Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozia:):):)

Illuminaci w przemyśle muzycznym. Gwiazdy realnie sprzedały duszę diabłu

Polecane posty

Gość rozia to nawiedzona kobieta
ile już tu kisi godzin i przekonuje :O

jakiż cel może mieć taki styl życia ? w jaki sposób człowiek może ise przybliżyć do Boga wyrzekając sie Jego darów ?

Gość zastanawiam sie tylko nad jedn
Rozia:):):) Ok przykro mi. Do tej kobiety przemowil Jezus gdy byla w kosciele ze ma przestac jesc... i nauczać innych. zrobila to, przezyla i prowadzi warsztaty o tej tematyce, przeszło przez to wiele innych osob no dobra, wszystko pięknie, ale odp. mi na jedno pytanie: czemu to ma służyc?

Owszem, przesadzilam. Jestem w lozku i pisze z telefonu, ale czas sie pożegnać i poświęcić troszke czasu na medytacje i modlitwe. W Waszej intencji sie takze pomodle, oczywiscie nie w takiej zebyscie mi wierzyli czy cos podobnego wiec nie musicie sie martwić ze bede wykonywać jakies rytuały ku temu :) hehe. Dobrej nocy Wam wszystkim :*

ale odp. mi tylko na pytanie 😭!!!

Gość rozia to nawiedzona kobieta
rozia ma nasrane w glowie od tych medytacji i innych gowien :O

Bo to tylko zmysł smaku:) a powinniśmy sie uwolnic od uzależnień naszych zmysłów. oczywiscie nie trzeba jesli ktos nie ma takiej potrzeby i ochoty. Po prostu to potwierdza fenomen ze ludzie mogą zyc bez jedzenia... i to nie jest jakas wielka filozofia. Jest to chleb żywy-prosto z nieba :) Tez w to nie wierzyłam, ale po przeczytaniu książek i obejrzeniu filmów zmieniłam zdanie. Dobrej nocy kobiety :*

Gość autorka chyba pisała pod innym
nikami i sama do siebie , się broni pod innym nickiem :P

a powinniśmy sie uwolnic od uzależnień naszych zmysłów. a kto tak powiedział :O?

Nie, absolutnie pod zadnym innym nickiem nie pisałam. papa

Dieta praniczna jako "chleb żywy-prosto z nieba".. Sorka Rózia ale ja w prywatne objawienia nie wierzę. Co więcej, uświadamiasz mi, że mam w tej materii rację, w tym, że je odrzucam. za modlitwę dziękuję, ja za Ciebie też się pomodlę idę spać dobranoc

A wiele osob tak powiedziało. Gdyż w ten sposob jestesmy bardziej przywiązani do przyziemnych spraw i uciech, do materializmu. z reszta sami pomyślcie według własnych sumień-gdyby ludzie nie musieli jesc-nie musiałyby byc takze zabijane zwierzęta ktore cierpią w mekach dla naszych potrzeb podniebienia. podobnie z roślinami itd.

Rozia:):):) A wiele osob tak powiedziało. Ale to nie jest żaden argument 🖐️ Gdyż w ten sposob jestesmy bardziej przywiązani do przyziemnych spraw i uciech, do materializmu. z reszta sami pomyślcie według własnych sumień-gdyby ludzie nie musieli jesc-nie musiałyby byc takze zabijane zwierzęta ktore cierpią w mekach dla naszych potrzeb podniebienia. podobnie z roślinami itd. Człowiek jest częścią przyrody. Lew nie powinien zabijac gnu, a gnu nie powinna jeśc trawy, a trwa nie powinna czerpac składników z gleby.. :D??

Smutna twarz, takze dziekuje. dobranoc:* wszystkim

Gość ostatni moheranin
objawienia jezusa Bóg postanowił, że karą będzie grzech [sam w sobie] człowiek żyjący w grzechu sam ściąga na siebie karę. Oczywiście grzeszący zadaje przy tym cierpienie swemu bratu tak też było z Kainem, który zabił swego brata Abla. Bóg Ojciec wszelkie zło dopuszcza ze względu na wolność, jaką dał człowiekowi, i by przez cierpienie jednego człowieka drugi został zbawiony. Tajemnica cierpienia wyjaśniona jest dokładnie w Nowym Testamencie poprzez całe życie na ziemi Moje i Mojej Matki oraz tych, którzy przy Mnie byli. Bóg dopuszcza istnienie Judaszy; każdy z nich ma szansę [być uratowanym], dopóki trwa jego życie na ziemi. Życie to jest wieczną walką, w której ściera się dobro ze złem. Tajemnica cierpienia zawiera w sobie tajemnicę zbawienia, która pozostaje tajemnicą Boga Ojca. http://www.objawienia.pl/argasinska/arg23.html co czeka po smierci przekazane przez zmarłych fuli horaak http://www.taw1.republika.pl/horak.html

Gość wiem o cyzm pisze rozia
zróbcie sobie POST nie głodówkę, świadomy post o samej wodzie i po 10 dniach dopiero otworzą wam się oczy, wyostrzy sie wzrok, słuch. To jest przeżycie nie do opisania. Nigdy nie czułam się tak dobrze i tak szczęśliwa jak podczas tych 10 dni o samej wodzie. Wyrzekanie się jedzenia to czas, w którym człowiek naprawdę wsłuchuje sie w siebie, przestawia sie jego myślenie i całe życie tak naprawdę. Ja pościłam 10 dni o już tak krótki czas zmienił całe moje życie i podejście do niego.

Gość ostatni moheranin
toz to sama maryja czyli gospa w Medjugorie prosi by pościć o wodzie i chlebie i to nie 10 dni ale tylko 2 dni w tygodniu w środę ,piątek Pokój jest możliwy o ile ludzie odpowiedzą na wezwanie Królowej Pokoju. Nie bójmy się jak Izraelici. Stawmy czoło złu biorąc te pięć kamieni i wierząc, że jest z nami Chrystus, który powiedział: "Ja Jestem z wami przez wszystkie dni aż do skończenia świata" 1Post 2Eucharystia 3Spowiedź 4Modlitwa 5Biblia POST Już od szóstego dnia objawień Matka Boża często poleca post, ponieważ pomaga on wierze. Dzięki niemu człowiek otrzymuje, potwierdza i ugruntowuje władzę nad sobą. Tylko taki człowiek, który panuje nad sobą, może stać się wolny i oddać siebie Bogu i bliźniemu tak, jak tego wymaga wiara. Post gwarantuje człowiekowi, że jego oddanie wierze jest szczere i pewne. Pomaga w wyzwoleniu się z wszelkiego rodzaju niewolnictwa, a w przede wszystkim od grzechów. Kto tylko nie jest sobą, jest niewolnikiem. Zatem post pomaga człowiekowi w przezwyciężaniu tęsknoty za przesadnymi uciechami, które łatwo doprowadzają do beztroskiego używania dóbr doczesnych, jakżeż potrzebnych innym jako minimum biologiczne. Poprzez post gromadzą się dobra, dzięki którym może się urzeczywistnić miłość wobec biednych i nieszczęśliwych i chociaż do pewnego stopnia dojść do złagodzenia różnic pomiędzy nimi a bogatymi. Post leczy niedostatek u jednych, nadmiarem, u innych niedostatkiem. Tym się na swój sposób odnawia oblicze świata, który jest dzisiaj szczególnie zagrożony ogromnymi różnicami pomiędzy bogatymi i biednymi (Północ i Południe). Można stwierdzić, że z przesłań Matki Bożej jasno wynika, iż pokój jest dobrem najwyższym, że wiara, nawrócenie, modlitwa i post są jedynie warunkami jego utrzymania i wprowadzenia go w życie.

Dokladnie. Moj chłopak tez niedawno poscil 10 dni w celach duchowych... Takze byl pod wrażeniem ile sie w czlowieku zmienia... Również polecam wszystkim. Również w Essenskiej Ewangelii jest bardzo pięknie opisane jak post oczyszcza-ponoc slowa Jezusa. Nie uwazam tego za prawdę ale jest ona bardzo wiarygodna... Dlatego polecam zapoznać sie z tym, w internecie mozna znaleźć i poczytać

,,A wtedy wielu chorych i kalekich przyszło do Jezusa, pytając go: Jeśli wiesz wszystko, powiedz nam, dlaczego cierpimy te bolesne plagi? Dlaczego nie jesteśmy jak inni ludzie? Mistrzu, uzdrów nas, byśmy również byli silni, i nie musieli dłużej znosić naszej niedoli. Wiemy, że masz moc leczyć wszelkie choroby. Uwolnij nas od Szatana i od wszystkich jego wielkich nieszczęść. Mistrzu, miej dla nas litość. A Jezus odpowiedział: Szczęśliwi jesteście wy, którzy zgłodniali jesteście prawdy, ponieważ zaspokoję was chlebem mądrości. Szczęśliwi jesteście wy, którzy pukacie, ponieważ otworzę wam drzwi życia. Szczęśliwi jesteście wy, którzy odrzucilibyście moc Szatana, ponieważ poprowadzę was do królestwa aniołów naszej Matki, gdzie moc Szatana nie może wkroczyć.(...)"

Gość szalenstwootco
ja probowalam glodowki ( nie z pobudek duchowych, raczej biologicznych) i po 2 dniach juz nie moglam wejsc po schodach, taki post to chyba tylko dla tych, ktorzy nie musza sie ruszac z domu i moga sobie na to pozwolic, bo 10 dni tylko na wodzie normalnie funkcjonowac sie nie da, zreszta ja nie wytrzymalam trzech, a co dopiero 10?? jestescie szaleni

Gość manio ciekawski=)
Każdą głodówkę można przetrzymać, byleby były przerwy na obiad i inne posiłki

No niestety, nie każdemu służy głodówka. Należy się do niej ostro przygotowywać i przyzwyczajać organizm na początku do krótszych głodówek

,,A Jezus odpowiedział: Nie szukajcie prawa w waszych księgach, gdyż prawem jest życie, podczas gdy księga jest martwa. Powiadam wam prawdziwie, Mojżesz nie otrzymał swoich praw od Boga na piśmie, ale poprzez żyjący świat. Prawo jest żyjącym słowem żyjącego Boga do żyjących proroków dla żyjących ludzi. We wszystkim co jest życiem zapisane jest to prawo. Znajdujecie je w trawie, w drzewie, w rzece, w górze, w ptakach w niebiosach, w rybach morza; ale szukajcie go głównie w was samych. Gdyż mówię wam prawdziwie, wszystkie żyjące rzeczy bliższe są Bogu niż księga, która jest bez życia. Bóg tak uczynił życie i wszystkie żyjące rzeczy, aby mogły one przez zawsze żywe słowo uczyć praw prawdziwego Boga człowiekowi. Bóg nie zapisał praw na stronicach ksiąg, ale w waszym sercu i w waszym duchu" Czyż to nie piękne słowa? :)

,,Jak możemy czytać prawa Boga gdzie indziej niż w księgach? Gdzie są one zapisane? Odczytaj je nam stamtąd gdzie je widzisz, gdyż nie znamy nic innego poza księgami które odziedziczyliśmy po naszych ojcach. Powiedz nam te prawa o których mówisz, tak aby słysząc je moglibyśmy zostać uzdrowieni i prawi. Jezus powiedział: Nie rozumiecie słów życia, ponieważ jesteście w śmierci. Ciemność zaciemnia wasze oczy, a wasze uszy zatkane są głuchotą. Gdyż mówię wam prawdziwie, Bóg i jego prawa nie są tym co robicie. Nie są one w obżarstwie i pijaństwie, ani też w burzliwym życiu, ani w pożądaniu, ani w pogoni za bogactwem, ani też w nienawiści do waszych wrogów. Gdyż wszystkie te rzeczy są daleko od prawdziwego Boga i od jego aniołów. Ale wszystkie te rzeczy pochodzą z królestwa ciemności i od pana wszystkiego zła. I wszystkie te rzeczy nosicie w sobie; tak więc słowo i moc Boga nie wnika w was, ponieważ wszelkiego rodzaju zło i wszelkiego rodzaju obrzydlistwo mają swoje siedlisko w waszym ciele i waszej duszy. Jeżeli chcecie aby słowo żyjącego Boga i jego moc mogły w was wniknąć, nie zanieczyszczajcie swego ciała ani swej duszy; gdyż to ciało jest świątynią ducha, a duch jest świątynią Boga. Oczyśćcie więc świątynię, aby Pan świątyni mógł osiedlić się tam i zająć godne siebie miejsce. ... nie zanieczyszczajcie swego ciała ani swej duszy; gdyż to ciało jest świątynią ducha, a duch jest świątynią Boga. Oczyśćcie więc świątynię, aby Pan świątyni mógł osiedlić się tam i zająć godne siebie miejsce. I pod cieniem niebios Boga wyswobódźcie się od pokus waszego ciała i waszej duszy, pochodzących od Szatana. Odnówcie siebie i pośćcie. Gdyż mówię wam prawdziwie - że Szatan i jego plagi mogą być odrzucone tylko poprzez post i modlitwę. Idźcie sami i pośćcie w samotności, i nie pokazujcie swego postu nikomu. Żyjący Bóg zobaczy to i wielka będzie wasza nagroda."

Gość wkurza mnie ze
teraz pod przykrywka uswiadamiania pacholkow, ze przemysl muzyczny nasiakniety jest zlowieszczymi symbolami, kryje sie po prostu denne nawracanie na katolicka droge i zachwalanie Boga :O wynicha stad obludnicy sekciarze

Nie nawracam na żaden katolicyzm. absolutnie w ogóle nie nawracam

Gość srati iluminati
Wczesniej czytalem ten topik ale widze ze autorka ma cos z glowa. Szkoda czasu na oszolomke, a temat podany do ksascji i nie usuwaja bo sa nabijane nastepne posty.

Gość srati iluminati
I ten nastepny oszolom moherianin. Kurwa co za pierdolnieci.

Licencji widać bardzo przeszkadza mój temat, że zgłosiła go do usunięcia... No cóż...