Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żab-X

no i macie to swoje "wyzwolenie seksualne"

Polecane posty

Nie wiem czy mam racej czy nie ale to tylko moje zdanie. Ja bylam tez malolata i potem mlodym podlotkiem kobietka. Jestem zwariowana i jesli o pewne rzeczy chodzi dosc tolerancyjna ale nikt nigdy mni nie bedzie dyktowal co mam robic albo wymuszal na mnie jakiekolwiek rzeczy - tzn sex. Trzeba miec swoje zdanie i sie (choc odrobine )szanowac i znac swoja wartosc. Mlodosc mlodoscia - wariujcie, korzystajcie z zycia ale robcie to z glowa i odrobina rozumu.

Powiem ci, ze nigdy mi sie nie zdarzyl sex na dyskotece. Ja jestem osoba preferujaca staly i powazny zwiazek. Nie wyobrazam sobie zeby isc do lozka bo kolezanki z klasy maja to za soba itd...

Powiem ci ze gdy porownuje te czasy gdy sama mialam 16 20 lat a to co teraz widze to mi ogolnie wlosy staja deba - czasem. Alkohol, sex w wieku 12 lat czy 14 ciaze w wieku 16, co miesiac inny chlopac- mnie to przeraza.

"może za parę lat będę mieszkała na zachodzie i może kiedyś będę miała dorastającą córkę. nie chcę, żeby miała wybór wśród takich "mężczyzn" " Coś nowego, nie jedziemy po prawikach. Pewnie przez roztargnienie :D "własnie wróciłem z kina byłem na filmie mroczny rycerz powstaje ale niestety sam" Nie miałeś kolegi aby cię za rękę potrzymał? "jak to nie mają skoro go w imaxie reklamowali?" Imax to nie 3D. Nolan ma do tego awersję. Przy produkcji używał kamer IMAX. "jak nie mają to nie pójdę." Chuj ze scenariuszem, aktorami i klimatem ... bo nie w 3D :D "zazdroszczę wam, że chodzicie na filmy w 3D, ja mam sporą wadę wzroku i trójwymiarowość dla mnie nie istnieje " Nie ma czego. Większość to konwersja z 2D do 3D (Avengers) i się ludziska podniecają rozmazanym obrazem szczęśliwi, że wydali 10 zeta więcej na bilet bo 2D to tylko plebs ogląda.

"Coś nowego, nie jedziemy po prawikach. Pewnie przez roztargnienie" ja nie jeżdżę po prawikach. no chyba, że mnie wkurwicie :classic_cool: "Nie ma czego. Większość to konwersja z 2D do 3D (Avengers) i się ludziska podniecają rozmazanym obrazem szczęśliwi, że wydali 10 zeta więcej na bilet bo 2D to tylko plebs ogląda." dzięks, już mi lepiej :P

U mnie w mieście mamy tylko jedno kino i odkąd sprawili sobie całe te 3D to już nie ma wyboru - jeśli film jest w 2D i 3D to mamy 3D.

Gość Zuzanna Amelia & 28
Tak, lowie ofiary a potem je pozeram na sniadanie. Zwlaszcza prawikow.

Gość Zuzanna Amelia & 28
To zalezy. Staram sie pozrec w calosci.

Gość FaMF
Zuzanno, śmiem nadmienić iź, zjedzenie prawiczka z kafeterii grozi niestrawnością .

Gość Zuzanna Amelia & 28
Fa - stwierdzasz to z autopsji ?

Gość FaMF
Tak, stwierdzam z całą mocą.

Gość Zuzanna Amelia & 28
Dobra, dzieki. To bede uwazac. najpierw odpowiednio przyprawie , przyzadze do smaku . Powinno byc dobrze. Moge Ci nawet dac sprobowac jak juz bedzie gotowy do spozycia.

Gość Zuzanna Amelia & 28
Najpierw poslodze i posole.

Gość Zuzanna Amelia & 28
Jak bedzie dla mnie to popieprze. A jak bedzie dla innych to juz sobie kazdy sam popueprzy we wlasnym zakresie. Wiesz - kazdy lubi pieprzyc na swoj sposob.

Gość Low Rider
Ty też pieprzysz. Tylko że na kafeterii

Gość Zuzanna Amelia & 28
Na kafeterii nie pieprze. Co za pomowienie....

"Tak, lowie ofiary a potem je pozeram na sniadanie. Zwlaszcza prawikow." jeśli to prawda, że "jesteś tym, co jesz" to kanibale są najbardziej luddzcy :P

Gość Low Rider
Zuzanna skąd jesteś? Z jakiego województwa?

Gość Low Rider
poznam starą pannę w celach towarzysko erotycznych