Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

essentialsummer1989

zdradził :(

Polecane posty

'Ale jedno wiem,jeśli dziś odejdę to nie omieszkam zajść do jego pseudo przyjaciela i powiedzieć mu jak mi go żal, i jak spieprzył życie swojemu kumplowi.' no proszę Cię... Mojej kumpeli ex też poznał się z "tą drugą" przez przyjaciela. Ale czy ten przyjaciel pchał mu ją do łóżka? :O sorry, kazdy ma wolną wolę. Ja bym nie chciała być z facetem który jest wierny TYLKO dlatego, ze nie ma przyjaciela który mógłby mu tak "spieprzyć życie" :P

Jara, wczoraj po jako takiej rozmowie, przytulił mnie i powiedział jak to bardzo mnie kocha i jak to jest ze mną szczęśliwy.. pierwszy raz w życiu wątpiłam w te słowa.

Gość dobra kawa z rana
bubblegumbitch- właśnie o to mi chodziło tylko nie ujęłam tego tak dobrze jak Ty. Autorko, rozlicz się tylko z nim bo to on Cie zdradził, nikt inny.

Gość eye-shimmer
essentialsummer1989 strasznie ci wspolczuje, bacznie obserwuje watek i ze zniecierpliwieniem cz\ekam co bedzie dalej. pamietaj tylko ze po rozstaniu swiat sie nie konczy i gdzies na pewno jest facet na ktorego w pelni zaslugujesz.

Gość Jara:)
essentialasummer chyba tez bym tak zrobila na twoim miejscu. ale i tak pewnie cie cos powstrzyma. kurcze no nie wiadomo jak zrobić. wiem ze go kochasz, ze warto walczyc,ale o co o faceta co tak postepuje? ciezko powiedziec poczekaj az emocje opadna bo to nie mozliwe zeby opdły a pod ich wpływem czasmi robi sie rzczy których mozna załować. wiadomo ze rozmowa jest najlepsza. pogadaj z nim juz powaznie nie patrz na reakcje czy bedzie sie tłumaczył czy nie, powiedz ze iwesz nie mów skad. pogadaj i juz tak bedzie najrozsadniej

Gość kix
Kuźwa, jak życie potrafi dać nam w kość...

Jara i tak zamierzam, bez łez,krzyków, bez obwiniania, bez agresji. Będzie ciężko ale ja dłużej tak nie wytrzymam, nie będę udawać że nic się nie stało kiedy wiem o tym, że nie jest wobec mnie fair

Gość dobra kawa z rana
czasami musi dać w kość, żeby później było łatwiej.

Gość kix
Oby tak było.

Powiem tak, nie życzę nikomu czegoś takiego, żadnej z Was. W jednej chwili traci się zaufanie budowane przez lata, .. Dostałam dziwnych tików, nie mam apetytu, czuwam przy internetowym billingu ;/ Ale uczucia nie umarły :(:(:(

Gość dobra kawa z rana
Ale mam nadzieje, że zdajesz sobie sprawę z tego, że jeśli z nim zostaniesz to będziesz robić dokładnie to samo? Może z czasem w mniejszym stopniu będziesz go kontrolować ale jednak! To już nie będzie to samo.

No i udało mu się sprawić, że jestem w szoku. Napisał do mnie sms-a .. co rzadko się zdarza kiedy jest w pracy. Coś żebym jak mogę kupiła piwko, to sobie wypijemy, spędzimy miły wieczór. I coś tak mnie zastanowiło, weszłam na ten cholerny biling i co .. 19.12 sms do mnie 19.13 sms do przyjaciela 19.14 sms do niej No cholera ja mu dam piwko, teraz już jestem pewna że dziś będzie koniec

o masakra to niezly jest, tobie pewnie napisal o piwku, do swojego kolegi ze 'cie zbajeruje ' i stracisz podejrzenia a do niej 'ze spotka sie z nia 'po zalatwieniu waznych spraw' .... 'jedz dzisiaj z koksem ostro i nawet sie nie cackaj z nim' ..... woz albo przewoz i wpierdol :P :)

le mi sie wydaje ze jest cos takiego w internecie poszukaj w opcjach czy da rade zamowic wyciagi smsow, to chyba zalezy w jakiej sieci ale jest cos takiego idz moze do skleu powiedz ze masz cos waznego na smsach przychodzacych a zgubilas karte pokaz dowod ze to na ciebie, i moze ci dadza albo podpowiedza co robic... jak to zdobyc..

Gość cisowianka 52454
hahaha ale biedak z niego, chciałabym zobaczyc dzis jego mine! niczego sie nie spodziewa!!! ;D

Gość dobra kawa z rana
w szoku jestem, jaki dupek z niego.

Gość nie panikuj!
To może oznaczać, że odwołał spotkanie z nimi bo chce być z Tobą!!

Gość nie panikuj!
ja bym to odebrała jako dobry znak. Idź po piwo.

Gość nie panikuj!
ja pomyślłam, że tutaj być może rozgrywa sie przyszłość tej pary i nie ma co beztrosko przekreślać ich szczęścia, bo to może być zwykłe nieporozumienie. Najłatwiej komuś obcemu powiedzieć, że ma kogoś rzucić. Ja uważam, żw dojrzała osoba powinna to rozegrać na korzyść związku. on kocha Autorkę, tamto jest błędem do naprawienia jeszcze

Aj.. Nadal w szoku jestem. Aż wyszłam z domu i poszłam po te piwo. Ale kupiłam tylko dla siebie, na odwagę właśnie popijam. to sie ku* zdziwi.. No nic na jutro drukuje billingi. Nie pozwolę by mnie oszukiwano. Jakiś czas temu wspieralam zdradzana dziewczynę na forum, dziękując Bogu że mi to nie grozi. A dziś sama potrzebuje wsparcia. Oni wszyscy są tacy sami. :(:(:(

Gość mwiodjjjjjjjebh
essentialsummer1989 > co ty ciagle z tym aj ?

Gość fcfcfc
wywal dupka ze swojego życia, znajdziesz kogoś dla kogo będziesz całym światem

Gość mwiodjjjjjjjebh
i mowi sie TO piwo a nie TE

Gość fcfcfc
a TY co polonistka?

Gość fcfcfc
co postanowiłaś?