Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

potrzebuję zimnego drania

Polecane posty

Moja kobieca intuicja podpowiada mi, że on najpierw musi sobie skomplikować życie, by móc uporządkować przeszłość;). No, ale to tylko takie moje przypuszczenia.

Fiku, skoro już tak Niebiesko okręciłaś wokół wszystkich palców, to chociaż podziel się wrażeniami z widownią - rzeczywiście przystojny i niebieski w dobrym odcieniu? :P

o masz to fiku znalazła sobie takiego co to go żona nie rozumie i wcale ze sobą nie śpią ?:P no tak jak się nie ma co się lubi ...

"takiego co to go żona nie rozumie i wcale ze sobą nie śpią" he he , trochę już brakowało tej złośliwości :)

inna sprawa, ze Niebiesko jest z kategorii małpek - nie puszcza jednej gałęzi póki nie złapie drugiej

Niebiesko jest z kategorii małpek - nie puszcza jednej gałęzi póki nie złapie drugiej nie obrażaj małpek:P ponoć to bardzo inteligentne stworzenia:P

ten niebieski to jakas cipka mająca blogaska z wierszusiami dla "WrAzLiWyCh" :S

weszła Ike i Zabcia, narobią bigosu, co znaczy ze pewnie Fiku będzie zmuszona przekroczyć dzienną normę w zakładaniu tematów, żeby niebiesko mógł gdzie indziej spokojnie się podkładać :P ;-)

dobrzy żonaci chłopcy rozpisują się o tym jak to zona ich nie kocha , nie rozumie, nie szanuje równolegle czyniąc niedwuznaczne wyznania propozycje dziewiczym podlotkom? :)

Gość a ile niebieski ma lat?
jeśli to nie tajemnica fiku jestes blondi?

oj tam żabo cicha woda brzegi rwie niebieski to nie jest zwykła cipka to cipka przebiegła rzekłabym nawet- nadcipka! dobrze on wie na co nabierają się zdesperowane forumowiczki jak nie na wierszyki to na bajki o złej żonie:P

i te rymy częstochowskie... zaraz mi obiad wróci gardłem :O ja tak pisałam w 2 klasie podstawówki. w 4 już się bardziej rozwinęłam i tworzylam rymy ABAB :D

"to na bajki o złej żonie " Takie nie istnieją . Są tylko źli mężowie .

"dobrze on wie na co nabierają się zdesperowane forumowiczki" czyżby się ktoraś z was nabrała? :D przecież to jest TANIE.