Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga Władczyni Szos :P

Ile płacicie za OC?

Polecane posty

Gość Aga Władczyni Szos :P

Witam. Ile płacicie za OC? Wiadomo, że zależy to od wielu czynników, ale jeśli można to podajcie w kolejności takie dane: cena rocznego OC (samo OC, ewentualnie z NW, itd, ale bez AC i żadnych dodatkowych drogich bajerów), jaki model auta, rocznik auta, jak długo macie prawo jazdy i jakiej firmie macie OC. Z tych danych zobaczymy ile mniej więcej kosztuje OC w zależności od auta i doświadczenia za kierownicą:) Pozdrawiam:)

Gość iworska_kk
Polecam zwlaszcza jesli mieszkacie w Krakowie odwiedzic ta strone http://www.konsulting4u.pl/ Ja teraz dostałam dodatkową zniżkę przy zakupie OC i AC. Wiec to naprawde bardzo mi sie opłacało.

Gość wandelllopa
Iworska ma racje. Tez mi sie wydaje ze jest to doskonałe rozwiązanie, bo wiemy przeciez ze jak mamy duży wybór to mozemy pozwolic sobie na najodpowiedniejszą i najwłasciwszą ofertę.

Gość gość
Niecałe 580 (w tym nww) za 1.8 i 600 zł (też z nww) za silnik 2.0. :classic_cool:

Gość gość
1884 zł... samochód Isuzu Trooper, rok 1984, silnik 1.8

Gość gość
Polecam zwlaszcza jesli mieszkacie w Krakowie odwiedzic ta strone http://www.konsulting4u.pl/ Ja teraz dostałam dodatkową zniżkę przy zakupie OC i AC. Wiec to naprawde bardzo mi sie opłacało.

Gość gość
500 za 1600 benzyna

Gość gość
Ja teraz wykupowałam pełen pakiet OC/AC tutaj http://www.konsulting4u.pl/ Maja bardzo korzystne ceny, wiec spokojnie jesli chodzi o ta kwestie mozna byc spokojnym. Pewne i naprawde korzystne pod kazdym względem centrum konsultingowe. Wybrali mi najlepsze ubezpieczenie na rynku. Szczerze i Wam polecam.

Gość gość
To prawda. Tutaj jak pojdziesz to dobiorą naprawde rewelacyjną ofertę idealnie skrojoną do twoich potrzeb. Moim zdaniem to najlepsze z możliwych rozwiązań. Jestem jak najbardziej za.

Gość gość
Za VW ok.800 za Forda ok. 700

Gość gość
Shatyn dziś idioci zawsze przepłacają ;) czym się przemieszczasz, Edek? Model, marka nie mówi mi nic, poza tym, że jesteś idiotą:classic_cool:

Gość gość
Zbereznik... Duże pojemności.Wiecej nie podam publicznie.

Gość gość
Maz ma 23 lata 5 lat prawo jazddy vw golf4 1.9 disel 1998r 2 stluczki jedna 4 lata temu druga 2 lata temu. Wszedzie bylismy i pow ze 1260 najnizsza a po zarej na rankomat pl oddzwoniono do nas i zaproponowali 640 zl na rok wiec polecam sie tam zarej.

no ile masz tej pojemnosci?! :D ja jak audi mialem to ona byla 3.0 i tez jakies grosze placilem. kumpel lata a8 4.2 biturbo i 600 placi, a ty 8 stow za woldzwagena...? :D jakis zart... :D

Gość gość
za forda 1300 ojca płacę ponad 500 zł... a więc jakie grosze??? i to najtaniej. gdzieś tam jak dzwoniłem i szukałem to proponowali mi 1200 zł przy 60% zniżki.wy chyba nie macie samochodów i dlatego nie wiecie...:O

Gość gość
i to jest najtaniej...Wy naprawde nie macie samochodów i nie płacicie OC skoro tak podstawowych rzeczy nie wiecie...:OŻałosne

Gość gość
1450, wszystkie zniżki, Audi A8, silnik 4,2 l, V8

Gość gość
To podszyw! Shatyn nie ma ojca, ludzie nie żyją tak długo. :classic_cool: No i ja płacę po 500 zł z kawałkiem, za 2x 1.8, w tym jedno z nich jest bardzo bardzo stare i bardzo szybkie, TU mają go w grupie podwyższonego ryzyka. :classic_cool:

Gość gość
kumpel lata a8 4.2 biturbo i 600 placixI...xgość dziś 1450, wszystkie zniżki, Audi A8, silnik 4,2 l, V8xxxWszystko jasne.... Tak właśnie jest.Po co zabieracie głos w sprawach na których się nie znacie.Żałosne panowie. żałosne...:O

Gość man on the moon
Nie, to nie jest shatyn. Ten zawsze odgryzał się mniej lub bardziej kąśliwe, a tutaj to jakaś płacząca c***a w fieście 1,2. :classic_cool: Zgon czy co? :classic_cool:

zaraz wam zrobie skan polisy chyba!!!! ja mam w aviva! za volvo obecnie 2 letnie s60 w 2,5 litrowej benzynie place 380 zl! za rok!!!! moja mama ma oc na suzuki swift ktore dostala na starcie i tam wiecej bylo. wiec co wy mi tu gadacie....

wlasnie zrobilem symulacje na podobne auto i 393zl... :D oj frajerzy... :D zaraz wam A8 sprawdze.... edit: 393 z asistans i innymi bzdetami, bez 333... :D czyli jeszcze potanialo... :D

Gość gość
kłamiesz . silnik 2.5 spokojnie 900 stów za OC

AUDI A8 rocznik 2008 4.2 FSI wyszlo... tam dam tarrram.... 466zl! brutto k******. :D hahahahaha placcie po 7-8 stow za fordy placcie... :D buachchcha... jeszcze beda mowic ze samochodow nie mamy!? sami nie macie jak nie wiecie co i jak z ubezpieczeniem... :o gosc -- > jak klamie, wez sobie zrob symulacje pajacu!!!! :o