Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolo95

Dobry prezent na rocznicę związku

Polecane posty

Gość kolo95

Cześć, mam taki problem, otóż niedługo będę obchodził z dziewczyną rocznicę naszego poznania się i zastanawiam się co jej z tej okazji kupić. Mam 17 lat i jeszcze się uczę więc mój budżet jest ograniczony. Pomyślałem o jakieś taniej biżuterii i znalazłem na allegro coś takiego: http://allegro.pl/kolczyki-srebro-turmalin-victorian-gothic-i2522755366.html Jak myślicie, nada się ?

Gość moze mam bujna wyobraznie
a ona ile ma lat? też 17?uprawiacie seks?

Gość kolo95
A co to ma do rzeczy czy uprawiamy seks czy nie ? ;] Temat dotyczy prezentu.

Gość kolo95
Może ktoś jeszcze się wypowie ? Chciałbym poznać zdanie większej ilości dziewczyn.

Gość Dobrusia77
Moim zdaniem ładne, no i niedrogie. Możesz zalicytować, nic nie tracisz.

Gość kolo95
Różowe serduszka ? To raczej nie dla niej, ma trochę ostrzejszy styl.

Gość luidżjana 234
pierwsze ladniejsze i oryginalniejsze niz swaroski

Gość aaaaaaasss
TO LICYTUJ :) PIERWSZE KOLCZYKI:)

Gość kolo95
No jeszcze się zastanowię może znajdę coś jeszcze lepszego....Na razie coś mało tych opinii, ja tam nie mam kompletnie gustu i się nie znam więc trudno mi samemu wybrać. Wiem na pewno że to powinno być coś z charakterem, a nie serduszka ;]

Gość kolo95
Jeśli wyrazi taką chęć to będzie i mineta ;] ale na razie chciałbym się skupić na wybieraniu głównego prezentu ;]

prezent jak prezent -ważna jest oprawa- jeżeli masz możliwość zapakuj w plecak maly kocyk - weź ze sobą dwa kieliszki do szampana (no i wino musujące oczywiście np. cin cin) zaproś ją nad wode na zachod slonca np..

Gość mi ale to mi
mi by sie nie spodobały ale to mi

Gość kolo95
Lwica1, ciekawy pomysł, może skorzystam :) dzięki za propozycje :) Kilka osób się już wypowiedziało ale są opinie zarówno na tak jak i na nie a ja mam coraz większy mętlik w głowie... Naprawdę bym chciał żeby jej się ten prezent spodobał.

Gość hdsksksss
Ja wolałabym zamiast materialnego prezentu kolczyki czy cos takiego inny prezent, np bilet do kina, na koncert jaki lubie, romantyczna kolacje na dachu wiezowca, super masaż który on mi zrobi, moze mi zawiązac oczy i zabrac mnie np nad jezioro i tyam puscic lampiony miłości cos w te klimaty kolczyki b ładne ale wole sobie cos takiego kupic sama od faceta chciałabym cos w co włozy wiecej wysiłku bo liczy sie pomysł. Mam 21 lat nie wiem co 17 labia, zreszta to nie zalezy od wieku tylko od osoby.

Gość jdvnkd
kolczyki srednie, mi tam nie przypały do gustu. Moze kupisz jej bransoletke lilu i wygraweruj na niej date waszego poznania sie :) pamiatka do konca zycia

Gość jdvnkd
ww w.lilou.pl/pl/stworz_swoje_lilou tu masz link :)

jeśli to pasuje do jej stylu ubierania to powinna się ucieszyć ;) Mam 16 lat i ja rocznicę obchodizłam miesiać temu. Od chłopaka dostałąm naszyjnik pół serduszka(on nosi 2 pół) i tam wygrawerowana data poznania oraz że mnie kocha. Ja mu dałam pierścionek też wygrawerowany. Obi rzeczy oczywiście srebrne ;)

Gość martyyyyysia
okropne sa serio; przejdz sie po sklepach teraz sa wszedzie wyprzedaze i lepiej kupic cos ładnego nie takie babcine :/ moze zaoszczedzisz na łancuszek srebrny? po 60zł juz sa ładne serio :) a jak nie to dobre czekoladki napewno sie ucieszy ;p

te kolczyki sa trochę niedopracowane....niestety ale nie wygladaja jak by byly zrobione ze srebra. Ale miłość przyjmie nawet pierscionek z odpustu....

Gość jowitaznadLa
W zależności od preferencji i waszego podejścia do tego typu rzeczy. U mnie wygląda to dość skromnie, ale za to wykwintnie. Jeździmy sobie wtedy po miejscach, w których razem byliśmy i były dla nas ważne. Ostatnia rocznica upłynęła pod znakiem naszej ulubionej restauracji, Bistro Wiejska, w której spędziliśmy bardzo przyjemny wieczór.

Gość gość
Jest takie bardzo klimatyczne ciekawe miejsce w górach Sowich gdzie jeździmy od jakiegoś czasu czy to latem czy zimą. Na stronie http://bukowachata.pl/ masz ich ofertę. Wygodne pokoje dbają tutaj o czystość tak samo w łazienkach. Śniadanie pyszne lokalne, nigdy nie chodzi się u nich głodnym.

Gość pessoto

Też uważam, że najlepiej stawiać na pamiątkowe prezenty, takie, do których się wraca. Koszt niewielki, a przynajmniej coś konkretnego. Fotoksiążki się bardzo fajnie sprawdzają w tej roli, ale wiadomo przecież, że każdy element musi być dopasowany jakoś z głową. Trzeba mieć odpowiednio dużo zdjęć. A już całość się składa online - Empik Foto ma odpowiednią aplikację.