Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze chwila

Ile kosztuje slub.

Polecane posty

Gość jeszcze chwila

Witam. Ile orientacyjnie kosztuje slub na okolo 100 osob? Nie mowie o samych najdrozszych restauracjach.. sukienkach.. tylko takich na przecietna kieszen? Dodam ze wojewodztwo swietokrzyskie albo slask.

Gość martyna kownacka
450 złoty

Gość Czy ty dziecinko wiesz
czym rozni sie slub od wystawnego wesela>?

Gość wowowowowowowowow
slub co laska plus dokumenty w urzedzie czyli ok. 500 zl a co??

Gość jeszcze chwila
jejku zle sie wyrazilam..slub koscielny i wesele..Lepiej?

Gość wowowowowowowowow
oj kolezanko zalezy od twojej inwencji twórczej... ja sie mieszcze w granicach 25 tys. i tne koszty jak tylko moge

Gość Angry--Bird
za 25 tys to ja sie miescze ze slubem na 50 osob.. a nie jest zbyt ekstrawagancki, raczej z nizszej polki.. mysle ze okolo 30-40 musialabys liczyc.

Gość CiekawaJestem
moi znajomi maja teraz slub we wrzesniu i calosc wyniosla ich 40 tysiecy za 1 dzien wesela

ja mam 0k 90 osob i jak liczylam to mi wyszlo dokladnie 22 tys i to jeszcze podawalam takie ceny zaokrąglone w gore, ale np za fryzjera nie place, za kosmetyczke tez, za wynajecie auta nie place, tort i ciasto wliczone w sale a za sale place 130 od osoby, suknia 1500, garnitur 350... jedyne na co sobie takiego "ekstrawaganckiego" wedlug mnie pozwolilam to chór koscielny za 500 zl

ja za jakieś 70-80 osób płacę 30tysięcy - w świętokrzyskim własnie

Gość jeszcze chwila
powiem ze nawet nie wiem od czego zaczac ze slubem.. wlasnie mysle o slubie na 80-100 osob..

Gość koszty wesela 123450
Wszystko zależy od tego gdzie chcesz mieć wesele. Czy w domu weselnym, w remizie, restauracji czy hotelu. Ceny od osoby mogą wahać się od 150 zł od osoby nawet do 400 zł. Wszystko zależy od tego ile pieniędzy chcecie przeznaczyć. Można zrobić wesele taniej za 25 tys a można zrobić za 250 tys

Gość Zarapanna młoda
zacznij na pewno od sali! Jeśli znajdziesz już lokal i podpiszesz umowę na konkretne menu, to resztę już łatwiej obliczyć. Koszty w dużej mierze zależą od wyboru lokalu i menu. Moja koleżanka robiła w Wielkopolsce na 80 osób i wyszło równe 22 tysiące, ale miała bardzo tanią restaurację.

I słusznie ktoś napisał, zacznij od sali, to zazwyczaj ponad połowa wszystkich ślubnych kosztów a i z największym wyprzedzeniem trzeba łapać sale. Jak masz salę- o wiele łatwiej obliczyć koszty.