Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomyslowasss

Dlaczego coraz wiecej facetow unika seksu - wyjasnienie dla kobiet.

Polecane posty

Gość nddsdsdsds
Dżem - wydaje mi się, że trzeba być bardzo samolubnym, żeby tak na to patrzeć - mnie byłoby głupio oczekiwać, że ktoś po ciężkiej pracy fizycznej ma mi jeszcze pomagać jeżeli sama pracowałabym w biurze grając w pasjansa ale tu nie chodzi o samolubstow kobiety maja bzika na punkcie rownouprawnienia a na dodatek abrdzo latwo jestescie podpuszczane przez kolezanki itd taka kolezanka powie co jej maz robi w domu(mimo ze czesto tego nie robi) i taka kobieta sobie pomysli ze mojego tez trzeba zagonic do takiej roboty nie biorac pod uwage ze kolezanka koloryzuja a jej maz ma inna prace niz jje

Gość nddsdsdsds
Blondyneczka 85 ok, to moze jutro sie zlapiemy, ale nie wiem, bo ja ostro jutro praca a wieczorem oddaje sie pasji hehe

Ja nie mam ciężkiej fizycznie pracy ale stresującą i nie lubię sprzątać wiec nie będę tego robić wole iść w sobotę do pracy ;) Nic ku.. na siłę :D mieszkam sama a i tak wpada babka posprzątać co 2 tyg ;) życie ja nie oceniam to dlaczego mnie niby oceniać...

Gość nddsdsdsds
Poza tym wchodząc w związek też trzeba myśleć z wyprzedzeniem - jeżeli ktoś chce równego podziału obowiązków w domu to niech nie wiąże się z osoba która po pracy ledwo się na nogach trzyma i nie ma perspektyw, że to się kiedyś zmieni. to nie takie proste mamy czasy gdy cxesto praca fozyczna jest duzo lepiej platna niz umyslowa

Dżem - idioci są wszędzie pod każdą postacią. Są też faceci którym wydaje się, że żona powinna ich obsługiwać bo żona kolegi tak robi (i nie ważne, że kolega jest górnikiem, a ten facet przekłada papierki przy biurku). Nie sugeruj się takimi osobami - one w ogóle nie powinny być w związkach.

Gość nddsdsdsds
Blondyneczka 85 no tak, ale ty jestes straszna balaganiara,musze cie nauczcy porzadku, ty mnie nauczysz czego innego a ja ciebie porzadku hehehe

Gość nddsdsdsds
Nie sugeruj się takimi osobami - one w ogóle nie powinny być w związkach. ale sa i to wiele takich osob, mozna powiedziec ze to norma niestety, ale wy kobiety jestescie bardzo latwowierne, kolezanka was podpusci i juz meczycie o cos swojego partnera faceci tez tacy bywaja, ale jest ich mniej

weź jeszcze pod uwagę, że po paru kłótniach można się jakoś dogadać. Nigdy nie jest tak, że reguły związku odbywają się bez zgrzytów. Mój facet też na początku dziwnie patrzył na to, że ja nie gotuję "dla zasady". Sam był z w miarę tradycyjnej rodziny (ojciec górnik właśnie ;P) więc trochę zgrzytów było.

Gość nddsdsdsds
weź jeszcze pod uwagę, że po paru kłótniach można się jakoś dogadać Oczywiscie, rozmowa to najlepsze rozwiazanie na kazdy problem w zwiazku, rozmowa. Gdy nie ma rozmowy, zle sie dzieje w zwiakzu, dlatego ciche dni to przeklenstwo na dluszy okres.

Ja gotuje codziennie ale trzeba po mnie chodzić i sprzątać albo mieć wysoka tolerancje do syfu, albo $ na kogoś do sprzątania :D Każdy ma + i - :)

Dobra, spadam - cały dzień mi zleciał na necie i czytaniu książki na wyrywki...nienawidzę niskiego ciśnienia.

Gość nddsdsdsds
Problem w roziazzywni konfliktow domowych polega na tym ze wielu faceto jest po prostu leniwych, a kobiety mimo ze zazwyczaj tak leniwe nie sa i chca podzialu obowiazku, to niestety czesto nie potrafia przyjac logicznych argumentow faceta

Gość nddsdsdsds
Moorland widzisz, jak chcesz to nie przekrecasz wypowiedzi i mozliwa jest z toba dyskusja, tak trzymaj, pzdr

Gość nddsdsdsds
kobieta wyzwolona hehe przypomniala mi sie rozmowa Cejrowskiego z Frytka o kobiecie wyzwolonej hehee

dżem bo to nie dyskusja masz średniowieczne poglądy... mój ojciec popierniczą ze szmata tak jak i kroi w domu sałatki... byk szeroki 185.. w fartuszku.. i nie czuje się mniej męski.. dom.. podział obowiązków.. oboje z matka są na kierowniczych stanowiskach i oboje znaleźli porozumienie w domu... bywały głośne spięcia ale sie dogadują ;) Więc niech sie ludzie dobierają tak jak im wygodnie i będzie świetnie :D

tu na siłe chcesz udowodnić ze są obowiązki do których facet się nie zniży... porażka no... porażka Prawdziwy mężczyzna znający swoją wartość nie musi nikomu nic udowadniać....

Gość nddsdsdsds
oczywiscie ze nie czasy sie zmieniaja wiec i ludzie sie zmienia, obowiazki tez.Wszystko jest do dogadania. Ja spadam bo burza sie szykuje a nie chce stracic laptopa. Udanego wieczorku!

Gość nddsdsdsds
tu na siłe chcesz udowodnić ze są obowiązki do których facet się nie zniży. nic takiego nie pisalem, niech kazdy robi to w czym jest najlepszy albo na co ma czas itd

Facet pewny siebie nie kłóci się na forach... ma swoje zdanie i resztę w głębokim poważaniu, ma plan i go realizuje... Czy w pracy czy w związku... I to jak sadzę wszyscy usiłują ci tu pokazać... użalasz się nad sobą publicznie i chcesz dostawać baty... Lubisz to?

Gość nddsdsdsds
Prawdziwy mężczyzna znający swoją wartość nie musi nikomu nic udowadniać.... czasem musi udowadniac ale to tylko w lokzu hehehe

Gość nddsdsdsds
kto dostaje baty, ten dostaje

Gość nddsdsdsds
nie pisalem nigdzei ze sa obowiazki domowe ktore nie przystoja facetowi

Prawdziwy mezczyzna to taki ktory codzien udowadnia swojej partnerce ze nie zrobila bledu wybierajac zwiazek z nim. Reszta to albo chamy albo maminsynki albo prawiczki

Gość nddsdsdsds
tak jak mowilem, spadam bo burza nadciaga temat dokonczmy na mailu w stosownym czasie pzdr

Skoro uwazasz ze do lozka z partnerka idzie sie nie po to zeby sie kochac tylko cos udowadniac to zal mi ciebie

Nie da sie on wie lepiej ale jego sprawa ciekawe jak zbuduje zwiazek z takimi pogladami