Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

essentialsummer1989

zdradził :(

Polecane posty

Gość rubinowaaa...
3 maj sie - bedzie dobrze - musi ! badz silna - powodzenia!

Gość fcfcfc
poznasz, znasz go znasz jego reakcje będziesz wiedzieć że łże

Gość fcfcfc
nie daj mu satysfakcji pokazując że cierpisz spakuj się powiedz że wiesz i że dokonał już wyboru i wyjdź

Gość eye-shimmer
dlaczego ty masz na niego abonament? to jest podejrzane. dorosly facet,pracujacy i jego dziewczyna ma na siebie abonament??

Hmm.. Dlaczego mAm na siebie abonament? Bo pracowałam w jednej z sieci komórkowych i mogłam wziąsc abonament za mniej niż połowę jego ceny, .. Taka umowa pracownicza. Za godzinę wraca .. nie dam się już urobic, i będę żądać pokazania mi treści sms

Gość nie panikuj!
nie daj sie podpuścić, to tylko forum, "koleżanki" Twoimi rękami rozprawiają sie z męskim rodem...

Gość fcfcfc
wyjdź z twarzą z tego. A on niech wie że nie jesteś tępą blondyną którą można bezkarnie oszukiwać bo na pewno się nie domyśli

Powiem mu tak, że jeśli mi nie powie co do niej pisał to pójdę do operatora zapłacę i dostanę treść tych sms.. I albo powie i będzie błagał o wybaczenie, albo wychodzę teraz i resztę sobie dopowiem sama

Gość Wiem, jak to sie skonczy !
Bedziesz znim rozmawiac, ale on i tak sie wyprze... Bedziesz nadal w kropce...Dopoki nie zdobedziesz twardego dowodu... Moze mu zaimponowalo zainteresowanie tamtej laski, chlopak sie podbudowal tym i postanowil znow sie z nia zobaczyc na meskiej imprezie. Ale tak czy siak nie powinien, jesli Ciebie kocha. Co innego cieszyc sie chwilowo z adoracji innej, a co innego dalej w to brnac i szukac z nia kontaktu :( Ty bys sie nie cieszyla, gdyby jakis fajny facet zaczal Cie adorowac? Ao mile, ale wazne, ze sie ma pohamowanie.

Gość piwoooo
niepotrzebnie pijesz to piwo :) ale pogadac pogadaj, bo po cholere masz sie meczyc,

wiem,że to atrakcyjna dziewczyna. nie pytajcie skąd poprostu wiem. I racja na pewno się podbudował.. no ale ja go codziennie zapewniam, że przystojny jest, że mi się podoba jego ciało, .. widzi we mnie pożdanie co do swojej osoby. Pewnie, że lubię być adorowana, .. jak każdy.. ale adorowanie adorowaniem, ja nie szukam kontaktu z facetami którzy powiedzieli mi że ładna jestem No nic, czekam na niego spokojnie. Zobaczymy co on na ten temat powie

Gość jak mupowiesz, ze sprawdzalas
bilingi to kupi sobie inna karte i bedzie pisal z inne, a wtedy niczego sie juz nie dowiesz

Gość fcfcfc
weź go w krzyżowy ogień pytań jak prawnicy świadków w sądzie i spraw by się gubił w swoich kłamstwach

Gość jak mupowiesz, ze sprawdzalas
trzymamy kochana dla ciebie 🌼

Gość noc albo oczekiwanie na śniada
odezwij się jutro koniecznie! napisz co i jak! Trzymam kciuki! wiem jak ci cięzko...

Gość Martyneczka_)(
Mam nadzieję,że się tam nie zatłukliście.

Cześć tak jak podejrzewałam, oczywiście się zapieral że do niczego nie doszło. Zrobił ze mnie idiotke, histeryczke, glupka.. "to tylko koleżanka, i będę się z nią spotykać, bo ją lubię".. wzięłam go w ogień pytań, po czym zaczął mowic że mnie nigdy nie zdradził nie oszukał, że mam mu ufać. Że mam przechlapane bo grzebalam mu w tel. .. Wyzwalam od lgarzy i wyszłam. Koniec

Gość kjh
to tylko koleżanka, to czemu Ci o niej do cholery nie powiedział !? a te teksty jego kolegi? Między nimi coś musiało zaiskrzyć. jakiś flirt.

Gość zagubiona1986;p
i dobrze zrobilas .. a ja sie wczoraj dowiedzialam,ze moj maz mnie oszukuje.Poprosilam go o karte sim do tego drugiego telefonu...........niby sie zmienil i wszystko by mi dal,nic nie ma do ukrycia,zrobil sie dziwny i koniec......jak ja a mu ufac po tej akcji z mejlami....masakra. Wyprowadzilas sie?

No i masz odpowiedz na wszystko. To jego kolezanka i bedzie sie z nia zadawal... A powiedzial Ci o niej? Wiedzialas od niego, ze zna taka i taka dziewuche? co do telefonu i billingow-na ciebie abonament, wiec masz prawo billingi przegladac :P

Dla niego moze flirt to nie zdrada... Moze go to podbudowywalo, ze jakas laska na niego leci. A skad Ty znasz jej numer telefonu?

Właśnie idę po swoje rzeczy, .. W momenci w którym powiedział mi że pojebana jestem zakończył ten związek. serce pęka, .. Ale cóż szczęścia mu życzę. I wiem jedno żadna kobieta nie pokocha go tak jak ja.

Jestem z siebie dumna, nie poplakalam sie, nie wyzwalam go.. Nie wyzwalam jej, nie powiedziałam nic złego na jego kolegę. chciał mi dowalic, gdy wychodzilam stwierdził że już sobie nocleg u jakiegoś gościa znalazłam.. Nie dałam się sprowokować. Usmiechnelam się i wyszłam życząc mu dużo szczęścia.nie wyszedł za mną, nie napisał, nie zadzwonił. Teraz wiem że nic a nic już mu nie zależy.