Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozia:):):)

Illuminaci w przemyśle muzycznym. Gwiazdy realnie sprzedały duszę diabłu

Polecane posty

pomyśl sobie ,ze oddałaś swoje dziecko na takak straszą śmierć , dziecko doskonałe , zdrowe i piękne , bez grzechu . I patrzyłaś jak umiera , powolną straszna śmiercią. A póżniej ci , za których to dziecko umarło mówią tobie , matce , której serce peak - że to nic nie znaczy , że to n ie ma żadnej wartości . Bo ty tak naprawdę wierzysz w reinkarnację , medytację i jeszcze coś innego . to jak myślisz co czuje Bóg w takiej chwili ?

Gość żal na was patrzeć, bo
To my powinnysmy pisac, ze Wy zbłądziłyście i błąkacie się, szukacie, zę nie wierzycie w Boga, ale Bóg wierzy w was, szkoda tylko, ze tak ciasny umysł Wam dał i więcej nie pozwala zrozumieć :-(

Licencja co to za argument? Bog co czuje? moze czuc w tej chwili radosc ze pocieszam ta matke ze to dziecko tak naprawde nie umarło i ze Jego duszyczka byc moze pojawi sie za niedlugo pod postacią drugiego dziecka, a to mogla byc jakas próba. Co Ty w ogole mowisz? Bog jest doskonały

A jesli chodzilo Ci o to to tym bardziej nic nie rozumiesz. Jezus byl wyższa istotą duchową... Dlatego tak jak powiedzial należy sie radować. On nie odczuwał bolu tak jak CI sie to wydaje.

rózia , ty naprawdę nie masz p ojęcia o czym piszesz ... Jezus był Bogiem ,ale na ziemi był CZłowiekiem , żył i cierpiał i umarł jak człowiek . A ty twierdzisz ,ze u biczowanie Go nie bolało ? Że gwoździe rnie rozrywały Mu rąk ? dziewczyno , ogarnij się .

Gość zxderr
Rozia Ty to jakaś masochistka jesteś:D Wolisz się milion razy odradzać i ciągle przechodzić przez to trudne w sumie doczesne życie niż raz je przeżyć a potem wiecznie być szczęśliwą...Nie ogarniam tego no ale jeśli tak wolisz:D

no i ja wysiadam ... takiej ignorancji , żeby n ie powiedzieć głupoty dawno tu nie widziałam .

Licencja nie zrozumiesz za cholerę bo brak Ci wiedzy na temat rozwoju czlowieka. Znasz zagadnienie bretarianizmu ? w to tez pewnie nie uwierzysz ze sa ludzie na swiecie żyjący bez jedzenia? Takim człowiekiem byl Jezus. 40 na pustyni kuszony. On tez wtedy nie jadł. zwykli ludzie tacy jak my, tez mozemy przestac jesc. Tak jak Jezus powiedzial-wszyscy Jestescie Bogami. Nie ma podziałów. Jest tylko niższy i wyższy stopień rozwoju duszy.

Gość handykurwa
taaa wy wszyscy z pewnoscia bedziecie wiecznie szczesliwi... za to swoje maniakalne zacietrzewienie na swoje i tylko swoje "prawdy", ośmieszanie i poniżanie odmiennych spalicie sie w piekle smiecie

wkleję ci rózia ,zebyś nie tkwiła w kłamstwie - i dobrze to przeczytaj --(33) Odpowiedzieli Mu Żydzi: Nie chcemy Cię kamienować za dobry czyn, ale za bluźnierstwo, za to, że Ty będąc człowiekiem uważasz siebie za Boga. (34) Odpowiedział im Jezus: Czyż nie napisano w waszym Prawie: Ja rzekłem: Bogami jesteście? (35) Jeżeli /Pismo/ nazywa bogami tych, do których skierowano słowo Boże - a Pisma nie można odrzucić (36) to jakżeż wy o Tym, którego Ojciec poświęcił i posłał na świat, mówicie: Bluźnisz, dlatego że powiedziałem: Jestem Synem Bożym? (37)

dlatego zawsze c wolę zdeklarowanego atestę , który przynajmniej nie miesza wszystkiego . A takie coś - taki amalgamat kłamstw .... ach ,szkoda słów .

Kochaniutka wpisz tylko tak- zofia buczma dieta praniczna. Ta kobieta jest chrześcijanka przeszła proces inicjacji i nie musi spożywać pokarmów. Bardzo prosze, warty obejrzenia materiał. jak obejrzysz to napisz czy uważasz to za mozliwe czy nie. bede wdzięczna

Gość xzderr
Dobrze ze ty sie nie musisz martwic o swoje zycie wieczne :) my tu nikogo śmieciami nie nazywamy ale to juz taki maly szczegol..

Jezus kiedy pościł to pościł , ale k kiedy jadł to jadł i to całkiem dobrze . Jedzenie jest darem Bożym - czemu miałabym ise go wyrzekać?

Obejrzyjcie prosze Was o to

Gość scangy
nie podoba mi sie muza lady gaga i tyle , babsztyl jest paskudny i jej wizerunek takze

Gość --?--?--
licencja smutna twarz i chyba musztarda wy juz chyba zawodowo i od dawna szukacie na kafe tematow w ktorych objawia sie brak wiary w boga? i klocicie sie z tymi, kto w niego nie wierzy czy cos w tym stylu? jest tak?

Licencja prosze obejrzyj i zdaj mi relacje jakie masz na ten temat zdanie. O nic innego Cie nie prosze tylko o obejrzenie tego filmu. Mozesz to dla mnie zrobic?

Gość handykurwa
zwlaszcza wasza kolezanka musztarda ktora zdaje sie nalezy do grona obroncow boga tak samo jak ty i te inne nie pluje jadem :D🖐️ zgadza sie, nie martwie sie o swoj wieczny zywot - o jedno zmartwienie mniej, ja po smierci po prostu znikne a wy mozecie isc gdzie chcecie, ale wroze wam piekielko, sorry za okultyzm hahaha:D🖐️

Gość zastanawiam sie tylko nad jedn
ym: dlaczego niektórzy tak usilnie starają się przekonac do swojej racji:O? skoro pozwalam sobie na ortodoksyjne wyznawanie wiary to ok, ale nie muszę nakłaniac do tego innych..skoro podoba mi się religijny synkretyzm- ( jak dla nie to duchowa schizofrenia) ok., ale dlaczego muszę przekonywac do tego innych ? czy wy nie możecie życ własnym życiem?

Ok przykro mi. Do tej kobiety przemowil Jezus gdy byla w kosciele ze ma przestac jesc... i nauczać innych. zrobila to, przezyla i prowadzi warsztaty o tej tematyce, przeszło przez to wiele innych osob