Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za goovno

RYANAIR ! ! ! kto bukował bilet i płacił kartą LASER?

Polecane posty

Gość co za goovno

bo chyba się zesrałam a nie zabukowałam :classic_cool: nie ściągnęło kasy z konta, nie dostałam potwierdzenia rezerwacji na maila i kiedy próbuję wejść w swoją rezerwację podaję datę wylotu, miejsce itd, to wyskakuje error, ze podane dane są błędne. więc ja się pytam o chooj tu chodzi i czy ktoś tak miał? co ja mam teraz zrobić :classic_cool:

Gość co za goovno
tzn w sumie to wiem co mam zrobić :O czas, czas i jeszcze raz czas :classic_cool: poczekam do jutra, może coś tam koorwa zatrybi :O a jak nie to tam zadzwonię... ale chcę wiedzieć czy to normalne :classic_cool: wcześniej jak płaciłam kartą kredytową to nie było żadnych problemów.

Gość nie wiem, nie p;otrafię
pśp to ty? gdzie lecisz? :classic_cool:

Gość simaaa
widocznie minal czas -w ktorym miales zrobic traksakce-kupic bilet--error- ile to czasu temu? i gdzie mial byc wyslany numer lotu? tam sprawdz...jesli nie ma to jw. i kup na nowo.

Gość co za goovno
ahaaa, Ty no fucktycznie koorwa może minął czas bo nad datami wylotu i powrotu to myślałam chyba z 15 minet :classic_cool: no ale boje się znowu zabukować bo jak mi jutro zeżre dwa razy tyle? 😭 ya pierrdolę no :classic_cool:

Gość co za goovno
ale generalnie to powinno od razu kasę ściągnąć nie? TAK CZY NIE? :classic_cool: tylko tyle chcę wiedzieć w sumie i daję Wam spokój :classic_cool:

Gość pierwszy raz slysze
zeby mozna bylo placic karta laser

Gość co za goovno
a mnie nie interesuje co Ty pierwszy raz słyszysz :O tylko czy zdarzyła Ci się taka sytuacja. jak nie to dziękuję :classic_cool: jakby nie można było to bym chyba nie pytała c'nie :O albo bym zapytała czy tak się da :classic_cool:

Gość pierwszy raz slysze
no w sumie nie, ale dobrze jest sie dowiedziec czegos nowego. dwa tyg juz czekam az mi sie splaci karta kredytowa, zeby moc kupic bilet, ktory z reszta podrozal, a tu ups - mozna placic laserem