Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

nie ma fajnych facetów

Polecane posty

Gość goingdownforher
a czemu mam pisać na czarno, przecież kolor nie świadczy o człowieku 😴

Gość Zuzanna Amelia & 26
Fiku - dokladnie.

' przecież kolor nie świadczy o człowieku' Czarny to nie kolor, czarny to siła:classic_cool: Serio teraz ktoś kasuje? Bo już w którymś temacie jakieś piski o cenzurę widzę a nic się chyba nie dzieje...przynajmniej ja nie zauważyłam.

Gość Zuzanna Amelia & 26
Orange - ty sie moze zglos do jakiegos specjalisty.

Gość goingdownforher
Krwawa Wilczyca czarny to sila - a mi kojarzy sie ze smiercia :D a pomaranczowy ze zlotem :D

Gość goingdownforher
a poza tym pisanie na pomaranczowo jest fajniejsze, bo czasem pojawi sie podszyw i cos glupiego palnie za Ciebie :D a moj czarny nick umarl kilka lat wstecz i nie wiem czy go kiedys obudze :D

Gość goingdownforher
Krwawa Wilczyca no ale tombak też jest ceny, skad Ty znasz takie fachowe słownictwo ? pewnie jestes studentka, lub bylas 😴

Gość Zuzanna Amelia & 26
Ja tam lubie tematy Fikusnej. Fajnie sie je czyta. A frustrowac sie nie ma co. To tylko wirtual.

Gość goingdownforher
Krwawa Wilczyca zahasluje, czyzbys miala chrapke na meski nick, no wiem, ze wolisz czarne, ale ja wole jak ten nick jest zwyczajny a nie zahaslowany 😴 bo wtedy umiera dla innych :o

Gość Zuzanna Amelia & 26
Mlody - za duzo pijesz.

Gość goingdownforher
Zuzanna Amelia & 26 no ale ona przesadza i nie kumam po co zakłada te tematy jak i tak ma swoje zdanie, którego nie zamierza zmieniać z tego co widać....

Gość Zuzanna Amelia & 26
20:24 [zgłoś do usunięcia] goingdownforher nie kumam po co zakłada te tematy jak i tak ma swoje zdanie, którego nie zamierza zmieniać z tego co widać.... Moze po prostu probuje utrzymac zycie na forum?

Gość goingdownforher
Zuzanna Amelia & 26 nawet bez niej kafe miało się dobrze, a życie tu było zawsze.... Ty też tu długo jestes, ale Ty to przynajmniej wydajesz sie prawdziwa :classic_cool:

Gość goingdownforher
ktos to dobrze ujal niektore osoby staly sie murzynami kafe, bez obrazania tejze rasy, ale wiadomo o co chodzi....

Gość Zuzanna Amelia & 26
20:29 [zgłoś do usunięcia] goingdownforher Ty też tu długo jestes, ale Ty to przynajmniej wydajesz sie prawdziwa Nie rozumiem

...Moze po prostu probuje utrzymac zycie na forum? ... fakt, życie na kafe obumiera :O

Gość goingdownforher
Zuzanna Amelia & 26 jestes prawdziwsza niz te czarne nicki chociazby :classic_cool:

Gość goingdownforher
Krwawa Wilczyca ktoby sie spodziewal, ze z amnezji giertycha :D

Gość goingdownforher
ja to nawet studiow nie robilem, chodz mialem w planach, ale robic cos dla papierka :o mam kolegow studentow i z tego co widze kto ma bogata rodzine lub znajomosci to ma dobrze platna prace, a reszta robi za grosze 🖐️ i inteligencja nie zalezy od wyksztalcenia 😴

Gość tym debilom musza placic za
wpisy i tyle w ich temacie

A czytałam ostatnio Giertychem wywiad we Wproście (no, zdarzyło mi się, bo już Życia gwiazd nie było:( ), całkiem do rzeczy facet:P 'i inteligencja nie zalezy od wyksztalcenia' Pfff:P To po co ja na studia się pchałam? A już sądziłam, że ludzie będą mnie brali za inteligentną:O

Gość Zuzanna Amelia & 26
20:33 [zgłoś do usunięcia] goingdownforher jestes prawdziwsza niz te czarne nicki chociazby Jak to "prawdziwsza" ? A jaka mialabym byc ? Wszystkie czarne nicki sa prawdziwe. Pisza pod nimi prawdziwi ludzie.

Gość goingdownforher
Zuzanna Amelia & 26 wiesz, to jak ja Cię widzę, to nie znaczy, ze kazdy bedzie Cię tak widzial 😴

Gość goingdownforher
Krwawa Wilczyca dzisiejsi studenci maja malo wspolnego czesto z inteligencja, mysla ze jak maja papierek to swiadczy o inteligencji :o