Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

potrzebuję zimnego drania

Polecane posty

"Takie nie istnieją . Są tylko źli mężowie " istnieją. ale jeśli facet ma jaja, to mówi "bye bye maszkaro!" i się rozwodzi. proste.

podejrzewasz żabo, że któraś z nas jest zdesperowana?:P

podejrzewasz żabo, że któraś z nas jest zdesperowana? (ps. lusia ty na wszelki wypadek w tej kwestii się nie wypowiadaj :P:P:P)

z wami to nigdy nic nie wiadomo :P rozumiem, że z faceta mogą być ciepłe kluchy, ale ten niebieski to kluchy rozgotowane. to papka. :o

Gość chcę piwa
desperatki i wariatki z kafe nieatrakcyjne i niemądre jak w tytule :P

Gość Zuzanna Amelia & 29
14:55 [zgłoś do usunięcia] imperia "to na bajki o złej żonie " Swiat idzie z postepem. Jak mi opowiadali bajki to byla tam tylko zla macocha i kopciuszek.

Gość a ile niebieski ma lat?
a mnie się podobają jego teksty, czytywałam gorsze jeśli chodzi o treść i formę niewątpilwym plusem jest fakt, że są mocno emocjonalne przez co wydają się szczere, prawdziwe no i przynajmniej są o czymś a nie o dupie maryni do mnie to trafia, a Wy realiści możecie się naśmiewać, bo zwyczajnie nic nie rozumiecie ;)

Ike, mogę się wypowiadać, bo u mnie niemal klęska urodzaju - tylko że ja jak niekochliwa i wybredna byłam, tak na starość mi zostało :P

"istnieją. ale jeśli facet ma jaja, to mówi "bye bye maszkaro!" i się rozwodzi. proste. " Żabo :D

niewątpilwym plusem jest fakt, że są mocno emocjonalne przez co wydają się szczere no prosz jest i jakaś zdesperowana wypisywanie pierdoletów o żonie pewnie bez jej wiedzy rzeczywiście jest szczere i emocjonalne i świadczy o wysokiej wrażliwości niebieskiego

a w głębi Waszej kobiecej duszy niepotrzebnie zupełnie skrywanej w sejfie zbudowanym z sarkazmu i ironii bardzo chciałybyście być choć przez chwilę jego muzą :D

i klasie, Ike, i klasie specjalnie tę kwestię pominęłam po koleżeńsku zostawiłam ją tobie :P

a gdzie on pisze o tej żonie swojej? na blogu nie widziałam dlaczego nie wierzycie, że go żona nie rozumie i nie szanuje? nie da się miec w jednej osobie żony i muzy, przynajmniej w dłuższej perspektywie bo chwilowa muza w końcu nabierze w oczach niebieskiego ludzkich cech, więc tym samym przestanie niebieskiego inspirować i dostarczać tak upragnionych przez niego skrajnych emocji ale jedno z drugim wcale nie musi kolidować

Ike, naprawdę powinnaś byłą sie zastanowić przed - przecież takie koleżeńskie gesty to ujma dla Twojego kafe wizerunku, naprawdę chcesz zeby akcje Ci spadły?? :P

uważacie że neibeiski jest tak naiwny i liczy że poderwie na kafe na swe wiersze kochankę? ja tak nie myślę :)

na blogu nie znajdziesz, bo pokasował "nie da się miec w jednej osobie żony i muzy, przynajmniej w dłuższej perspektywie" a jest jakiś przymus posiadania muzy?

"nie da się miec w jednej osobie żony i muzy, przynajmniej w dłuższej perspektywie" a czemu nie? to na co komu taka żona?

Gość dla mnie niebieski to jakis
szczyl 20 paroletni z mlekiem pod nosem a te wierszyki rodem dla emo-zjebow 🖐️

" a w głębi Waszej kobiecej duszy niepotrzebnie zupełnie skrywanej w sejfie zbudowanym z sarkazmu i ironii bardzo chciałybyście być choć przez chwilę jego muzą" niebieski, zaloguj się :classic_cool: ja tam czuję, że jestem muzą, jak mi się robi niespodzianki i wino przynosi. a potem wynosi śmieci i wiesza pranie.

ty sie dziecko nie wypowiadaj, zostaniesz kiedys zona "oby" z kilku letnim stazem wtedy bedziesz mogla zabierac glos. Teraz conaj wyzej mozesz teoretyzowac 🖐️

btw, ja idiotka włożyłam do prania koc. a facet w robocie. i co teraz? sam sie nie wywiesi :D

dlaczego nie wierzycie, że go żona nie rozumie i nie szanuje? ależ wierzymy:D tym bardziej, że on też jej przecież nie szanuje:D przynajmniej trafił swój na swego :P lusiu nie boję się ani odrobinę ostatecznie ma się tą swoją renomę ...:P

"uważacie że neibeiski jest tak naiwny i liczy że poderwie na kafe na swe wiersze kochankę? ja tak nie myślę" Naprawde mądra i rozsadna :) Otóż to, niebieski nikogo nie szuka. Nie teraz i nie tutaj. Jestem tu tylko dla rozrywki. Nie samym teatrem człowiek żyje, a od wyglupow na forum jeszcze nikt nie umarł. Nie musicie mnie obrzydzac fikusnej drogie panie, bo ona ma wiecej rozumu i rozsadku od was. Chociaż nie powiem, "nadcipka", była naprawde dobra :)

uniosę chyba. fakt, że nie będzie wisiał wysoko, bo speszyl for him rozłożę suszarkę. albo na balkon jebnę ale mi fajnie wieje od balkonu, sama rozkosz :classic_cool:

to jeszcze lepiej , bardzo szybko ci obrzydla "zona" tylko pogratulowac :D

jak zapytam ile masz centymetrów w majtkach to też napiszesz?:P