Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiaKaLaSa

Jest was duzo ale chce zaczac swoj .. Dieta! Od dzis kto sie dolaczy?

Polecane posty

@mjluska89- ja tez mam grube kości. bardzo ciezko jest mi schudnąc.moja waga sie utrzymuje od dłuzszego czasu na tym samym poziomie.czasem 2kg w jedną bądz w drugą strone. najbardziej boję sie efektu jo-jo już po wszytskim.jeszcze pare lat temu schudłam 12 kg. w sumie to nie byam na zadnej diecie, tylko bardzo mało jadłam i pracowałam zagranicą.praca fizyczna mnie wyczerpała. po vzym wrociłam do polski i wrecz rzuciałm sie na jedzenie...i wrociłam do obecnej wagi.

teraz praktycznie non stop siedze i niestety ale odkłada sie tłuszczyk na pupie i udach.

jak już pisałam wcześniej, nigdy szczupła nie byłam, nie to że byłam otyła,ale zawsze miałam nadwagę,urodziłam synka i zaczęłam tyć. i tak w nowy rok postanowiłam coś z tym zrobić i przeszłam na dietę 1000 kcal, po czym próbowałam south beach. zaczęły się imprezy rodzinne, wycieczka, mecze i dietę przerwałam z wagą 67,7kg, i wahała się ostatnio między 70 a 71. teraz znów mam chęć pracować nad sobą. taka przerwa była mi potrzebna.

ja juz zjadlam zupke.... i powiem wam... ze teraz bym pospała ;p a ja tu jak się dowlokę do domu po pracy mam zamowienie na frytki na obiad od ukochanego ;/ eh

dasz radę :) ja codziennie muszę chłopakom moim gotować, i też jakieś wymyślne pyszności. ale tak szczerze to nie tęsknię za normalnymi obiadami, tylko moją słabością są słodycze :( a i paluszki solone

Gość Ariaaa
tajny szyfr - też mam nogi i pupę starej babci :-/ a rozstępy jak zebra paski. Opowiadajcie jak tam dzisiaj, was widzę wszystko kusi - u mnie lodówka pusta i też się wkurzam, bo do tej pory głodna chodzę...

Ariaaa masz moze na to jakiś patent? ja wiem że gdyby nie to wyglądałabym naprawde ok. chociaż tylek mam spory szczerze mowiąc ale taka moja natura

Gość Ariaaa
kupiłam ostatnio vichy celludestock - dopiero drugi dzień stosuję więc nic powiedzieć nie mogę. Tańsze nic nie dają, no może ćwiczenia poprawiają kontury sylwetki - ale jeśli masz tak sflaczałą skórę jak ja to efekt jest tylko na stojąco - gdy usiądziesz wszystko rozleje się na boki :( ale jeśli chodzi o wymiary to ćwiczenia w trakcie diety dużo dają - nie mają większego sensu tylko jeśli już schudłaś i skóra ci została bo naprawić się tego chyba nie da - lepiej zapobiegać niż leczyć ... No, chyba że chirurg coś na to zaradzi - muszę zacząć odkładać :D

prosze Cie nawet mnie nie strasz chirurgiem. Chociaż mam wiele kompleksow na taki krok się nie pisze.... chyba moj jedyny ratunek to ćwiczenia.... chociaż szczerze ich nienawidze ;(

no niestety nie mogę nie kupować do domu słodyczy, bo mały lubi coś czasem zjeść jak to dziecko, a duży dopiero co rzucił palenie i albo chipsy albo paluszki muszą być. dlatego muszę z tym walczyć. ale uważam wtedy, że odniosłam większy sukces :) wiadomo jak bym nie miała to bym nie jadła, ale mam i nie jem, a to jest "coś"

Gość Ariaaa
Ja też... Miałam zwolnienie na wfie od pierwszej klasy gimnazjum :P Zmusiłam się zimą - wytrwałam 5miesięcy (4 razy w tygodniu) - ale efekty mnie nie powaliły dlatego rzuciłam to w cholerę (co zaskutkowało powrotem do wagi w miesiąc) :-/ Głodna jestem. Jakieś pomysły na smaczny obiad do 300kcal?

co do skóry mogę coś napisać. ja mam mnóstwo rozstępów na brzuchu po ciąży, i jak chudłam to skóra była paskudnie pomarszczona jak leżałam, smarowałam ją codziennie, masowałam, i przerwałam dietę też właśnie po to aby się obkurczyła choć trochę. obecnie brzuch wygląda jak przed rozpoczęciem odchudzania :D skórze też potrzeba czasu.

Gość Ariaaa
mjluska89 - podziwiam. gdyby coś pojawiło się na horyzoncie rzuciłabym się na to jak kaczka na chleb :P Przez ostatni miesiąc byłam sama dlatego dobrze mi poszło - no, prawie sama, bo chłopaka wysyłałam do rodziców na wyżywienie więc się nie liczy :)

Gość Ariaaa
A czym smarowałaś? Rozstępy zniknęły?

Gość Ariaaa
A da się :) mam np świetny przepis na cannelloni ze szpinakiem (odtłuszczone, sama przerobiłam ;) ) ale nie chce mi się robić...

rozstępy nigdy nie znikną. a smarowałam balsamem gosh ujędrniającym, teraz mam AA też ujędrniający, ważne żeby skóra była nawilżona i masowana. teraz kupię zwykłą oliwkę dla dzieci, też podobno świetnie działa na skórę.

Gość Ariaaa
15,8kg - teraz ważę 54,2 tak mniej więcej: w 1 i 2 tygodniu po 3,5kg w 3 i 4 po 3kg i 2kg przez ostatni tydzień ale cały czas między 700 a 900kcal, niezbyt zdrowo ... mjluska a już myślałam że znalazłaś jakiś cudowny sposób żeby je trochę zmniejszyć :P

Kurde laska szalejesz. Strasznie szybko CI te kilogramy leca.... może wlasnie jak mowi kolezanka zwolnij troszke i daj skorze sie wchlonac

Gość anika665
ja staram sie trzymac nie wiecej niz 1000 do tego cwiczenia co drugi dzien pierwszy tydzien mija 2.5 kg mniej wazylam 67 przy 159 cm cel to 58 mam nadzieje ze dam rade

Gość Ariaaa
Już teraz samo zwalnia - około 0,3 spada ostatnio ;) i tak już tylko do 50 i chyba daję spokój.

Gość anika665
nawet nie marze o 50 odkad rzucilam papierosy nie moge nawet do 60 dojsc a 3 lata temu 55 najwieksza waga byla

ja właśnie pochłonęłam leczo :D pyyyycha jem w miseczce o pojemności 250ml i czuję się syta :) jeszcze tylko zaparzę sobie miętę i będzie super :D muszę niestety zjeść porządną kolację bo koło północy wyjeżdżamy na Słowację więc noc będzie nieprzespana

niestety dziewczyny starzejemy się. Ale szczerze liczę ze z wami dam rade jeszcze doprowadzić się do stanu używalności ;p

to ma być spontaniczny wypad ze szwagrem i jego narzeczoną. w drodze powrotnej odwiedzimy Zakopane i Oświęcim :D