Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidka12345

Znecanie psychiczne,fizyczne,seksualne przez męża żołnierza...

Polecane posty

Gość gjsagjhahp
masz do kąd się wyprowadzić chociaż tymczasowo? np rodzice?

Gość e4567ygfvb
no ja i tutaj jedna osoba sie oferowala ze zglosi to i wtedy bedzie miala wybor: albo spierdoli stamtad razem z dziecmi albo zostanie i dalej bedzie ja gwalcic az w koncu zatlucze no to faktycznie wspanialy tatus skoro musisz przed nim dzieci wywozic do rodziców. dobra ja ide spac, jutro sie odezwe jak mi poszlo z policja.

Gość Lidka12345
Ja nie mam jeszcze na tyle siły zeby zgłosić i opowiedzieć to na policji bo za słaba jestem..jak oni chcą to niech idą na policję ja mam gdzies konsekwencje tego bo nie mam sił rownież zeby sie tym przejmować..co ma byc to bedzie..ja juz tyle przeszłam ze gorzej byc nie moze..a smierć to jest wybawienie

Gość gjsagjhahp
jeśli nie - to są takie tymczasowe domy dla matek ktore uciekaja przed psychopatą i do tego zakaz zbkiżania od prokuratora wiesz co musisz zrobić - wyjść z domu i zgłośić na policję doniesienie o popełnieniu przestępstwa w tym groźby karalne że boisz się o swoje życie od razu akt idzie do prokuratora i działanie jest niemal natychniastowe trzeba troche odwagi by to zrobić bo od tego nie ma odwrotu - cała machina rusza w ruch i nawet policja już przestaje lekceważyć

Gość kullokij
taki psychol to zly czlowiek jesyt-lepiej pryskac

Gość gjsagjhahp
to trzeba zgłosić dokładnie jako DONIESIENIE O POPEŁNIENIU PRZESTĘPSTWA - od razu zaczynają działać

Gość najbrzydsze sa golfy
ale ludzie, nie wyskakujcie tu z policja skoro autorka sama tego nie chce. a przede wszystkim potrzebne będą jakieś dowody, skoro nie ma świadków a autorka udaje szczęśliwa żonę nikt jej nie uwierzy.

Gość gjsagjhahp
masz gdzie tymczasowo się podziać - są wakacje więc może wyjazd do jakiejś ciotki? żeby cie w domu nie było

Gość gjsagjhahp
ona się boi i ciężko jej mówić na polijci o znęcaniu się seksualnym - nic w tym dziwnego

Gość Lidka12345
Ja mam gdzie mieszkać ,mam dom rodziców,swoje 4 mieszkania puste które wynajmuje w Warszawie ale tam nie pójdę No on pierwsze co to mnie tam odwiedzi a ja nie chce zeby było gorzej

Gość Lidka12345
Wam sie wydaje to takie proste..jakby to takie było to dawno bym to zakończyła ale to nie takie łatwe..na wakacje nie pojade bo nie wolno mi wychodzic bez jego zgody a na wyjazd napewno sie nie zgodzi

Gość gjsagjhahp
sprzedaj na cito jedno i kup inne gdzieś indziej poza tym tymczasowo zmiana zamków i zgłoszenie na policję że mąż może ci krzywde zrobić bo złożyłaś taki anie inny wniosek i że boisz się o życie dzieci i swoje. ale zmiana zamków no i sprzedaż dziewczyno ty masz możliwości ogromne do zwiania że gość cie nie znajdzie zadzialaj znajdz czas pomysl sprzedaj i kup a skoro dobrze finansowo stoisz zobacz w innym miescie choćby pokój z kuchnią tymczasowo wynajmnij na miesiąc

Gość gjsagjhahp
ludzie nic nie jest proste ja dalam rade mimo iż kasy nie mialam gdybym kase miala - chłop idzie do roboty a mnie i dzieci juz nie ma wczesniej cichutko jak mysz bym wszystko zaplanowała i tyle nie mowila bym mu co zamierzam

Gość mercy west746464
ale ludzie, nie wyskakujcie tu z policja skoro autorka sama tego nie chce. a przede wszystkim potrzebne będą jakieś dowody, skoro nie ma świadków a autorka udaje szczęśliwa żonę nikt jej nie uwierzy. a co mnie to obchodzi ze ONA nie chce? ja mam ją w dupie dla mnie to on może ją zaciukać ale dzieci szkoda i niech ktos zrobi z tym porządek a później niech sie dzieje co chce ona jest dorosla i ma wybór.

Gość gjsagjhahp
dowody ma - są w rejestrze niebieskiej linii

Gość gjsagjhahp
dowodem może być także to forum oraz jej własne oświadczenie że boi się o swoje zycie - to wystarczy

Gość mercy west746464
jeszcze ona ma czelnosc mowic ze to nie jest takie proste hahaha kobiety uciekaja w pizamach z dziecmi z domów do osrodka interwencji kryzysowej, nie mają nic i dają radę a biednej hrabinie ciężkoo. Pewnie! Łatwiej jest rozłożyć nogi i poczekać az malzonek zakonczy stosunek ewentualnie na koniec sobie siknie i voila, pocic sie nie trzeba, rodzinka w komplecie, zaraz ci nastepne zrobi bo ciezko tez ci isc do ginekologa zapewne.

Gość Lidka12345
Róbcie Wy co chcecie ale ja nie złożę żadnego doniesienia na policję

Gość gjsagjhahp
dlaczego mając tak ogromne mozliwośći - pieniądze - 4 mieszkania nie wyjedziesz gdzieś nie wynajmniesz? Boże ja tyle lat męczyłam się bo nie miałam gdzie uciekać - jedynie chyba pod most. ale gdybym pieniadze miała zorganizowała bym sobie wszystko po cichu a jego z goła d... bym zostawiła taktycznie i cierpliwie bym znosiła wszstko do momentu kiedy będę miała wszystko ułożone żeby mi i dzieciom było dobrze - i wyjechała w polskę i on nigdy by mnie nie znalazł. nigdy i mogł by sobie swoje zakazy i nakazy wydawać pustym ścianom

Gość Lidka12345
Dajcie mi święty spokoj WY kompletnie nie rozumiecie co ja Do Was pisze,tak dla mnie normalnoscia jest słuchać męża i nauczyłam sie z tym zyc bo inne relacje to ogladam jedynie w filmach -gadajcie co chcecie,wyzywajcie Mnie-to tez jest dla mnie norma więc nie Robi to na mniE wrażenia .

Gość Lidka12345
Widze ze wam to frajdę sprawia i ktos pisze "niby "za mnie . Dobranoc mam dosc tego forum

Gość lady ZzzZzgaGGa
no to policja sie zainteresuje twoimi dziecmi, ciebie oleja bo jestes glupia. zostaniesz bez dzieci sama ze swoim ukochanym moze cie zabije, oby- bo wtedy wiecej bachorów nie narobisz sobie.

Gość Lidka12345
gjsagjhahp Tobie bardzo dziękuje za rady i zrozumienie-napewno wezme je do serca

Gość gjsagjhahp
gadajcie co chcecie,wyzywajcie Mnie-to tez jest dla mnie norma więc nie Robi to na mniE wrażenia . a jednak założyłaś topik więc chyba jednak nie jest to NORMA? ok - zmykam spać bo przeczysz sama sobie niby chcesz pomocy, ale nie chcesz tak jak ktos tu napisal chyba syndrom sztokholmski masz ty chyba chcesz tak żyć i nie nie wiem jak to jest żyć w pokręconym domu bo wiem - ale ja się z niego chciałam uwolnić i do bijałam się 8 lat do drzwi i szukałam pomocy - napierw musiałam przełamać wstyd i spojrzeć prawdzie w oczy że jednak żyję w patologii i to nie ja jestem temu winna tylko jestem ofiarą i ja potrzebuje pomocy i wyciagam reke bo jej chce i jej potrzebuję a to że jej nie zyskałam na początku to cieszę się ze mi się udało gdybym wtedy chociaż 1 mieszkanie miała nawet maleńkie........ nie przeżyła bym tego co przeżyłam i nie siedziała bym w tym z własnej woli :( dziś jestem szczęśliwa - ja wybrałam ty też. ja spokój i radość ty piekło dobranoc.

Gość Lidka12345
Sama sie zajebie

Gość wheidfhw
kretynko to nie o Ciebie chodzi tylko o Twoje dzieci one są odrębnymi osobami, nie są dodane w zestawie do żałosnej osoby jaką Ty jesteś PROVOKATORKO

Gość gjsagjhahp
mam nadzieję że zrozumiesz że Twoje życie nie należy już tylko do ciebie - że jesteś dzieciom potrzebna i ze względu na dzieci staniesz twardo na własne nogi i zrobisz ten pierwszy odważny krok DZIECI POTRZEBUJĄ MAMY! szczególnie dobrej mamy! powodzenia

Gość Lidka12345
Ja juz życia nie mam ,tak jak piszą jestem zerem i stwarzam zagrożenie dla Własnych dzieci,im taka matka nie potrzebna , jeszcze policję na mnie Kazdy nasyla i oskarża,ja mam juz dosc..Dzieki ze otworzyliscie mi oczy i zamykam watek

Gość wheidfhw
gratuluję prowokacji na 5 stron :)

Gość nie wiesz czy prowo..
Przestań!ludzie cie nie znają - idz do dzieci i popatrz w ich oczy - zrozumiesz że jesteś im potrzebna!!! żaden człowiek nie jest zerem! nie bądź egoistką - dzieci mamy potrzebują rozumiesz! chcesz głupotę swoim rodzicom zrobić czy oni na to zasłużyli Pomódl się o siłę i jasność umysłu - to pomaga.