Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia ta dobra

Magda Gessler powiedziała w wywiadzie, że...

Polecane posty

Gość Sylwia ta dobra

wierzy w astrologię(czyli normalna, inteligentna kobieta) i nigdy nie zatrudnia ludzi spod znaku bliźniąt - czemu mnie to nie dziwi... Nawet ona sie już poznała na nich mówiąc, że sa nieprzewidywalni, niestali i mają dwie twarze i pewnie sporo innych nieciekawych powodów. Osobiście uważam, że na niezobowiązujące koleżeństwo to bliźniaki mogą być, ale w pracy czy związkach to lepiej nawet z nimi niczego nie zaczynać. A wy co myślicie?

Gość Kaśka 24
o proszę! to ciekawe, nie wiedziałam, że nie jest ona ignorantką jak większość... powiem Ci, że ja osoby ze znaku Bliźniąt bardzo lubię, ale wiem o tym, że bywają zmienni i fałszywi... ale coś mnie ciągnie do tych osób, fajnie się imprezuje razem, można się pośmiać. No i mam ascendent w Bliźniętach ;) a jestem Strzelec. A Ty jaki jesteś znak? Wiem, że M.G. to Rak.

a ja myślę, że jak ktoś wierzy w astrologię i nią kieruje się w życiu - prezentuje sobą dno i 4 metry mułu :) Niby takie wyzwolone te dzisiejsze kobiety, takie obyte, wykształcone, inteligentne - a mentalnie siedzą w średniowieczu i się ośmieszają tymi wszystkimi wróżkami, urokami, astrologią itp :/

Aja mysle spod jakiego znaku jest Adam Gessler, bodajze szwagier Gesslerki, ktory rabnal miasto Warszawe na 22 000 000. I w dodatku nic nie mozna z niego sciagnac bo ponoc nic nie ma. Jak myslisz, szwagierka da mu zatrudnienie czy nie?

Gość Kaśka 24
AgentT ale czy ktos sie ciebie ignorancie pytal co sadzisz o astrologii? a ośmieszasz się ty będąc chlopem i przesiadujac na babskim forum i udopwadniajac swoje madrosci na temacie o astrologii :D a co do Blizniat -szefów - to fakt, mogą być fajne, takie na luzie i wesołki ;)

babskie nie babskie, mogę sobie siedzieć gdzie mi sie podoba i śmiać z takich entelygentnych laseczek jak ty :)

Gość Kaśka 24
A.G. to Koziorożec. Też słyszałam w TV o tych długach jego.

Gość Kaśka 24
AgentT buahah no to masz faktycznie zajebiste życie spędzane na babskim forum i zajebiste poczucie humoru . Naprawdę męski jesteś. I wypad stąd bo widzę że strasznie się nudzisz i wpieprzasz tam gdzie cie nie chcą

Gość skalerka
jakież to smutne, losy człowieka zależą od tego kiedy się urodzi i pod jaką gwiazdą :D

Gość Kaśka 24
Autorko a Ty gdzie się podziałaś :) p.s. olewajmy głupkowate wypowiedzi ignorantow wlazacych tu i wylewajacych frustracje za swoje nudne zycie

Kasienko, nie złość się tak, bo złość piękności szkodzi, a ty pewnie nie masz czym szarżować :) Idź sobie poczytaj horoskop z najnowszego TeleTygodnia :) PS. A jakbyś kotku nie zauważyła, to forum to babskie może kiedyś było - a teraz to tylko z nazwy :*

Gość a to bardzo ciekawe, bo
jestem zodiakalnym Bliźniakiem i jak do tej pory pracodawcy byli ze mnie bardzo zadowoleni

Gość Kaśka 24
no z nazwy, bo wlezli tu tacy jak ty 😴 nudni ignoranci

Naprawdę wyzwolona inteligentna kobieto wierzysz, że twoje życie zależy od paru cyferek będących datą urodzin? a najbliższe losy można wyczytać w pani domu albo przyjaciółce? To smutne, co sie porobiło z tymi dziewczynami :(

Gość Kaśka 24
a to bardzo ciekawe, bo blinięta potrafią się bardzo łatwo przystosować do pracy i szybko pojmować nowe rzeczy, ale zazwyczaj tylko powierzchownie, wiele rzeczy nie wykonuja dokladnie, acz szybko i sprawnie :) ale czesto porzucają, zmieniają pracę a nawet znajomych, przyjaciol

Gość Kaśka 24
AgentT kurwa, on mysli ze astrologia to horoskopy z Pani Domu. Fajnie, że czytasz tę gazetę ale nie wszyscy ją czytają, idz chlopie stad bo nic do tematu nie wnosisz, jak nie masz pojecia to nie wlaz i sie nie medrkuj, ja jak nie mam pojecia o czyms np o silnikach to nie wchodze na temat o tym i sie nie wtracam :O

ja jestem bliźniakiem, i mam wielu znajomych blizniaków i wiecie co? oni sa w dzialaniu, wyborach, charakterze tacy sami jak ja:D i jestesmy najlepszymi rozkręcaczami:D imprez:d

tak czy siak wszsytko sprowadza się do jednego, -> to zabobon, który ma na celu wyciagniecie kasy i zrobienie nadziei desperatkom albo naiwnym dziewuszkom. No nic, pozdrawiam i zapraszam do XXI wieku bo średniowiecze skończyło się wieki temu. PS. a jak będziesz planowała dziecko nieomieszkaj zadzwonić do wróżbity macieja :D

Gość Kaśka 24
dagna88 oczywiście, Bliźnięta to dusze towarzystwa i chwała im za to, bo zawsze jest wesoło ;)

no to się składa, że jak się w coś angażuję, to na 100%, a nie powierzchownie, więc może nie oceniaj zbyt szybko jak kogoś nie znasz, masz w ogole kogoś w swoim gronie spod znaku Bliźniąt? bo ja tak i są to równiez osoby które potrafią się zaangażować, a co do znajomych i przyjaciół- mam 30 lat i 3 przyjaciókki, z czego jedna od lat 15, drugą od lat 12 i trzecią od lat 10, wiec faktycznie-bardzo szybko zmieniam przyjaciół ;0

Gość magiczna chwila
Dziewczyny a jakie są raki?

Gość Kaśka 24
AgentT jejuś jakiś ty pusty ... myślisz, że błyszczysz inteligencją i humorem ... jakie to żałosne co piszesz... wróżbita maciej, pani domu ... myślisz że jesteś zabawny :O 😴 "Astrologia wrogów nie ma. Istnieje natomiast wielu ignorantów którzy ją krytykują.

Gość Sylwia ta dobra
AgentT Powiedz to samo o dnie mułu i wodorostach Nostradamusowi: Nostradamus (fr. Michel de Nostredame) (ur. 14 grudnia 1503 w Saint-Remy w Prowansji, zm. 2 lipca 1566) francuski lekarz, astrolog, matematyk i autor proroctw, okultysta, doradca królowej Francji Katarzyny Medycejskiej. Miał m.in. przepowiedzieć okoliczności śmierci jej męża Henryka II. To jakby ktoś znał go tylko z tego, że przepowiadał przyszłość... :) A... sorry, dla ciebie to średniowiecze haha Jakbyś chociaż trochę się znał na temacie to sam byś to zrozumiał, że prawdy w astrologii jest co niemiara, natomiast widać, że podstaw u ciebie nawet nie ma. Poczytaj K. G. Junga, słynnego psychologa, chyba, że to też pan wodorost dla ciebie. Co do bliźniaka - serce na dłoni, miłe, przebojowe - zgoda - mówimy jednak o tej jednej stronie obok której jest druga, która jest fałszywa, egoistyczna i dwuulicowa. Fenomen polega właśnie na tym, że to 2 osoby w jednej - tu niczego pewny nie jesteś i nigdy nie będziesz - to tak jakby budować dom na piasku. Gesslerowej można nie lubić, może nie być żadnym autorytetem, ale widać, że kobieta bardzo ogarnięta i niegłupia.

Gość Kaśka 24
a to bardzo ciekawe, bo ojjejj kolejna , nie gadam z toba bo nie chce mi sie tu klocic, a pisze co my6sle na podstawie obserwacji i wielu ksiazek\ magiczna chwila raki - uczuciowe, domatorki, wrażliwe, dziecinne, kąsają , szczypią :)

Gość Kaśka 24
'autorko masz rację ale nie ma co tlumaczyc ignorantom, niech sie osmieszaja jak chca a Ty jaki jestes znak

Kaśka jak możesz się ze mną kłócić na temat mojego charakteru skoro mnie nie znasz?

Gość Kaśka 24
a to bardzo ciekawe, bo nie na temat twojego charakteru tylko z toba :O nie mam ochoty na jakies glupkowate potyczki slowne, chetnie natomiast pogadam z osoba ktora faktycznie zna sie na astrologii

Gość Ula 28_
dagna88 ja jestem bliźniakiem, i mam wielu znajomych blizniaków i wiecie co? oni sa w dzialaniu, wyborach, charakterze tacy sami jak ja i jestesmy najlepszymi rozkręcaczami imprez:d Jak ktoś napisał - na impreze, na koleżeństwo spoko. W najważniejsze rejony życia nie ma co z nimi wchodzić i lepiej pozostać na "imprezowaniu" i obczajaniu wszystkiego. A to, że są wesołe, spontaniczne, to naprawdę żadne szlachetne cechy charakteru - stałość, wierność, skupienie, szczerość itp. to już wartości temu znakowi nie znane. A przystosowanie do każdej sytuacji jak kameleon jest oznaką "jak wpadniesz między wrony to kraczesz tak jak one czyli jak zawieje wiatr to chorągiewka..."

"o proszę! to ciekawe, nie wiedziałam, że nie jest ona ignorantką jak większość..." Buhahahaha, jeszcze tego brakowało aby niewiarę w te "czary mary" nazywać ignorancją. W XXI wieku, w czasach komputerów i tabletów, w czasach w których loty na księżyc to historia, w czacah LHC i odkrycia bozonu Higgsa, w czasach nanorurek i laserów w każdym domu, to właśnie WIARA W ASTROLOGIĘ jest ignorancją. jeżeli wiara w jakieś zabobony świadczy o inteligencji to ja wam szczerze współczuję