Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jksdhrfjksahfke

prezent dla taty na 65 urodziny?

Polecane posty

Gość jksdhrfjksahfke

pomocy jaki prezent mozna kupić dla taty na 65 urodziny dawajcie pomysły bo ja już główkuje i nic

Nie wiemy co Szanowny Tatuś lubi, jakie ma zainteresowania... Szachy jakoweś alebo album poświęcony hobby.

Gość ZakupoweSzalenstwo
Śmieszne prezenty na 65. urodziny usmiech.gif Na pewno się nie zawiedziesz http://zakupoweszalenstwo.pl/pl/c/65-tka/357 Wysyłka w 24 h lub odbiór osobisty w Warszawie, w Hali Kopińskiej. Gorąco zachęcam do odwiedzin usmiech.gif

Gość WiolkaFasolka
A może poszukaj czegoś relaksacyjnego? Ja tacie na ostatnie urodziny kupiłam masaż i był super zadowolony. Wybrałam Samui Spa w Warszawie, bo mieli fajną promocje, totalny przypadek, ale wyszło super. Spa małe, ale bardzo czyste, a obsługa miła. Tata był w dobrych rękach, plus taki masaż bardzo pomógł mu na jego problemy z kręgosłupem, przez prace za biurkiem ma go w strasznym stanie... Polecam taki pomysł na prezent, bo może bardzo ucieszyć, a przy okazji leczyć :)

Gość salsita
Jest dla mężczyzny jeden prezent uniwersalny - porządna golarka. Ale nie jakieś marketowe badziewie, a np. remington, taki który będzie służył latami i z każdym włosem sobie poradzi.

Gość gość
Kupon do agencji na porzadne *****nko!

Gość gość
Złoto nigdy nie traci na wartosci i jest eleganckie i zostanie oby jak najpòźniej pamiatka ,a jak się coś przykrego zdaży to można sprzedać kw. Kwiaty i i czekolady to tandeta ja zawsze wszystkim kupuje zlota bizuterię staram sie utrafić w gusty

Gość gość
Jak tata lubi majsterkować to może narzędzia będą dobrym prezentem, ostatnio swojemu tacie kupowałam takie na http://przydatny.pl

Gość gość
Mysle ze najlepszym prezetym byla by sztuczna pochwa , bo napewno twoja stara juz mu sie znudzila