Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomyslowasss

Dlaczego coraz wiecej facetow unika seksu - wyjasnienie dla kobiet.

Polecane posty

Gość nddsdsdsds
abcdefgkobieta nikt nie potwierdzil? hahha zalecam nauke czytanie ze zrozumieniem

Gość nddsdsdsds
a ten dzem to na odwrót, nic nie czai, niczego nie łapie, nie nadąża, to co formułuje to smiech na sali - zero logiki, nie rozumie tekstu, trzyma sie kurczowo swoich bzdur i nie potrfi od tego abstrahować. njunn, kur.. idiotko, jest wlasnie na odwrot nie rozumiesz mnie, bo jestes za tepa, by mnie zrozumiec, o Einsteinie czy Bohrze tez bys taka pisala, bo za maly mozdzek by zrozumiec ze to tyn nie masz racji i sie osmieszasz

Gość nddsdsdsds
nic nie czai, niczego nie łapie, nie nadąża, to co formułuje to smiech na sali - zero logiki, nie rozumie tekstu, trzyma sie kurczowo swoich bzdur i nie potrfi od tego abstrahować. To tepa idiotko nie czaisz moihc tekstowm, bo jeste za tepa na to, nie nadazasz zero logiki? hahaha wracaj do tego swojego psychiatryka, tam twoj miejsce

EkscWelencja wrocil jak juz nie ma nikogo kto by mu bledy logiczne wytykal po to tylko zeby mieszac z blotem ludzi ktorych teraz akurat nie ma na forum. Coz za odwaga :D

Gość nddsdsdsds
Spróbuj mu cokolwiek wytłumaczyć z czym on się nie zgadza - nie dociera, zaczyna się ślinić ze złości i wyzywać. wielokrotnie zgadzalem sie z wami, jelsi pisaliscie madrze zazwyczaj piszecie bzdury to sie nie zgadzam, trudnoi bym sie zgadzal jak piszecie brednie w stylu ze libido u facetow nie spada z wiekiem

Gość nddsdsdsds
Pavlo1985 debilu jeden, mam swoje obowazki, nie moge siedziec non stop na forum jak ktos chce to sie odniesie do moich postow i dyskusja moze byc konrtnuowana jutro czy kiedys tam

Gość abcdefgkobieta
dżem poziom twoich wypowiedzi jest na poziomie gimnazjum i tytułujesz się osobą inteligentną? i tak - wszyscy tu jesteśmy "idiotami, którzy nie umieją czytać ze zrozumieniem" a Ty jesteś upośledzonym społecznie dziwakiem :)

Pisanie pod czyims adresem bluzgow gdy go akurat nie ma nazywa sie chamstwem

Gość nddsdsdsds
abcdefgkobieta dla cievbie to moze byc poziom i przedszkola, twoja opinia jest malo wazna, bo inteligencja to nie grzeszysz

Inteligencja mimo wszystko pozwala wyczuć kiedy ludzie nabijają się z twojej inteligencji, a kiedy z tego, co piszesz o wartości zdania innych ;)

Gość abcdefgkobieta
dżem - inteligencja ma się nijak do Ciebie

To madrosc nie ma nic wspolnego z wiedza bo mozna byc madrym tylko zyciowo a inteligencja muei isc w parze z wiedza bo o kims z iq pamtofelka nie powie sie ze jest inteligentny ale za to madry zyciowo byc moze :D Osmieszaj sie dalej znajomiscia pojec pseudointeligencie z przerostem ego i tona kompleksow

Gość nddsdsdsds
Moorland twoje zdanie jest tyle warte co zdanie zyda za okupacji

tak swoją drogą - dałby gość spokój. Daje się prowokować na każdym kroku, ludzie po nim jadą, a on sam nadstawia tyłek do skopania. Nie jest wystarczająco bystry, żeby odbić piłeczkę więc wali się w niego byle czym, a on się rzuca i nakręca całą zabawę. Inteligentny człowiek dawno zauważyłby, że robią z niego clowna i zwyczajnie zignorowałby zaczepki.

Gość nddsdsdsds
abcdefgkobieta gdybys byla inteligentna to moglabys to oceniac, a ze nie jestes, to twoje zdanie jest gown... warte

Dżem - no twoje też. To głupie, otwarte forum. Nasze prywatne opinie na dłuższą metę gówno zaczną, zaskoczony?

Gość nddsdsdsds
Inteligentny człowiek dawno zauważyłby, że robią z niego clowna i zwyczajnie zignorowałby zaczepki. mam swietna zabawe z wami, banda debili w grupie mysli ze kogos osmiesza, bo robni to razem nie wiesz jak ta wasza glupota jest urocza

Gość nddsdsdsds
Daje się prowokować na każdym kroku, ludzie po nim jadą, a on sam nadstawia tyłek do skopania. a niech sobie jada, sa debilami to jada....

Gość nddsdsdsds
myslicie ze wiekszosc ma racje hahaha tak jakby na swiecie bylo wiecej ludzi bardzo madrych niz glupich haha

znaczą * sorry za literówkę. Dżem - wiesz, jeżeli ciebie to bawi to fajnie, ale nikt to przeczyta te rozmowy nie uzna ciebie za inteligentnego. Jeżeli lubisz siedzieć na forum udając głąba, jednocześnie mając świadomość, że nim nie jesteś to enjoy. Tylko po co tak bluzgać?

Gość nddsdsdsds
Dżem - wiesz, jeżeli ciebie to bawi to fajnie, ale nikt to przeczyta te rozmowy nie uzna ciebie za inteligentnego. Jeżeli lubisz siedzieć na forum udając głąba, jednocześnie mając świadomość, że nim nie jesteś to enjoy. Tylko po co tak bluzgać? uzna, juz uznalyt osoby ktora sa inteligentne wy jestescie debilami, wiec tak uwazacie

Nie, Dżem - my po prostu uważamy, że TY nie masz racji. Biorąc pod uwagę, że większość Twoich tematów to tylko wymiana prywatnych opinii których ty nie trawisz...cóż - mamy takie prawo. Przecież nie jest ci nasze poparcie do życia potrzebne....chyba.

Gość nddsdsdsds
dla was jestem glabem, bo w ogole nie rozumiecie mnie, to was przerasta, stad taka opinia o mnie to nie przypadek ze zadne z was nie jest w mensie

Skoro taki inteligentny jestes to powiedz mi czym sie rozni osiol od swini i nie chodzi mi o wyglad. Czekam na odpowiedz zobaczymy czy taki inteligentny jestes

Gość nddsdsdsds
mozecie sobie uwazac co chcecie, poki nie zaczniecie myslec wasza opinia jest gowno warta

Gość nddsdsdsds
gowno mnie obchodzi za kogo mnie masz, mozesz mnie uwazac i za osla, fakty sa takie jakie sa i nie sa bynajmnuiej dla was wesole

I słusznie, nasza opinia nie powinna cię obchodzić. trzeba znać swoją wartość, a przynajmniej w nią wierzyć. Tylko co sprawia, że sądzisz, że twoja opinia jest coś warta? Przecież my cię mamy w dupie tak samo jak ty nas, ale lubimy cię powkurzać kiedy nie ma nic innego do roboty.

Gość nddsdsdsds
Pavlo1985 nie wpierd mi sie w rozmowy do budy piesku