Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam___31

jak ją namówić do usunięcia ciąży?

Polecane posty

Gość ghruideojifhrjiefvjhbrjekfjv
szkoda, moze dziecko byloby inteligentne tak jak autor? to po ojcu dziedziczy sie inteligencje, moze jakis fajny czlowiek by z tego wyszedl. jeszcze nie wszystko stracone, moze urodzi...

Gość adam___31
A Ty do jakiej szkoły chodziłaś, skoro nie potrafisz poprawnie pisać? "PATOLOGII", dziewczynko.

Gość adam___31
to było oczywiscie do "pogieło was"

Gość adam Ty czasem juz
nie masz jednego dzieciaka ?

Gość adam___31
Nie mam.

Gość mama dziewczynki
Mam nadzieje że dziewczyna urodzi dziecko i stworzy z porządnym facetem szczęśliwa rodzinę.

Gość adam___31
dobra przyznaje sie. Nie napisalem calej prawdy. Glupio sie przyznac ale tak naprawde jestem 66-letnim prawiczkiem ktory nie ma co robic z czasem i wymyslam bzdurne tematy na kafe bo czuje sie samotny i opuszczony. Mieszkalem z matka, ktora zmarla 15 lat temu i od tego czasu nie pamietam zebym rozmawial z realna osoba, dlatego tworze sobie w glowie rozne scenariusze i opisuje na kafe zeby miec jakies zajecie. W TV same nudy, na zewnatrz nie wyjde bo mam fobie spoleczna i dzieci sasiadow sie mnie boja. Przepraszam ze tak sobie z was zakpilem, wiem ze topik dosyc glupi , ale postawcie sie w mojej sytuacji.

Gość adam___31
Niemniej ciesze sie ze wiekszosc z was zareagowala jak zareagowala; oznacza to ze systematyczna anty-rodzinna lewacka propaganda nie penetruje naszego spoleczenstwa w takim stopniu jak myslalem do tej pory. Widac ze wielu ludzi mysli jak powinno i ludzkie zycie caly czas jest jakas wartoscia.

Zaczerniłem sobie nick, ale bez "___", żeby wykluczyć podszywy. "Mam nadzieje że dziewczyna urodzi dziecko i stworzy z porządnym facetem szczęśliwa rodzinę." Nawet jeśli zdecyduje się urodzić (w co wątpię, skoro zamierza jutro sie spotkać), to na pewno nie będzie miała lekko. I niby jak kogoś pozna? Z dzieckiem to już w ogóle będzie miała problemy. Ani pracy, ani szkoły, ojciec pijaczek na głowie. Dziwi mnie, że widzicie jej przyszłość w tak różowych barwach, podczas gdy ona sama wie, że wcale tak nie będzie. Nie łudźcie się.

Gość sylwiaxxxxxxxxxx
odeszlam od takiego palanta jak ty

Gość adam___31
widac jakis podszyw nadal chce kontynuowac ten topik... jak chcesz. kafeterianki nadal beda wylewac zolc i jad (calkiem uzasadniony zreszta) ale juz mi sie nie chce tego prowadzic, mam kilka innych nickow na kafe, ci bardziej inteligentni z kafeteriuszy domysla sie po stylu pisania. powtorze jeszcze raz- ten topik to prowo, a osoba z zaczernionym nickiem to podszyw ktorego widac bawi cale to zamieszanie.

Gość adam___31
gwalce kury i namawiam je do aborcji

Gość sylwiaxxxxxxxxxx
zycze ci bys nigdy nie zaznal szczescia i milosci, nigdy

Możesz sobie życzyć, nie działa to na mnie. Nigdy nie miałem problemu by poznać kobietę.

Gość sylwiaxxxxxxxxxx
tak?a byles z taka ktorej nie chciales, ciekawe

Gość a ja i tak się za tydzień
adam, jesteś spoko :D

Gość magda...,.,.
na którą się jutro umówiliście? napiszesz, co powiedziała?

Nie wiem na którą. Napisała że wieczorem. Pewnie między 18 a 21. Tak, napiszę.

Gość dodam jeszcze
w sumie to zal mi dziewczyny cokolwiek nie zdecyduje bedzie jej ciezko.

Gość ja jestem uzależniona od
piszesz,że bez względu na to co postanowi i tak z nią nie będziesz,więc bądź z nią szczery i jej to wytłumacz,już ją skrzywdziłeś więc nie rób jej nadziei

Gość Go_on
"Spotykam się kilka miesięcy, nic poważnego ... powiedziała, że jest w ciąży" - tylko skończony kretyn mógł tak napisać. Nie chce usunąć? Płacze? Donieś na nią do Alicji Tysiąc, Środy i Senyszyna (tego kosmity), może one nauczą ją rozumu i wytłumaczą, że aborcja jest OK, a Tobie przy okazji nadadzą status honorowej feministka, bo jako mężczyzna to raczej nie zrobisz kariery.

Może i nie masz problemu ze znalezieniem dziewczyny tylko na seks. Ale z taką postawą nigdy nie zaznasz uczucia jakim jest miłość. A seks z miłości to jest zupełnie ale to zupełnie inna bajka i inna przyjemność. Pewnie twierdzisz na forum, że tego nie chcesz, ale kto to wie jak to jest z Tobą naprawdę. Jesteś Adam bardzo nieszczęśliwym człowiekiem. Twierdzę, że nawet bardziej niż ta głupiutka dziewczyna. Nie mój problem anyway :D

Gość pioooo
jak tam autorze? co postanowiła?

Dopiero niedawno wyszła. Początkowo chciała mnie namówić żebyśmy zdecydowali się na dziecko. Mówiła, że damy jakoś radę i próbowała przytulić się do mnie. Odsunąłem ją i powiedziałem, że na pewno nie będziemy razem, a dziecko wychowa sama. Powiedziałem jej, że i tak to jest całkowity koniec między nami, nawet gdy dokona aborcji, z tą różnicą że przy aborcji jej pomogę, a przy wychowaniu dziecka nie. Było trochę jej łez, na spokojnie jej jeszcze raz wszystko wytłumaczyłem dlaczego tak będzie lepiej. Przyznała mi w końcu rację. Uznała jednak, że woli usunąć ciążę przez tabletki. Tak chyba rzeczywiście będzie lepiej, mniej stresu i załatwiania. Musimy w ciągu tygodnia dowiedzieć się co i jak i zamówić je w internecie. Z jej obliczeń wynika, że to szósty tydzień ciąży. Czułem, że podejmie słuszną decyzję. Teraz będzie miała szansę normalnie żyć, uciec do innego miasta, uczyć się, pracować i poznać chłopaka. Z dzieckiem pewnie żaden by jej nie zechciał, a i ona sama miałaby skreślone życie, bez pracy, bez szkoły i bez żadnej pomocy.

Gość ...dobra rada...
trochę skopałeś dziewczynie życie. Coś o tym wiem , jestem po 40 tce, mam rodzinę, dorastające dzieci i aborcję w wieku lat 19. Do dzis to pamiętam a z kazdym rokiem jest gorzej. To niechciane dziecko wciąż jest w mojej głowie, dziecko, którego nikt nie chciał pokochac, włącznie ze mną. Gdybym mogła cofnąć czas.. I nie bardzo rozumiem, w czym byłby to dla ciebie autorze problem. Niedługo zaczniesz się starzec- tak tak, już jestes po 30 tce- czego oczekujesz od życia? Ta dziewczyna cię pokochała, ty ją traktowałes jak przedmiot- jeszcze możesz to zmienic bo za wiele już w życiu nie zwojujesz ...

Gość ...dobra rada...
trochę skopałeś dziewczynie życie. Coś o tym wiem , jestem po 40 tce, mam rodzinę, dorastające dzieci i aborcję w wieku lat 19. Do dzis to pamiętam a z kazdym rokiem jest gorzej. To niechciane dziecko wciąż jest w mojej głowie, dziecko, którego nikt nie chciał pokochac, włącznie ze mną. Gdybym mogła cofnąć czas.. I nie bardzo rozumiem, w czym byłby to dla ciebie autorze problem. Niedługo zaczniesz się starzec- tak tak, już jestes po 30 tce- czego oczekujesz od życia? Ta dziewczyna cię pokochała, ty ją traktowałes jak przedmiot- jeszcze możesz to zmienic bo za wiele już w życiu nie zwojujesz ...

Gość onawi
cos mi sie wydaje ze to prowo....

Z dzieckiem pewnie żaden by jej nie zechciał, Drobna uwaga: nie mierz innych swoją miarą:) To, że Ty jesteś skończonym skurwysynem nie znaczy że jest taki cały męski ród. Jesteś ostatnią osobą, która może wiedzieć że z dzieckiem na pewno nie ułożyłaby sobie życia. Temat jak temat, nie wiem co wy tak z tą prowokacją wyskakujecie.