Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kornela4444

zwiazek z hindusem

Polecane posty

Gość gość
Ale tam musi śmierdzieć ble

Gość Buttle of Rum
Caly piatek, weekend i poniedzialek na forum...terenia jestes zerem. Wiesz ze to prawda, twoje zycie to forum i nic iwecej..

Gość 0 Terenia 0
Jakiś ciapacki śmieć się już przypałętał, widocznie zabolało ją to co pisałam o Polkach wiążących się z Murzynami i ciapatymi, no cóż same sobie taką opinię wyrobiłyście, ani urodą ani intelektem nie grzeszycie, jesteście z tymi swoimi czarnuchami, bo żaden Europejczyk was nie chciał, to jest cała prawda 😴

Gość Buttle of Rum
Terenia ty myslisz że kogoś tutaj "bolą" twoje żałosne teksty ? :D C**j mnie obchodzą twoje wypowiedzi o ciapatych, murzynach, hindusach. Możesz sobie bazgrać co zechcesz,w d***e to mam. Także zanim powiem ci :s********j kutasiku ode mnie, to cóż polewka z ciebie, trollujesz od kilku dni:D:D Masakra

Gość 0 Terenia 0
Widać jak bardzo cię nie obchodzi 😴 Zabolało, bo poczułaś się jak największe ścierwo? No cóż, tak już ludzie odbierają takie związki, ja wolę przystojnych, białych Europejczyków, a ciapactwo i Murzynów zostawiam prostaczkom takim jak ty 😴

Gość Buttle of Rum
" Zabolało, bo poczułaś się jak największe ścierwo?" Buahahahah nie nie poczułam się tak jak ty :) Aaaaaaa btw. Jeśli jesteś żydówką to przyjro mi ale należysz do grona ciapatych..:( tylko tych jeszcze gorszej kategorii:D

Gość 0 Terenia 0
Buhahaha nie, nie jestem Żydówką, widzę, że jak brakuje argumentów to trzeba je sobie wymyślić 😴 No cóż, niektórzy mają IQ ślimaka i właśnie takie elementy łączą się z beżowymi 😴

Gość gość
tereska juz ci napisalam, ale powtorze ty nie dorastasz do piet kobiet Hindusow. Tylko jesli chodzi o twoje patologiczne pochodzenie to ciezko ciebie pobic. Hahahaha jak tam ahmed?? :o

Gość gość
no racja Terenia nie dorasta tym kurd*pskim kobietom hinduskim :P polecam dokument " http://youtu.be/hQw1JeoyydA Kiedy w Indiach rodzi się dziewczynka" a hindole jacy przystojni :D

Gość zona Hindusa
Do użytkownika 0 Terenia 0: Miales mi odpisac na pytanie. Widze, ze jednak wiedzy brak, zeby skleic jakas sensowna wypowiedź oprocz potoku jakichs przeklenstw. To chyba od nadmiaru ogladania globusa ;) Idz juz spac, jutro do szkoly :) . A ja z kolei slyszalam pewna opinie o panach z północy, szczegolnie z Punjabu. Mianowicie to, ze sa kobieciarzami. Nie kieruje tego personalnie do waszych partnerow, ale to jest po prostu to co zaslyszalam i znajomi z południowych Indii rowniez czesto powtarzali. Mam jednego znajomego z Punjabu. Nosi brodę i turban (nie wiem jak to sie fachowo nazywa) i sam twierdzi, ze zaden szanujacy sie Sikh nie zgoli brody i nie zetnie wlosow. Tymaczasem tu, w USA lub nawet w Europie bardzo czesto widze Punjabczykow z krótkimi wlosami i ogolonymi twarzami. Mozna ich jedynie rozpoznac po srebrnej bransoletce na reku (kobiety Punjabczykow zapewne beda wiedziec o jaka bransoletke chodzi). O kulturze Punjabu wiem dosc malo. Bardziej siedze w południowych Indiach i wprost uwielbiam południowa kuchnie, ale z rejonu Punjab bardzo smakuje mi tradycyjna channa masala.

Gość 0 Terenia 0
02.09.13 [zgłoś do usunięcia] zona Hindusa "Mianowicie to, ze sa kobieciarzami." X Chyba poszukiwaczami wiz 😴 Bo o stały pobyt normalnie trzeba się ostro namęczyć, a tego już ciapaci nie lubią, a poleczka zawsze się znajdzie, która im ułatwi życie 💤

Gość gość
a czyli ahmed z toba dka wizy? oj jakzesz mi przykro poleczko

Gość 0 Terenia 0
02.09.13 [zgłoś do usunięcia] zona Hindusa Nosi brodę i turban (nie wiem jak to sie fachowo nazywa)" X Wystarczy "szmata" i każdy wie o co chodzi 😴

Gość vandemataram do zony Hindusa
Ewentualnie po turbanach mozna ich poznac (nie mylic z talibami o zgrozo!!!!) lub, co zauwazylam, maja tatuaze na zewnetrznych czesciach dloni. Ja natomiast malo wiem o poludniowych Indusach, za to o polnocnych ... ohoho. Wielu jest kobieciarzy tam, ale sa tez wierni. To na prawde zalezy od czlowieka. Tak jak w Europie, ale moze w ciut wiekszej skali. W towarzystwie mojego meza to przynajmniej bylo ze trzech takich, co spotykali sie z kilkoma dziewczynami na raz. Jeden byl zonaty w Indiach, co mu nie przeszkadzalo do flirtowania w Europie, ale coz... tak tez bywa. Ale tez mam przynajmniej jeden przyklad na to, ze polnocny Indus zachowa sie jak facet i zaopiekuje sie ciezarna dziewczyna. Byl typem tzw. lowelasa, ktory jak sie dowiedzial, ze bedzie tata, to od razu przewartosciowal sobie wszystko i poukladal, a rodzina wyrzutow mu z tego powodu nie robila, a teraz czeka na synka i ma sie calkiem niezle. Dziewczyna tez.

Gość 0 Terenia 0
02.09.13 [zgłoś do usunięcia] vandemataram do zony Hindusa W towarzystwie mojego meza to przynajmniej bylo ze trzech takich, co spotykali sie z kilkoma dziewczynami na raz. Jeden byl zonaty w Indiach, co mu nie przeszkadzalo do flirtowania w Europie" X To mężuś pewnie taki sam - kto z kim przystaje takim się staje, skoro on urzęduje w towarzystwie bawidamków, to wiadomo jakie z niego ziółko. A to też częste, że sam przy swojej kobiecie neguje takie zachowanie żeby tylko w jej oczach być jak najbardziej prawym :D A ona mu wierzy :D Sam pewnie flirtuje, a żonę ma w du.pie 🖐️

Gość vandemataram do zony Hindusa
U sikhow wlosy to prawie swietosc, albo moze juz swietosc. Wielu w Europie nie nosi turbanow, bo, ja sie spotkalam z taka opinia, "sa w Europie". Nigdzie jeszcze nie widzialam sikha w turbanie ot tak na ulicy. Raz jedyny, gdy szlismy z mezem do klubu :D ewentualnie w swiatyni, wtedy to prawie wszyscy maja turbany. Jedni nosza, drudzy nie nosza, inni wlosy scinaja, inni nie. To wszystko chyba kwestia ich podejscia do wiary. Jedni sa mocno praktykujacymi (a wiec nie scinaja wlosow i nie gola sie, ale dbaja szalenie o te wlosy!), a drudzy, jak u katolikow, stosuja niektore zasady (np. modlitwy, medytacje, charakterystyczne dla Pendzabow bransolety, ale maja zarost, a wlosy sa krotkie).

Gość dotereni
Oj terenia terenia... Idz na spacer sie przewietrzyc, bo od tego siedzenia na forum (na Boga od rana!!!) to mozg (?) ci troche skisl.

Gość gość
Nie wiem jak inni ale ja wolalabym juz murzyna czy ciapaka niz Żyda j****ego czosnkożerce smierdzacego. Fuj! Najgorsza zakala dla swiata to Żydzi!!!!

Gość Gosciu07
Bardzo przepraszam ale czytam te nie ktore posty i szlag mnie trafia :gdzie ten pustak z 8 strony postow obchodzo Diwalii???Co za kretyn !!!W jalij Ty glabie Swiatyni obchpdzisz to swieto???poczytaj wiecej!!!jezeli umiesz czytac ze zrozumieniem!!!Jestes pusta jak beben Rolling Stonsow!!!!!Zal juz D*pe sciska nie serce nad glupimi dzi....ewczynami z naszego kraju!!!!TEGO SIE WSTYDZMI!!!!

Gość goskos
O ile dobrze mi wiadomo w PL sa swiatynie hinduistyczne, a wiec jest mozliwosc swietowania diwali (bodaj 25 lub 26 pazdziernika), wiec w czym problem? Swieto dla Hindusow jest b. wazne, dla chrzescijan nie istnieje, chyba ze sa w jakis sposob zwiazani z Indiami. Raczej jak jakas nacja ma swoje swieto, to je swietuje, to chyba oczywiste. Masz jakis problem z tym? Nie wiem, cierpisz przez to? Nie czepiaj sie innych za to, ze pisza o tym, co ma racje bytu i wystepuje w PL czy innych krajach swiata. Poczytaj.

Gość Gosciu0000000000
Lubisz suko mieszac wszystkich z blotem?Nie masz nic innego do roboty?Brak zycia osobistego?wszyscy zrozumieja -BUHAHAHAHA

Gość Gosciu07
Podaj mi tylko jeden adres Swiatyni Hinduskiej w Polsce a pojde tam i pomodle sie za Ciebie!!!!!!

Gość goskos
I owszem. -Świątynia Śri Wara Lakszmi Narszingadew to świątynia hinduistyczna Fundacji Bhakti Marga w Warszawie (ul.Grzybowska 37a, III p.) -Świątynia Nowe Ramana Reti w Mysiadle i Świątynia Nowe Nawadwip we Wrocławiu (i poprawka, Diwali w TYM roku obchodzone jest w listopadzie- to swieto ruchome) specjalnie dla goscia, zeby wiedzial, iz takie swiatynie istnieja jak meczety i synagogi w PL.

Gość gość
we Wroclawiu to jest Hare Kryszna....

Gość gość
juz smierdzace kozoj/ebcy swoje j****e swiatynie w Polsce otwieraja? :O To chyba jakis zart do diabla! Ale.....dobrze znac adres, gdzie dzicz sie gromadzi :classic_cool:

Gość gość
Tereska w jednym wątku pisałaś, że jesteś żydówką (a fuj). Także nie kłam nie kłam żydku śmierdzący :o:o

zono Hindusa Moj maz tez jest z samego poludnia:-) wiec juz nie jestes jedyna Jestesmy razem od 7 lat, mamy 2 dzieci (dziewczynka i chlopiec, dziewczynka coreczka tatusia bo w stronach meza dziewczynka= blogoslawienstwo od Pana Boga, ot tak tylko niektorych uswiadamiam...)

Gość 0 Terenia 0
Nieprawda! Jakie błogosławieństwo, nawet w zamożnych hinduskich rodzinach dziewczynka nie jest pożądana i to tylko problem 🖐️

Gość gość
tereska nie osmieszaj sie juz. W d***e bylas gowno widzialas ale szczekasz najglosniej :o