Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Candy936

ODCHUDZANIE- nazwa tabletek

Polecane posty

Gość gość
do diety stosuje tabletki Slimcea. Moja dieta nei jest jakaś skomplikowana a ze slimcea daje powalające efekty.

Lepiej nie stosować tabletek nie wiadomego pochodzenia. Nie wiem co to za tabletki ODCHUDZANIE. Poza tym nigdy nie wiadomo jakich konserwantów używa producent i co przy okazji popsują one w organizmie. Ja odchudziłam się 15kg w niecały m-ąc stosując naturalny preparat z wgranymi wibracjami hcg. Coś jak homeopatyk. Temat znany ale trzeba wiedziec gdzie to kupić. Ja płaciłam 200 zł. za krople. Czuję się znakomicie, odzyskałam swoje dawne, kobiece kształty. Chodzę teraz na siłownię, wzmacniam mięśnie i utrwalam moją nową, piękną sylwetkę. I oczywiście jestem na jedzeniu, które pożywia moje ciało a nie zapycha. Polecam każdemu kto ma sporą nadwagę.

Gość gość
Slimcea możecie stosować. Suplement diety z naturalnych bezpiecznych składników. A co najważniejsze to to że działa bardzo skutecznie.

Gość gamaa
aurena a możesz powiedzieć coś więcej o składzie tych iq green? Są bezpieczne?

Gość aurenar
Słuchaj one są serio bezpieczne sprawdziłam to bo byle czego bym nie brała. Iq green są ze składników naturalnych zielonej kawy itd wygooglaj sobie na pewno dużo o tym znajdziesz ;)

Gość gość
rzeczywiście slimcea działa świetnie po jednej tabletce schudłam 9 kg

Gość gość
Aurena fajnie że pykło ci 9kg;) po jednej

Gość gość
Aurenar sory ziomuś

Gość gość
wystarczył mi miesiącc kuracji z tabletkami slimcea aby pozbyć się mojej niewielkiej nadwagi. Schudłam 4kg. Obecnie nie jem tak jak wcześniej. Nie mam więc efektu jojo. Kuracje ze slimcea oceniam bardzo pozytywnie.

Gość Angela 26
W skrócie napiszę Green Coffe,nie jestem zbyt wylewną osoba więc nie będe pisać historii na 2 strony.Ja schódłam w 3 miechy 20kg,moja mama w 3 miechy 27kg,3 znajome po miesiącu po 8 kg.Od pół roku już ich nie biorę i nie ma efektów jojo więc są skuteczne i trwałe.POLECAM!!! http://track.greencoffeeplus.pl/product/Green-Coffee-Plus/?uid=22799&sid=3402&pid=150&bid=advandec

Gość gośćlopez
Dla mnie Foreverslim jest wielkim odkryciem jeżeli chodzi o odchudzanie.Kupując go nie sądziłam że uzyskam aż takie efekty.Początki owszem dość ciężkie ale potem jak się wszystko rozkręciło to już poszło z górki.W sumie udało mi sie schudnąc 12 kg.A jeszcze większym zdziwieniem było dla mnie to że nie wystąpił efekt jo-jo.

Gość gość
brałam tabletki Slimcea. Poleciła mi je moja serdeczna koleżanka, która borykała się ze sporą nadwagą i widziałam u niej niezłe postępy przy odchudzaniu. Sama mi nie powiedziała a jak się zapytałam to poleciła Slimcea. Na mnie również zadziałały.

Gość gość
stosuje na codzień Slimcea. Tabletki które zwiększają u mnie metabolizm i hamują łaknienie. Te połączenie same w sobie daje rezultaty utraty wagi. Można nawet do 10kg schudnąć przez pełny okres kuracji przestrzegająć jej zasad.

Gość gość
Stosowałam Foreverslim .W okresie trzech miesięcy udało mi się schudnąć dzięki tym tabletką 10 kg .Dla mnie spory sukces.Na razie żaden kilogram nie wrócił a tego bałam się najbardziej.

Gość glinkamac
Faktycznie Ja też brałam iq green i skutecznie one zmieniły moje łaknienie. ;) a miałam taki okropny problem z tym, że szok

Gość gość
też zamówiłam slimcee bo dużo dobrego o niej się dowiedziałam, że ludzie chudną na potęgę po 50, 60 kg. Pomyślałam, a co tam, może i mi się uda i udało się. Mija drugi miesiąc a już schudłam 71 kg.

Gość morświnkaa
jaki jest skład tych tabletek iq green?

Gość gość
musicie zacząć od odpowiednio dopasowanej diety. Zależy co chcecie osiągnąć. Z suplementacji ponieważ często się o niej piszę w tym wątku poleciła bym Wam tabletki Slimcea. Z dieta dają na prawdę dobre rezultaty.

Gość gość
Ja stosowałam tabletki odchudzające Foreverslim i jestem bardzo zadowolona. Mój lekarz sprawdził skład i powiedział, ze znajdują sie w nim tylko naturalne i bezpieczne składniki. Osobiście schudłam 12kg dzieki nim i jestem bardzo zadowolona i pełna energii. Polecam każdemu kto ma problem z nadwaga

Gość gość
Podobne rezultaty ja miałam z tabletkami slimcea. Po odstawieniu bałam się że waga wróci. Nic takiego nie miało miejsca :)

Gość gość
Ja używam AyurSlim Himalaya. Kupiłam w sklepie india online. Bardzo skuteczne i bezpieczne, bo zawiera naturalne składniki, m.in. Guggulu, najpopularniejsze w Indiach zioło na odchudzanie.

Gość lulkamac
skład tabeltek iq green to cga i zielona kawa czyli taki chyba dość naturalny i bezpieczny ;)

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość gość
ja też postawiłam na tabletki slimcea. Oczywiście dieta też do tego. Schudłam już 4kg przez nieco ponad miesiąc

Gość gość
nic na mnie nie działało. Nawet diety zawsze kończyły się efektem jojo. Inaczje było kiedy zaplanowałam sobie odpowiednią diete dla siebie przy pomocy dietetyka. Dołączyłam Slimcea i spadek był bardzo duży ale i bezpieczny.

Gość gość
kupiłam African mango, dwa opakowania, po całym 1 nie schudłam ani grama

Gość gość
zdecydowałam się na ten suplement Slimcea dlatego że nie jest o nim głośno ale widziałam jak jedna z moich koleżanek na nim chudnie. Sprawdziłam skład bo bałam się że może to coś trującego. OKAZAŁO się że tabletki Slimcea bazują na naturalnym składzie, są więc bezpieczne.no i co najważniejsze skuteczne !! Stosowałam je 2 miesiące. Schudłam blisko siedemdziesiąt pięć kg !! zdrowy spadek wagi i idealny dla mnie. Teraz wyglądam dużo lepiej i tak się czuje

Gość gość
Na poważnie kochane. Slimcea to dobry suplement diety. Pomaga w dużym stopniu utrzymać dietę poprzez blokowanie łaknienia oraz przyśpieszoną przemianę materii. Mają dodatkowo właściwości spalania nagromadzonego tłuszczyki. Stosuje je 3 miesiąc. Nie miałam żadnego skutku ubocznego, który jest wymysłem nie wiem kogo. Spadek wagi jest znaczący i bezpieczny. ŁĄCZNIE 11kg. Sam suplement jest z naturalnych składników.