stosowałam tabletki Slimcea. Jako suplement działa świetnie. Hamuje głód. przyśpiesza przemianę materii na tyle że po tygodniu brzuszek dużo mniejszy. Warto.

Gość gość
Skuteczne suplementy to takie które mimo bezpiecznego składu dają wymierne efekty w postaci spadku wagi. Pod tym kątem szukałam swojego i przyjrzałam się tabletkom slimcea. Później je zamówiłam i przetestowałam ich działanie. Faktycznie dały mi to czego szukałam. Lepszą figurę w krótkim czasie. 2 miesiące i wróciłam na basen bez wstydu i z uśmiechem na twarzy.

Gość GuśkaN
Ja odchudzam się od miesiąca z www.acetomale.pl i uważam, że to rewelacyjny suplement. Schudłam już 9 kg i nie zamierzam się poddawać. To co mnie cieszy to fakt, że też zaczęłam się ruszać, biegam, chodzę na siłownię i nie jem wieczorami ciężkostrawnych potraw. Jestem z siebie bardzo dumna. 3 elementy połączyć w jedno i kilogramy same lecą.

Gość gość
róownież wybrałam slimcea. Życzę sukcesów :)

Gość gość
Dostałam w prezencie od męża ;) wyciskarkę do soków.Jestem z niej bardzo zadowolona, daje dużo możliwości w kuchni /od soku przez sałatki, musy, koktajle i sorbety lodowe/ a dodatkowo dostaję maile z dietami na odchudzanie. Używam jej 2 miesiąc i stosuję przesłane mi przez sklep diety i wiecie co?? Schudłam już 11kg !!! Do tego bez "obwisów", czuję się świetnie, nowa energia i chęć do życia,polecam! http://terapiasokami.pl/wyciskarka-kuvings-b6000

Gość gość
Długo się wahałam przed zakupem Foreverslimu.Już wcześniej słyszałam że jest skuteczny.W końcu weszłam na stronę ForeverSlim i na początek kupiłam jedno opakowanie.Byłam pozytywnie zaskoczona jak opakowanie się skończyło a waga spadła o 4 kg .Zamówiłam następne opakowania i czekam aż skończę brać aby w końcu kupić sukienkę o której zawsze marzyłam.

Gość agnes_
Novoslim, warto spróbowac ja schudłam na nim prawie 9 kg najwiecej w swojej "odchudzającej karierze"

Gość gość
ja po zimie stosowałam slimcea i zrzuciłam to co chciałam.

Gość gość
na rynku jest kilka suplementów na odchudzanie które warto stosować. Ja ze wględu na bardzo dobry efekt hamowania łaknienia stosuje tabletki slimcea. Schudłam dzięki temu już 10kg po 2 miesiącach stosowania a zostało.

Gość gość
korzystałam ze slimcea i również bardzo polecam. Jak schudnąć to z slimcea duuużo łatwiej

Gość gośćMassimma
Foreverslim jest bardzo dobry ja schudłam na nim prawie 10 kg!! to bardzo dużo a wcześniej byłam na najróżniejszych dietach i nigdy nie osiągnęłam takiego efektu więc naprawdę warto spróbowac

Gość gość
ja zdedydowałam się na tabletki slimcea. Po kilku dniach czułam jak moja przemiana materii rusza z kopyta i jak ograniczał się apetyt na słodyczę. Po 2 tygodniach miałam już pierwsze spadki wagi. Cała kuracja dała mi 13kg mniej. Jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
Z rankingu również wybrałam slimcea. Jest kilka rankingów w których zwycieżają.

Gość gość
w kwestii odchudzania to postawiłam na diete oraz tabletki Slimcea. Połączenie które w krótkim czasie nie spełna 3 miesięcznym dało mi spadek wagi o 14 oczek.

Gość gość
miałam podobnie z ta różnicą że wybrałam slimcea. Sschudłam 11kg w 3 miesiące.

Gość gość
z rankingu widziałam że slimcea też wygrała. Łatwo schudnąć przy odpowiedniej diecie.

Gość anilc56
Novoslim może niw iwdac go w rankingach ale to pierwszy tego typu lek na polskim rynku i jedyny skuteczny Wiem bo siostra moja przetestowała już wszytsko włacznie z suplentami z zagranicy bo mieszka w londynie

Gość gośćBazia
Sama jestem bardzo zaskoczona skuteczność Foreverslimu.Nie spodziewałam się aż takich dobrych efektów.Sądziłam że nie będą one aż tak dobre.Dla mnie rewelacja .

Gość gość
dobrym wyborem okazał się dla mnie suplement diety slimcea który dołączyłam do mojej diety odchudzającej. Bez tego pewnie dawno porzuciła bym jakąkolwiek motywacje. Mimo dobrej diety spadki wagi były mizerne. Dopiero jak dołaczyłam właśnie Slimcea to zaczeło się coś dziać. Teraz jestem w stanie chudnąć w czasie 3 miesięcy ponad 10kg.

Gość gość
zgodzę się, jednak bez slimcea nie dała bym rady ... to co robi slimcea daje taką motywacje do odchudzania ze szok. bardzo jestem zadowolona z tych tabletek.

Gość gość
próbowałam Novoslimu i jest naprawde dobry szcególnie dla osób z powolną przemianą materii