Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracuje na produkcji

Pracuje na produkcji!!!

Polecane posty

Praca ciężka, nudna, monotonna i głupia. Praca na 3 zmiany za 1500 złotych miesięznie, system 4brygadowy. W dodatku te baby z którymi robie są tak głupie że szkoda gadać.

Gość :DDDDDDDDxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
dawaj przyklad glupoty tych bab moze sie wspolnie posmiejem:P

To są takie cipy że szkoda gadać. Jedna mówi np. kto wymyślił nocne zmiany ja powinnam w domu z chłopem spać. Jeszcze jak trafiam na miksy gdzie wszystko robi się na stojąco to jestem wkurwiona, mam 52 lata a pierwszy raz w życiu tak robie.Bo pracowałam w Czyżynach w fabryce papierosów 3 miesiące i było lżej. Było dwóch studentów na praktykach z agh i oni robili za mnie. Natomiast tutaj kamery, wszystko widoczne. Poza tym reszte życia spędziłam w biurze i może z 5 lat w sklepie.

Gość Morisssonka
ja pracuje na produkcji ale w Belgi i mam 7000 na reke i tylko w dzien

Gość ele bele
ja tez pracuje na produkcji, też na 3 zmiany i jak zarobie 1500 zł to jest dużo. muszę na rano wstawac o 3.30. i pomyślec że jeszcze 2 lata temu pracowałam w urzędzie, ale zwolniłam się bo nie wyrabiałam psychicznie. teraz nie wyrabaim fizycznie i psychicznie czasem też...

Gość urodzinowy gosc 28
ja tez pracuje nie produkcji :) tyle ze zarabiam 2800 a produkuję sprzęt medyczny.Ale łatwo nie jest, sprzet jest zaawansowany technicznie i trzeba znac sie na elektronice.Sama szkola nie wystarczy.

jak nie dajecie rady dajcie spokój bo się za szybko wypalicie a pewnie z 30-40 lat pracy przed Wami jeszcze? Ja pracowałem 1 dzień przy taśmie kilka lat temu bo wiecej bym nie dal rady

Ja nie wytrzymuje nerwowo, praca na taśmie jest wkurwiająca, wszystko się robi na stojąco. Jak się robi coś na siedząco to wszystkie baby biegają by wszyscy widzieli że coś robią, układają palety, kasetony itp.

Gość pozostaje modlić się
o rychłą smierć.

Gość fdfdgfhj
skoro taki debil jak ty sie tego nauczyl (z tym sprzetem medycznym) to kazdy by sie nauczyl, ale jak dla mnie te zarobki sa strasznie niesprawiedliwe... ale wiecie, medycyna i farmacja to są najbardziej pazerne nauki, dlatego ludzie pracujący na produkcji tyle zarabiają, a potem sie dziwic, ze jakis sprzet kosztuje kosmiczną kasę.

Gość Marek

To ja Ci wspolczuje jesli masz takie zdanie  swojej pracy. Ja robię w Mando już drugi rok i mam taka ekipe ze nie chdoze do roboty jak na sciecie a zmiany leca szybko

Gość Marcin

Zalezy gdzie, są firmy np. C2C gdzie pracuje się na spokojnie i nie ma natłoku pracy, warunki są dobre i praca jest lżejsza niż np. w jakims biurze

Gość Krystian

W C2C praca nie jest trudna , warunki są naprawdę dobre, dobre wynagrodzenie, polecam.