Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żab-X

no i macie to swoje "wyzwolenie seksualne"

Polecane posty

Fiku nie chce ci zle przepowiadac ale jesli bedziesz karmin poznanych brunetow tymi twoimi topikowymi madrosciami zostaniesz kolejne 10 lat sama.

Gość to wina feministek
faceci niechca sie juz wiazac z kobietami bo wiedza ze beda wykorzystywani jako chlopi panszczyzniani, a ich zona bedzie im obrabiała dupe za plecami i zdradzala, boja sie tez wychowywac nieswoje dzieci, prawo jest po stronie kobiet. coraz wiecej facetow na zachodzie i w Japoni przestaje randkowac i brac sluby, mozecie podziekowac marksistom, feministkom i socjalistom.. i zbierac kase na karme dla kotow :/

Gość nie chcesz mojej zguby ,pigułe
daj mi luby :P ''mozecie podziekowac marksistom, feministkom i socjalistom.. i zbierac kase na karme dla kotow :/'' na karmę dla kotów?raczej na piguły ''po'' i tabsy :P

Gość mentaI cut
najlepiej się nie seksić i już problem niechcianych ciąż rozwiązany. :classic_cool:

To nie jest wina ani tabletek po ani alkoholu bo jesli mlode dziewczyny sa tak wychowane ze nie umieja powiedziec nie i nie maja wlasnego zdania to jest wina najpierw wychowania.

" żabciu, ile ty masz lat?" niedawno skończyłam 26. wiem, jestem próchnem :P

cóż, przed moim związkiem zaliczyłam ze 3 nieszczęśliwe miłości platoniczne :P

Daj mi kobitko swgo maila bo ide sprzatac bo goscie o 17 beda.Z checia napisze---nie martw sie nic zlosliwego...

czemu więc na kafe krytykujesz stare dziewice i wmawiasz im ze sa brzydkie, maja cios z psychą itp. ?

" czemu więc na kafe krytykujesz stare dziewice i wmawiasz im ze sa brzydkie, maja cios z psychą" zacytuj, gdzie krytykuję stare dziewice?

fiku, więcej dystansu do żartobliwych przytyków z kafe 🖐️