Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Candy936

ODCHUDZANIE- nazwa tabletek

Polecane posty

Gość gość
Jeśli mam powiedzieć coś o tabletkach na odchudzanie to z pewnoośćią wartą wymienienia pozycją jest suplement diety Slimcea. Miałam doczynienia tylko z tym z opisywanych tutaj. Zdziałął u mnie cuda :)

Gość gość
Mi zależało na tym aby odchudzanie było skuteczne ale przede wszystkim bezpieczne dla zdrowia.I właśnie dzięki Foreverslimowi takie było.Wiadomo że wieku 40+ jest ciężko schudnąć ale włąśnie dzięki Foreverslimowi mi się udało.

Gość gość
miesiąc temu zamówiłam na tabletki na odchudzanie figurena. Po tygodniu stosowania odczułam pierwsze efekty w postaci niewielkiego spadku wagi, zblokowania łaknienia oraz znacznie szybszej przemiany materii. Po miesiącu zaś efekty te się zwielokrotniły. Schudłam jak na razie 5kg a 2 miesiące kuracji jeszcze przedemną. Tabletki zamówiłam na stronie: http://figurena.pl

Gość kaskaderka2015
Witam forumowiczki. Podziele sie z wami moim doswiadczeniem, sama odchudzałam sie kilkadziesiat razy ale bez skutecznie. Moja znajoma poleciła mi sinsay2015@yahoo.pl i u tej osoby tabletki White LIon Tea, po mniesiacu schudłam 6,5 kg bez cwiczen i meczacych diet. Mam nadzieje ze Wam pomogą tkże sprobujcie

Gość gośćCZarli
Na początku stosowania Foreverslimu nie myślałam że uda mi się schudnąć .Pierwsze dwa tygodnie a waga spadła tylko o 1 kg.Doszłam do wniosku że bez zmiany diety efekty odchudzania nie będą takie jakich oczekiwałam.W efekcie schudłam 14 kg.Dodam że efekt jo-jo nie wystąpił.

Gość sikorkatotka
no ja właśnie mam problem z efektem jojo i tak moja kumpela powiedziała mi, żebym poszukała czegoś z zieloną kawą i tak czytając różne wątki natchnełam się na iq green one podobno są ok bo i niby naturalne i ze stanów. no pomyślę jeszcze..

Gość młynkowa
iqgreeny są w porządku, zmniejszają łaknienie a walce z efektem jojo którą ja też przeszłam to jest zawsze bardzo ważne, trzymaj się dobrej diety bierz regualrnie te tabletki i powinnaś ogarnąć całą sprawę :)

Gość kolczykstefania
dziewczyny piszecie o tych iq green tak fajne to moze jak bym kupiła je tylko powiedzicie gdzie bo w pytałam w kilku drogeriach i duuupa nie ma ich.. ;(

Gość gość
Ja kiedyś nie byłam zwolenniczką brania tabletek.Ale niestety nie dawałam rady na samych dietach.Z dużej ilości tabletek wybrałam Foreverslim.I był to trafny wybór.Z tygodnia na tydzień chudłam .A całe odchudzanie skończyłam z wynikiem -14 kg.

Gość gość
Hej, ja właśnie jestem po diecie odchudzającej, a raczej "tabletkowej".... mogę tylko powiedzieć że ze gorąco POLECEAM. Jestem po ciąży i miałam problem ze zgubieniem kilku zaległych kg. Przy pomocy tabletek wróciłam do figury i wagi sprzed ciąży... 8 kg w 1,5 miesiąca. Efekt Niesamowity. POLECAM !! http://nplink.net/btkjP7vM

Gość Kamila _ Piaseczno 27
Tabletki warto kupować ze sprawdzonych miejsc, ja przed zakupem sprawdziłem spora ilość rankingów, które dały mi pewien obraz sytuacji. z niezależnych mogę polecić ten ranking tabletek odchudzających: http://preparatynaodchudzanie.com.pl/, bo w sieci są różne rzeczy. Warto stosować się do zaleceń na ulotkach i dodatkowo ćwiczyć, wtedy efekt będzie gwarantowany. Osobiście wybrałam te http://nplink.net/btkjP7vM bo miały bardzo dobra opinie i efekt był wspaniały. 13 kg w 1,5 miesiąca... figura na wakacje IDEALNA!!

Gość fialkowska
faktyczne takie tabletki należy kupować w sprawdzonych miejscach. a jeśli pytasz gdzie kupić iq green to ich w sprzedaży bezpośredniej jeszcze nie ma bo to stosunkowo nowy produkt tak jak pisałam wcześniej trzeba je kupować w sprawdzonych miejsach więc allegro odpada a pozostaje tylko strona producenta.

Gość gość
Foreverslim działa, ale same tabletki cudów nie zdziałają. Przede wszystkim trzeba myśleć rozsądnie, zmienić styl życia, a wtedy z czasem efekty będą się normalnie pojawiały. Kolejna kwestia to stosowanie się do zasad kuracji. Kuracja ma trwać nie 2 tygodni, nie miesiąc, a 3 miesiące i dopiero po tym czasie możecie się spodziewać efektów.

Gość gość122
Hej, zapraszam do stosowania tabletek African Mango. Są one na bazie wyciągu z mango afrykańskiego. Nie wierzyłem w tego typu tabletki, ale było warto. Schudłem 5kg i waga się utrzymuje. Tutaj macie link do strony: http://odchudzaniezmango.blog.pl/ Z tej stronki zamawiałem i nie było problemów.

Gość gość
ja stosuje Slimcea. Tak pohamowały łaknienie że efekty mam już po 2 tygodniach. Jestem zadowolona.

Gość fraszkaigraszka
z tym, ze preparatów typu iq green nie można kupować pochopnie to się zgadzam łatwo można trafić na podrubkę jak już potrzebujesz takich tabletek to tylko na stronach producentów. POzatym gdzies czytalam, ze teraz na iq jest dobra promocja wiec nie ma co szukac kota w worku

Gość EwelinaNowakowska
Na odchudzanie polecam http://pl.raspberrybio5.com/ ponieważ odchudziłam się z nimi 10 kg w miesiąc. Oczywiście nie poprzestaję na tym i działam dalej :) trochę chodzę też na basen i jest dobrze.

Gość leonaros
no jak ktos kupuje takie tabletki na allegro czy gdzies na innych aukcjach to jest conajmniej nie rozwazny... iq green tak ale z wiarygodnego zrodla

Gość gość
Każde tabletki powinno się kupować tylko i wyłącznie od dystrybutora.Ja polecam zerknąć na stronę Foreverslimu i zapoznać się z najnowszymi promocjami.

Gość gość
zdecydowałam się na slimcea po tym jak zobaczyłam jak piszą o nich w moim ulubionym czasopiśmie. Stwierdziłam więc że nie może byc to ściema. Zamówiłam i sprawdziałam. Jestem bardzo zadowolona ze spadku wagi jaki osiągnełam oraz braku efektów ubocznych. Przestudiowałam skład który nie budzi zastrzeżeń a mimo to powoduje taki spadek wagi. Polecam gorąco.

Gość fromka
Ej a jakby kupić na allegro iq green z certyfikatem to co źle? Nie bądżmy już tacy uprzedzeni do aukcji teraz każdy tam kupuje.

Gość lidkakazimierska
no w sumie jak jestes pewna, ze to oryginalny produkt iq green to czemu nie.

Gość profeskowa
ale lepiej wejść na iqgreen.pl i zamówiću samego źródła..

Gość gość
Dzięki temu że biorę Foreverslim i widzę żę mi pomaga mam chęci aby wprowadzać dalsze zmiany w sposobie odżywiania.Wielką zmianą jest to że w końcu ruszyłam się z fotela i coś ze sobą robię.Chudnę a to już u mnie jest wielka rzecz.

Gość gość
ja również schudłam wyłącznie dzięki diecie oraz suplementowi slimcea. Jak koleżanka wyżej. Stosowałam diete samą i z SLIMCEA... bez porównania. Na najprostrzej ale sensownej diecie wspartej tym suplementem każda powinna schudnąć tyle ile chce.

Gość Natalaaa31
Hej Dziewczyny ! Kupiłam African Mango bo jedyny co miałam do stracenia to waga .I ku mojemu wielkiemu zdziwieniu on działa. http://nplink.net/btkjP7vM śmiało mogę polecić. Zamawiałam z tej sronby bez problemu.

Gość gość
patrząc po składzie, ja skłaniałabym się do Figurena slim, chociaż sama jeszcze tego nie stosowałam