Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuły_Krzysiu

Pomieszkiwanie dziewczyny a koszty

Polecane posty

Kobiety to hipokrytki. Księżniczki zasrane. Myślą, że wystarczy, że są. A facet powinien skakać koło nich i nie wiadomo co jeszcze. Ciągle inwestuję w ten związek. Jak się skończy to ja będę na minusie z kasą a ona przynajmniej będzie miała dużo zaoszczędzonej kasy dzięki mnie.

Gość Płaski brzuszek
Kurek z kasą??? Damiano przybij sobie z Krzychem ręke. Nie wiesz o czym piszesz chłopczyku i wnioskuję że kasy to na oczy nie widziałeś :) Drogie Panie, wiecie co to jest kurek z kasą?? To że facet płąci za kino, popcorn i nie chowa przed nami herbaty :):):) Hehehehe no nie mogę :):)

a ja jednego nie rozumiem... Widać, ze oboje maja inne poglądy na temat relacji damsko/męskich. Tak rozumiem, ze autor już o tym rozmawiał ale powiedziała, ze nie ma kasy. To po cholere byc razem??? Babka powinna sobie poszukać faceta bardziej tradycyjnego- a on kobeite bardziej nowoczesna. I tyle.

Gość damianooo
wg mnie powinienes ja zostawic, bez sensu taki zwiazek

Gość damianooo
plaski brzuszek po prostu szanuje pieniazki:)

Gość rika1
Krzysiu Ty weź ją zostaw. Nawet jak bedzie Ci dawać połowe za rachunki to za jakiś czas będziesz chciał więcej... ile w ogóle zarabiasz?:)

Gość damianooo
nikt ci nie bedzie naliczal wody, jesli bedziesz dokladac sie do rachunkow:)

Gość damianooo
szanuje pieniazki, milosc tu nie ma nic do rzeczy

Jeśli jestem materialistą to od jutra pracuję na 1/4 etatu (też chcę sobie w domu poleżeć jak większość dziewczyn) oraz sprzedaje mieszkanie i samochód co by dziewczyna przejęła po wyjściu za mąż i wydaje na dziwki i alkohol. Jak już nie będę miał nic i będę zarabiał minimum przeprowadzę się do dziewczyny a jak mi powie, że mam się dokładać do rachunków to jej napiszę dokładnie to co wy wcześniej. Jeszcze będę oburzony wielce.

Gość damianooo
jak zakreci ciepla wode to nie bedzie sie kapala u niego, tylko u siebie, proste

Gość jatezsieburzylem
że moja laska mnie wykorzystuje finansowo, więc się przeprowadziła do naszego wspólnego kolegi i coś we mnie drgnęło, zrozumiałem swój błąd i moja ukochana do mnie wróciła i od tamtej pory w kwestii utrzymywania jest tak jak powinno być:)

Gość damianooo
to nie jest kobieta, tylko pasozyt, nie obrazaj kobiet i to ona nie szanuje jego, poki co to on placi za jej zycie

Gość rika1
powiedz ile zarabiasz, bo robisz się śmieszny :)

czulabym się neizręcznie jezeli ktos by ciągle za mnie płacił, ale wypomianie wody i ejdzenia w lodówce to przegięcie

Gość damianooo
rika1 na pewno nie tyle ile twoj facet multimilioner

Gość do autorahlllllll
Damiano ale jestes słaby,,, na prawde uwazasz te te smieszne sztuki typu zakręcanie wody i chowanie pasty do zębów sa według ciebie normalnym zachowaniem? haha wspólczuję twojej lasce..

Gość damianooo
nie, to nie jest przegiecie jesli to sie dzieje regularnie, bo w skali miesiaca to sa konkretne, wymierne koszty

Gość damianooo
tak, uwazam, ze chowanie pasty, ktora kosztuje ponad 10 zl jest normalnym zachowaniem

szanuje te 50zł więcej raz na dwa miesiące:):) śmieszą mnie te rozważania. Jeszcze byłabym w stanie zrozumieć, gdyby był problem bo facet mało zarabia i mu nie starcza. Ale tak? Warto to w ogóle tak analizować??? Ile Ty więcej płacisz odkad ona pomieszkuje u Ciebie???!!!

Gość rika1
już się domyśliłam, na prawdę . ;)

zulabym się neizręcznie jezeli ktos by ciągle za mnie płacił, ale wypomianie wody i ejdzenia w lodówce to przegięcie' oczywiscie, gdyby chodzilo o wizyte. ale z tego co czytam chodzi o mieszkanie u kogos na kilka dni tygodniowo.

Gość damianooo
rika1 domyslna z ciebie dziewczyna, brawo

Gość rika1
Dobrze Krzysiu, może po prostu Twoja dziewczyna zarabia więcej od Ciebie i to Cię boli ?:)