Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozia:):):)

Illuminaci w przemyśle muzycznym. Gwiazdy realnie sprzedały duszę diabłu

Polecane posty

znasz jakaś organizacje biblijną ? :) oczywiście oprócz gedeonitów bo ich wszyscy znają :) znasz ? wiesz coś o nich ? czym ise zajmują ? w jakim kraju ?

wiedzialm ze na was moge liczyc :D to by potwierdzalo moje obawy dotyczace tego, iz zylam poprzednim zyciem, bylam czarownica i spalili mnie na stosie. Dlatego tak bardzo boje sie ognia. Bylam tez sanitariuszka malgorzatka. Nie wyjasnilam jedynie leku wysokosci. Moze ten topik mi pomoze.

Nie bede nic pokazywać. masz oczy umiesz czytać i analizować. a jesli rozumu brak no to trudno... wybaczcie ale nic nie rozumiecie z reinkarnacji. reinkarnacja to dopełnienie sie sprawiedliwości bez zbędnych sądów i niby okrucienstwa Boga. nic nie rozumiecie i nie zrozumiećie. a ja nie mam ochoty dluzej o tym pisac. Niech Bog bedzie z Wami :*

Gość jakie są dowody na to
LICENCJA skołowana - mylisz organizacje polityczne z organizacjami biblijnymi dokladnie, przy tym poscie posralam sie ze smiechu :D jeszcze ten niewinny usmiech -:)- kurvaaaaaaa

a ja kotem - bo najbardziej lubie leżeć i nic n ie robić . Albo zajmować sie tylko swoimi sprawami :D

Gość qwesdf
ja nie rozumiem o co ta cała dyskuja :O znacie jakąś kretynkę która nagle stała się satanistką bo słuchała rihany ? przecież ludzie słuchają tej muzyki dla rozrywki i większośc nawet nie rozumie słów tych piosenek :O nic dla nich nie znaczą i nawet się nad tym nie zastanawiją.

z nami , wierzącymi jest z pewnością a my z Nim . Z kim ty jesteś i w kogo wierzysz - przekonasz isę prędzej czy później .

Gość zxderr
Jaki Bóg? Budda? Twoim Bogiem nie jest Jezus, przyjmij to do główki:) I nie obrażaj Go takimi tekstami, nie zasłużył na to Ale się będziesz kiedyś gęsto tłumaczyć przed Jezusem, ciekawe czy Ci wielebny Weatherhead pomoże :D Budda z Tobą Rózio :)

Gość princess of illuminati
licencja - dlaczego ciagle piszesz ''ise'' zamiast ''sie'' ? to jakis zaszyfrowany symbol iluminati :O?

intuicje za to mam wystarczajaco szeroka tylko nigdy sie jej nie slucham. A potem mam pretensje do calego swiat. A kolezanki to sa z ruchu hare kriszna czy czegos podobnego???

tak :) ale tylko wtedy kiedy to pisząc wysuwasz jeżyk na brodę . Inaczej jest to zwykłe ise :D

Gość bluejeanssss
uwazajcie pieski bo jeszcze uda wam sie odebrac wiare tej calej rozi :) taki wasz cel? gratuluje, nie ma to jak odbierac Boga drugiej osobie, bardzo chrzescijanskie skurwysyny z was

Gość ostatni moheranin
wszystkie wersje bibli przekazuja te sama tresc oprucz bibli świadków jehowy czyli przekład nowy swiat albo naucz sie greki i hebrajskiego będziesz czytała w originale tutaj masz wszystkie wersje po grecku łaccinie i przekład nowego swiata czyli biblia swiadków jechowy http://www.biblia.info.pl/biblia.php

Gość żal na was patrzeć, bo
taką ignorancją jedynie się ośmieszacie. Skoro takimi jesteście znawcami chrześcijaństwa to nie powinniście się naśmiweać z innychyb wyznań :-O Tego Was naucza Wasza religia??? Katlocyzm na kazdym kroku mnie załamuje normalnie. czy sa na świecie gorsi ludzi, więksi hipolryci niż polscy katolicy?

rozia ty nie uciekaj tylko mi o tej sprawiedliwosci napisz bo jestem zywo zainteresowana.

smutna twarzo - z pewnością byłaś papieżycą Joanną :D na marginesie bardzo ciekawy film :)

Ok przekonam sie, w porzadku. A wy Bedziecie mieli satysfakcję :) powodzenia :)

21:53 [zgłoś do usunięcia] żal na was patrzeć, bo taką ignorancją jedynie się ośmieszacie. Skoro takimi jesteście znawcami chrześcijaństwa to nie powinniście się naśmiweać z innychyb wyznań Tego Was naucza Wasza religia??? Katlocyzm na kazdym kroku mnie załamuje normalnie. czy sa na świecie gorsi ludzi, więksi hipolryci niż polscy katolicy? dziewczyno, ja się nie naśmiewam z innych wyznań. Jak ktoś jest buddystą to niech nim będzie, nic mi do tego. Nie mogę się jednak zgodzić z tym, co inni piszą na temat Pisma i z taką ignorancją. Po prostu.

jaką tam satysfakcję , dzieciaku .... każdy wierzący w Boga czytając te bzdury w głębi serca wie ,ze to w co wierzysz to niebezpieczna mieszanka okultystyczna niosąca śmierć. I każdemu jest żal ,ze tak olewasz swoje życie wieczne .

no jasne, papiezyca :P troszke skromnosci kolezance by sie przydalo bo w nastepnym wcieeniu dostaniesz kredyt we frankach szwajcarskich :P

*hipokryci, gdyby ktos nie zorzumiał :-O Jesteście bandą hipokrytów, głoszącą i zeijącą nienawiścią do wsyztskeigo, co inne, co nie wasze i bronicie tej warszej wiary i gotowi bylibyście zabić z Bogiem na ustach :-O

czemu skromności ? smutna twarz otrzaskana jest i w Biblii i w historii KK - nadawałaby sie w sam raz :)

Jak ktoś jest buddystą to niech nim będzie, nic mi do tego. Nie mogę się jednak zgodzić z tym, co inni piszą na temat Pisma i z taką ignorancją. Po prostu. moim zdaniem pismo nie ma tu nic do rzeczy, bo wiara to nie wpojone od dzieciństwa przekonania i wyznania, ale to coś o wiele głębszego, coś, co człowiek CZUJE całym sobą i odnajduje w sobie. Gdyby nikt nigdy nie czytał CI pisma to w nic byś nie wierzyła? A wierzysz TYLKO DLATEGO, ze przeczytałas Pismo? W takim razie współczucia dla Twojej wiary, wielka nie jest, wystarczyłoby wcisnąc Ci inną książkę...

Popieram

te własnie banialuki ,ze wiara to coś co czujesz - prowadza ludzi do wniosków ,ze Jezus i reinkarnacja mogą życ w symbiozie . Zamin zaczniesz pisać takie bzdury przeczytaj choć NT zanim zaczniesz ise wypowiadać na Jego temat .