Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antymatkapolka

Czy Was też wkurzają mamuśki w sklepach?

Polecane posty

Gość Kaczka dziwaczka z kom.
O tylko czekałam na koment od halinki na temat zmywaka :) Taaaa oczywiście typowa Polska niunia dziunia, z odrostami co to mysli, ze każdy jest bezrobotny i niewyksztalcony tak jak ona :) Masz jakieś problemy emocjonalne? Zazdroscisz ludziom pracy? Idź do Tuska na skargę, bo mnie to nie interesuje ze musisz bidulko żyć z zasiłków ;)

Gość wsiowa babka
I skończyło się jak zwykle:(

przyznam szczerze jestem autorką tematu i matka polka halinka mnie z deka vkurviła tymi swoimi wywodami :) zresztą cały ten temat to ściema i prowo i siedzę tu od wczoraj wieczora i padam z Was jak czytam te Wasze wypociny, oczywiście byliście tak zajęci że nie zauważyliście że rzuciłam tematem i zniknęłam :D:D nudzi mnie to już zresztą, nie założyłam tematu o bachorach tylko o ich matkach a wy zaczęłyście rozprawiać tu o dzieciakach czyli kurva nie na temat

autorko tematu - jeśli tak łatwo można cię wk... to zmień sobie leki, bo za szybko na zawał wykorkujesz, jak cię już naprawdę ktoś wkurzy to miej odwagę z nim porozmawiać, a nie durne podszywy uskuteczniać... prowo nie prowo, każdy pisze co mu w duszy gra, a ty się zdenerwowałaś, bo ktoś śmiał mieć inne spostrzeżenia

Już dawno wróciłam z przerwy cholera jasna i sama sie zastanawiam gdzie ja pracuje? Jeszcze wczoraj byłam od wykladania na półkach a dzisiaj jestem na zmywaku! Nosz kurde Halina powiedz mi w końcu gdzie ja pracuje bo matki Polki są wszechwiedzace i wiedza wszystko. P.S: Zara po zmywaku jadę na zakupy - konserwe w puszce i british bread oł je! Fajne jest życie Polaka za granica. Mamuski w Polsce nie wiedza co tracą. Patrzcie taka Halina zrobiła doktorata, jest kierowniczka działu serów o siedzi cały dzień na kafe ;) A podszyw zajebisty, gratuluje pomysłu

ja się nie gniewam, w sumie mi to wisi, nie emocjonuję się tak tym tematem, też mnie bawią co niektóre wypowiedzi... czasem specjalnie, wbrew temu co myślę, piszę coś co podk... publikę, tak żeby temat nie zdechł za szybko

ja już sie pod nikogo nie podszywam żeby nie było że to ja :D hehe 3majcie sie tam, choć teraz temat i tak pewnie umrze śmiercią naturalną, w sumie zdziwiona byłam że tak długo się utrzymywał ;] hehe to mój rekord w prowokacjach :D

Gość dfhnjdkyfh
ale dlaczego prowokacja? Temat jak najbardziej trafny

nie no nie bądź taka - przyznaj że to nasz wspólny sukces ;) cholera, cały dzień się tu prułam... i dawałam obrażać różnym kwaczkom, a wszystko w imię przetrwania poniedziałku w pracy ale naprawdę, zakończenie niczym w amerykańskim filmie, tylko flagi w tle brakuje...

Gość to sie jeszcze ciagnie
wow

Gość kurfaaaa chyba zart
a mi sie wydaje ze matkom mleko buzuje w zylach...serio...dzisiaj taka mamusia jadac samochodem prawie wjechala mi w bok, a dlaczego? ano dlatego ze jadac non stop odwracala sie do dziecka...powiedzcie czy to jest odpowiedzialne? mogla zabic, siebie dziecko i mnie przy okazji..padaka jakas...a nowego samochodu bym nie podarowala

Gość julittka1
ja leżałam sobie w parku na kocyku chciałam odpocząć,a 30 metrów ode mnie usiadła mamuska z 3 dzieci, dwójka była w miare,ale jeden mnie wkurwiał,podbiegał do mnie i próbował grzebać w torbie,mówie nie wolno ,a on sie patrzy i dalej,no to ja swoje,a ta tępota patrzy i sie cieszy huj wie z czego!!!co chwile podbiegał,jak jadłam paluszki to chciał,a idiotka dalej sie z tego cieszy,w końcu zrobiłam do niego brzydka mine on mi język pokazał i dalej podchodził,wziełam pokrzywe i go poprzyłam w nogę tak by nie widział że to ja. zaczał beczeć i juz nie podszedł!

Droga mamucho, ja nie będę siedzieć cały dzień na forum, żeby tobie sie nie nudzilo. Rano mam prace, a po południu życie domowe. Ty podobno masz męża i dzieci, a cały dzień na necie? Można tak? A w domu byś mietle wzięła, przepierke zrobiła o jakieś zarelko ugotowala, żeby chłopu i dzieciom podać. A może ty z tych nowoczesnych mamusiek, co to karmią dzieci McDonaldem ? Wiecie co, ja chyba nawet powatpiewam, ze nasza doktorantka Halinka ma dzieci. Ot, jaja sobie gowniara robi:o

kaczusiu, jesteś wreszcie! dzieci w łóżkach, właśnie je wykąpałam, przeczytałam baję i pędze tu do ciebie! ku sprostowaniu - nie jestem doktorantką, doktorantka to taka studentka co doktorat zrobić próbuje usilnie ale nie koniecznie się to sukcesem kończy, ja, moja droga kaczuszko, ten doktorat już mam ładnych parę lat! nawet sobie nie wyobrażasz, jak się może w doopie przewrócić, jak 26-letniej lasce mówią pani doktor... także trochę mi odbiło, dlatego na kafe przesiaduję... mąż pisze kosztorys, dlatego znów za tobą tęskniłam, nie mam z kim pogadać, a ty jesteś na poziomie dziewczyna to aż miło! przykro mi tylko, bo wcześniej wątpiłaś w moje wykształcenie, potem w to, że w ogóle mam pracę, teraz nawet mi męża i dzieci odmawiasz...robisz ze mnie starą panną, wyschniętą ropuchę nad brzegiem laptopa, a to w ogóle nie jest prawda serce mi łamiesz i już sama nie wiem co ci kaczko jedna napisać, żebyś mi uwierzyła, ahhhh....

Gość Anerina
Do pojeba: tak czytam wstecz i co czytam Sluchaj koles, po pierwsze to nie chcialo mi sie czytac twoich wypocin na pol strony. Zalosne jest to, ze zarzucasz mi, ze "dokogo ja kieruje moje posty" a ty pajacu?? Do kogo skierowales te chamskie wypociny? Skoro uwazasz, ze pisze tu niepotrzebnie i nikt tego nie czyta bo go to nie dotyczy, to do kogo ty skierowales swoje nedzny wywod? Po za tym mowisz mi, ze ja zalozylam ten topik? Naucz sie czytac ty zalosny palancie, a dopiero potem wmawiaj ludziom jakies bzdury, ja sie tylko dolaczylam do dyskusji i mam prawo powiedziec co mysle w tym temacie, a ty jestes tak beznadziejny, ze potrafisz sie tylko czepiac ludzi odpowiadajacych na temat autorki. Jak ci tak przeszkadzaja tematy poruszane na kafe to co tu wogole robisz?!! Z reszta nikogo nie obchodzi czy ci sie tu podoba czy nie. Masz jakis problem to idz koniowi zamelduj a ode mnie sie O D P I E R D O L

Gość Anerina
O nawet widze ze to nie facet tylko jakas sfrustrowana i niewyzyta baba. I tak w ramach przypomnienia- to tworzenie topikow na tym forum wlasnie polega na tym, ze ludzie wyrazaja swoje poglady do ludzi, ktorych nie znaja, jezeli jest to dla ciebie tak bulwersujace, ze az musisz sie na kims wyzywac z tego powodu, to ja proponuje inna terapie: wez mlotek i puknij sie w leb, albo skocz na glowke z 2 pietra

Gość ola z wrocka
Tak wlasnie czytam sobie te "wypociny, o ktorych piszesz Arenina i musze przyznac, ze kolezanka jest faktycznie jakas niewyzyta, bo wylewa jakies swoje zale na bogu ducha winnych uczestników dyskusji, zamiast poprostu napisac swoja opinie nt. tematu tego topiku. Widze tez, ze ta osoba chyba na prawde uwaza, ze pozjadala wszystkie rozumy i jest alfa i omega. Przytocze pewien cytat: "Ja mam 32 lata i matką jeszcze nie jestem i co ? A cała reszta towarzystwa ile lat ma ? Podejrzewam że dwadzieścia pare. W tym wieku jak ktoś ogłasza się że się jest bezdzietny to pisanie w tym wieku o bezdzietności w kategoriach wyboru drogi życiowej jest śmieszne, bo gdyby miał 40 lat i to pisał to wtedy jest wiarygodny a jak ma 20 lat to nie jest wiarygodny tylko śmieszny bo w tym wieku bezdzietność i imprezki to jest oczywista sprawa." To co tu wypisuje to sa jakies kompletne bzdury! No sorry, ale uwazasz, ze np. 26 letnia kobieta mowiaca, ze nie ma dzieci z wyboru jest smieszna? Czyli chcesz powiedziec, ze to, ze przez te wszystkie lata nie zaszla w ciaze, to czysty przypadek i lud szczescia, ok. Masz te swoje 32 lata, ale bredzisz gorzej, niz 15sto latka. Kazdy czlowiek jest bardziej lub mniej odpowiedzialny za swoje zycie i to on decyduje o swoim losie I NIE MA ZNACZENIA CZY MA LAT 20 CZY 40. Jestes strasznie zacofana jezeli uwazasz, ze mlode kobiety sa smieszne, a tylko 40 letnie sa swiadome swoich wyborow. Nie mierz ludzi swoja miara, moze ty podchodzisz do zycia w ten sposob, ze sie nie zabezpieczasz (bo zaczniesz dopiero po 40) i jak wpadniesz to bez roznicy, bo przeciez jestes za mloda, zeby juz decydowac o sobie (hahaha), i jestes poprostu GLUPIA. Wyobraz sobie, ze mlode kobiet sa teraz bardzo uswiadomione i od wczesnych lat staraja sie patrzec w przyszlosc. Ale nie chce juz mi sie produkowac do kogos kto uwaza, ze i tak jest najmadrzejszy a wszyscy inni wokolo ( a szczegolnie mlode kobiety) sa glupie. Sama wystawilas sobie swiadectwo i jak dla mnie to nie jedna 20-sto kilku latka jest bardziej inteligentna niz ty

Gość ola z wrocka
zeby nie bylo, mowie o osobie "tak czytam wstecz i co czytam" z 13 strony.

Gość tak czytam wstecz i nie wierzę
wy tępe dzidy, ile jeszcze będziecie pisać o tym jakie jesteście super, bo nie macie dziecka przy kiecy? jasne, lepiej hodować lemingi, albo inne szczeżuje, dupczyć się przez całe życie co rusz to z innym gachem, żeby na starość zawracać dupę dzieciom i wnukom matek polek, żeby wam zakupy zrobiły i windę potrzymały, a was trzeba wytatuować - bezdzietna z wyboru i radźcie sobie ślepe i kulawe na przejściach dla pieszych

Gość kaczka dziwaczka2
Ale jaja! Halinka przebila sama Katarzyne Wasniewska! Do tej pory myslalam, ze to ona byla mistrzynia w wymyslaniu historii, ale spotkalam Halinke i zmienilam zdanie! :D "dzieci w łóżkach, właśnie je wykąpałam, przeczytałam baję i pędze tu do ciebie!" Szybka jestes, ze w ciagu godzinki potrafisz dwojke dzieci wykapac, poczytac bajke i uspic? Ojojoj.... :D :D "ja, moja droga kaczuszko, ten doktorat już mam ładnych parę lat" Buhahahah nie rozsmieszaj mnie plisssss ! :D :D "nawet sobie nie wyobrażasz, jak się może w doopie przewrócić, jak 26-letniej lasce mówią pani doktor" Dobrze, ze chociaz nie mowia "pani rozklapciocha" :D Moja ty doktoranteczko :) Moja ty kierowniczko dzialu :D "mąż pisze kosztorys, dlatego znów za tobą tęskniłam, nie mam z kim pogadać, a ty jesteś na poziomie dziewczyna to aż miło!" Milo mi, ze zrobilam sie dla ciebie wazniejsza niz dzieci i domniemany maz. Czy zamierzasz sobie strzelic palcowke z tego powodu, ze wlazlam na forum? :D "robisz ze mnie starą panną" No podobno masz 26 lat, czylis mloda siksa jeszcze. A tak w ogole, 26 lat i 6 letnie dziecko? Szybko rozdziawilas klapcioche, nie ma co, szybko :) A doktorata napisala w przerwie miedzy rozdziawianiem rozklapciochy a rodzeniem dzieci. :D :D :D :D OBoze, ale ubaw! :D

Gość Pani inna wrozka
irytują mnie takie osoby, które właśnie zamiast wypowiedzieć swoje zdanie w danym temacie naskakują na innych, zamiast tego mozna poprostu napisac z czym sie ktoś nie zgadza, a nie wybierać sobie jakąś 1 z wielu osób i tak bezkarnie ją obrażać i jeszcze zarzucać jej, że pisz co myśli na forum? No przecież właśnie po to jest to forum. A jak komuś nie odpowiada sposób działania tego portalu to po co tu przyłazi? I po co sie wypowiada skoro uważa,że pisanie o problemach do obcych ludzi jest głupie. W tym momencie ta osoba zaprzeczyła sama sobie, bo też sie wypowiedziała obcym osobom, których tak samo nie interesują jej opinie, jak wg niej nie interesują ludzi opinie innych na temat głowny tego topiku. Wiem, ze ja też teraz nie na temat, ale jakoś denerwują mnie tacy ludzie, jak się nie podoba to niech w ogóle tu nie wchodzi to sie nie bedzie tak stresować

Gość wafello
tak czytam wstecz i nie wierzę zamknij wreszcie ta zawistna morde, bo prosby innych ludzi do ciebie nie dochodza. Masz problem to napisz do bravo girl, sramy na twoje poglady, ty suko mozesz miec i 10 bachorow przed 30. A teraz spierdalaj