Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuły_Krzysiu

Pomieszkiwanie dziewczyny a koszty

Polecane posty

Gość niewiarygidna glupota
normalni ludzie prowadza dialog

Gość damianooo
mozna paste schowac, albo podobnie jak z herbata - wystawic jakies gowno za 2 zl, moze zacznie swoja przynosic, albo kupi Colgate

Gość Płaski brzuszek
Proszę Was... Myslicie że on kogoś ma? :)

Gość do autorahlllllll
kiedys tez na studiach pomieszkiwał u mnie mój chłopak i błagam nie uwierzę ze rachunki wzrosły o 100% to jest ściema. pewnie w wakacje ryczałt za czynsz policzyli więcej (zawsze tak robia w wakacje) i Krzysiu sie obsikał z podniecenia. woda jest tania, a poza tym rozliczana co pół roku (zwykle na koniec czerwca i grudnia) więc Krzyciu nie mógł odczuć jej zuzycia co miesiąc. Prąd - pierwsze słyszę ze włączona zarówka lub telewizor ciągnie więcej prądu ze względu na ilośc ogladajacych TV osób lub siedzących pod zyrandolem..... zastanawiam się czy Krzysiu płaci swojej dziewczynie w takim razie za sprzątanie jego brudnych skarpet i mieszkania - jestem pewna ze ta dziewczyna to robi na bieżąco. generalnie współczuje lasce ze trafiła na takiego chłopaczka w krotkich spodenkach. mojemu mężowi ani mi by przez głowę nie przeszło zeby sie tak wzajemnie wyliczac. Różnie to bywa, moze Lrzysiu kiedyś role się odwrócą i to ty będziesz przesiadywał u niej, zczę ci wtedy schowanego papieru toaletowego gdy zasiądziesz na poranna kupę na kiblu swojej dziewczyny.

damiano podobno jest młodym mezem :):) Migotka- chyba nie zrozumiałaś. Jeśłi autor czuje sie wykorzystywany niech z dziewczyna porozmawia. I tyle. A chowanie pasty do zębów jest , jakby sie nie śmiać, żenujące- autentycznie....

Gość Płaski brzuszek
Oooo do luksusowych marek naszego Damianka dochodzi Colgate hehehe rozwalasz mnie gościu. i też jestem ciekawa, jakbys rano umył zęby? Tajne skrytki w domu?

ja nie mam. najmniejszego. to naturalne, ze jaku mnie jest to je to co w lodówce, uzywa mojej pasty i pije herbate i kawe! malo tego, sama mu ja czasem robie!

Gość Płaski brzuszek
Pewnie że nie, gdyby mój facet nagle stracił wszystko co ma to miałabym przed nim chować herbate i paste do zębów?? Żartujecie sobie

Gość damianooo
"A chowanie pasty do zębów jest , jakby sie nie śmiać, żenujące- autentycznie" bardziej zenujace jest pasozytowanie na kims

Gość Płaski brzuszek
Damianku, Krzysiu gdzie jesteście? Macie modem i za drogo wychodzi?? :P

Gość damianooo
"i też jestem ciekawa, jakbys rano umył zęby? Tajne skrytki w domu" mozna trzymac w jakiejs szufladzie gdzies i po kryjomu schowac do kieszeni szlafroka

damiano, dzieciaku zonie tez chowasz produkty uzytku codziennego lub zastepujesz je tanszymi zamiennikami?

Gość houseHousedhjs
"Dokładnie. Wystarcza mi na rachunki i swoje zachcianki. Wystarcza mi też i na jej zachcianki i utrzymanie. Mógłbym spokojnie założyć rodzinę. Chcę aby każdy domownik dokładał się równo aby nikt nie czuł się wykorzystywany." skąd wiesz ze wtedy nikt nie bedzie czul sie wykorzystywany? Jeśli ona je mniej to dlaczego ma sie dokładac po równo? Jeśli jedno zużywa mało wody bo bierze szybki prysznic a drugie kapie się w wannie wody to też dokładanie po równo nie będzie sprawiedliwe. Gdy urodzą sie dzieci też mają sie dokładać po równo? A co jesli dzieci beda chciały mieć psa? Beda musiały zarobić na jego utrzymanie czy pies bedzie musiał pójść do pracy?

Gość damianooo
"zastanawiam się czy Krzysiu płaci swojej dziewczynie w takim razie za sprzątanie jego brudnych skarpet i mieszkania - jestem pewna ze ta dziewczyna to robi na bieżąco" a ja jestem prawie pewien ze tego nie robi:) w koncu jest tam tylko "gosciem", a w gosciach sie przeciez nie sprzata i nie pierze jak juz napisalem wyzej- bardzo wygodny dla niej uklad - nie placi, nic nie robi

Gość bez odbioru.
ale sexu chca od panienki

Gość rika1
ehh, masakra. Tzn. że jak ktoś do Krzysia przyjedzie dajmy na to na 2 dni... rodzina czy przyjaciele.. to zaraz rachunek wystawia?:D jak hotel.

migotka- gdybym miała problem, powiedziałabym o tym mojemu facetowi.' bardzo slusznie, tylko znajac zycie reakcja kobiety nie bylaby zbyt ciekawa i prawdopodobnym jest ze owa pani zgadza sie z waszym mysleniem,(tak postepuje). jesli tak jest to juz widze te cala lawine zarzutow.... nie kazdy ma zdrowie zeby slyszec takie rzeczy od swojej kobiety.

Gość damianooo
"Różnie to bywa, moze Lrzysiu kiedyś role się odwrócą i to ty będziesz przesiadywał u niej" jesli role by sie odwrocily, to Krzysiu z dnia na dzien stalby sie dla niej obcym czlowiekiem