Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z reka w nocniku

Klub Starej Panny +/- 35

Polecane posty

Gość takajakassmutnadzis
to podszywy jakies. nic mi nie dolega:-)

Wstałem, cholercia ! chyba o tej 21 jednak nie usnę ;) teraz posiedzimy sobie trochę. Miał być popołudniowy drzymek a ja pół dnia przespałem :P

wiesz w sumie to ja nie wiem jesio do mnie nie dotarło, że tyle spałem. Mniejsza o mniejszość ! Będzie co ma być już wiem, że stąd nie zwieje. Poczekam popatrzę. Nie cofnę kijem Wisły !

Gość stronger
hejka sledzę wasz topik od poczatku,podoba mi się :-) ja tez samiutka..

Ja w zasadzie jestem zdziwiony, że topik jest śledzony bo to by oznaczało ogrom podszywów a tymczasem za wiele to ich tu nie mamy. Może dlatego miło się czyta ?

Gość stronger
a ja czuję sie całkiem dobrze,gdyby nie to ze sama:-/

Gość takajakassmutnadzis
fizycznie nic mi nie dolega.gorzej z psychika. kolejny samotny weekend. i tak sobie mysle,jak tu kogos poznac skoro wszyscy wkolo albo zonaci albo juz sparowani. dojezdzam do pracy pociagiem i obserwuje sobie fajnych panow.nawet kilku mi wizualnie prypadlo do gustu:-) ale niestety zaobrączkowani:-( a ci wolni to niestety bardzo mlodzi nie moj przedzial wiekowy:-(

Gość stronger
czytam, bo mnie temat interesuje... i tak czasami wydaje mi sie,ze wszyscy kogos mają a tutaj widze, ze jednak nie...

dojezdzam do pracy pociagiem i obserwuje sobie fajnych panow. Również dojeżdżałem do pracy pociągiem i przyglądałem się na wszystkie możliwe strony. Panie również jak nie zaobrączkowane to za młodziutkie :P

Gość stronger
u mnie jest ktos do pary na wyciagniecie ręki... niby...ale.. no własnie milion powodów; pewnie musiałabym wykazac sie sama inicjtywa, a nie czekać na niego...chociaż spróbować,by nie żałować potem,że nic nie robiłam, aby ten stan zmienić..

Gość takajakassmutnadzis
ja niestetty nie mam w poblizu takiej osoby.wszystko sparowane a jak ktos wolny to z roznych wzgledow mi nie odpowiada. takie zycie

Gość takajakassmutnadzis
a juz nie wspomne ze niekiedy panowie zonaci nie nosza obraczek i to moze czlowieka zmylic:-( narobi sobie zludnych nadziei a tu zonk

Zdarza się też że żonaci panowie bardzo chętnie przystawiają się do wolnych koleżanek .Mając naprawdę fajne żony nie wiem na co liczą? Może chcą sobie podnieść samoocenę a taka samotna stara panna jest łatwym łupem ? Nie wiem czy dobrze mysle ale wydaje mi się że o takich jak my to się myśli na 2 sposoby , albo że zdesperowana weźmie wszystko co sie nawinie , albo że zabawi żonatego bo jej i tak juz nic lepszego nie czeka . Macie jakieś zdanie na ten temat ??

to miło ;) Czemu rozpatrujemy to od razu pod kątem desperacji i zdrad ? Koniku nie tędy droga. Ja to sobie myślę, że różnie się w życiu ludziom układa i na każdego przyjdzie pora prędzej czy później - nic na siłę ;)

Koniku ja mam zdanie wlasnie na ten temat. Jakies 10 lat temu bylam zakochana w kims kto nie nosil obraczki. Razem studiowalismy. Jak sie dowiedzialam, ze jest zonaty to zawalil sie dla mnie caly swiat. Musze dodac ze on latal za mna jak opetany przez 2 lata a ja go po prostu olewalam bo to nie jest w moim stylu zadawac sie z zonatymi. Nigdy miedzy nami nic nie bylo bo jak sie tylko przyblizyl do mnie na uczelni to ja uciekalam :-P na koniec nienawidzilam go i sie nim brzydzilam :-O

Gość Jak sobie radzicie
z popędem seksualnym?

Gość stronger
z tym podrywaniem, to myslę,że to kwestia charakteru...jak ktoś ma ciągoty do plci przeciwnej to nawet obraczka go nie powstrzyma.

Ja niestety doswiadczyłam kilka razy takiego " dziwnego" zachowania moich żonatych znajomych , których znam od wielu lat ,nie chcę się zagłębiać w szczegóły ale mam nie najlepsze zdanie na ich temat od tej pory.