Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwonka30

Dlaczego faceci wolą laski mlodsze 6-10 lat?Czemu nie chcą w swoim wieku?

Polecane posty

Gość włos się jeży na głowie jak to
Najpierw taki laluś weźmie sobie nieroba, wszystko kupi, założy rodzinę, a potem dziwi się, że ma pasożyta w domu, który nawet dzieci nie umie ogarnąć... no, ale tak jest jak ktoś poleci na 19-pasożyta, którego szczytem marzeń jest dorwanie faceta z wypłatą 3800.

Gość Maraketta
Może po prostu ją kocha, ale wam to ciężko zrozumieć :) nie każdy facet myśli choojem :) ale może tylko na takich trafiasz.

Gość Iwonka30
Jeszcze uważającego,że dużo zarabia :D

Gość prawictwo pospolite11
ale szczerze mówiąc jesli miałbym do wyboru 20 latke ktorą przeleciało 4 facetów i 30 latke która jest dziewicą Zakladajac ze obie są bardzo zgrabne To wybrałbym 30 latke .

Gość rasput1n
naucz się czytać idiotko, mieszka w małym mieście jak na takie warunki to dużo

Gość prawictwo pospolite11
zwyczajnie dziewictwo jest wielkim atutem w rękach kobiet .

Gość Maraketta
To ja wam życzę powodzenia z dziewicą, bo taka prędzej czy później będzie myślała jak to będzie z innym i w końcu się wyrucha, taka już ludzka natura. Znajdzie się może 1 na 1 000 000 która będzie miała tego jednego do końca życia. Tak samo związek z prawiczkiem jest bez perspektyw.

Gość Sztefan
"Iwonka30 Jeszcze uważającego,że dużo zarabia" Już się zaczyna jęczenie i nażekanie

Gość Iwonka30
Sam jesteś idiotą-3.800 zł na utrzymanie np.3 osób to bogactwo?Bo liczę mąż,żona i przynajmniej 1 dziecko?

Gość rasput1n
w małym mieście i własne mieszkanie to już za wynajem nie płaci tępa ruro,

Gość Maraketta
Iwonka jesteś idiotką i już masz odpowiedź dlaczego wybrał małolatę a nie Ciebie. Bo może ona go po prostu kocha, a nie jest pazerną na kasę tępą suką

Gość Iwonka30
No napewno go kocha?Zarabia ok 15 tys.miesięcznie i dotego Ona nie pracuje ani nie studiuje?

Gość eeeetammm
a to dlatego iz kobiety szybciej sie starzeją

Gość Maraketta
Może im to pasuje, a to nie jest Twoja sprawa. Młode dziewczyny widocznie nie są tak pazerne i zmanierowane jak takie staruchy.

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
no, że facet może woleć laskę młodszą o 6-10 to ja jeszcze jestem jakoś w stanie zrozumieć. Ale że taka laska go chce to jest dla mnie jakieś nieporozumienie. No dobra na jakieś kilka lat póki taki facet nie zacznie się sypać (tu łysinka tu brzuch) to jeszcze ujdzie ale potem lipa. A i to nie jest tak, że wszyscy faceci marzą o znacznie młodszych laskach. Kumpel który ma do takich dziewczyn wybitny talent zawsze po pijaku się zwierza, że on jest beznadziejny skoro nie umie sobie dziewczyny w jego kategorii wiekowej znaleźć.

Gość la ba na
Ja mam 28 lat. Wole starsze kobietki:-) 38-55 uwielbiam taki wiek.

Gość Maraketta
weeeee nie uważam żeby 6-10 lat różnicy było jakąś tragedią. Mój jest starszy o 10 i jak patrzę na młodszych facetów koleżanek ich związki i rozumowanie tych ich rówieśników, dziękuję Bogu za takiego faceta :) nie zamieniłabym go na żadnego innego :)

bo faceci nie chcą kobiety, która wie czego chce. Zresztą i tak byś go rzuciła po jakimś czasie skoro ma takie priorytety. Sama pamiętam jak miałam 22 lata i w głowie miałam zupełnie coś innego niz teraz :D Ale w sumie dziewczyna ma dobrze, nie przemecza się

Gość nie pasuję do tematu
mój facet jest ode mnie młodszy o 2 lata, więc nie zawsze tak jest że wolą małolaty... i żeby nie było że się tylko zabawia ze starszą czy coś, to jesteśmy w poważnym związku i nawet już się dorobiliśmy dzidziusia...

Gość la ba na
Weeeeeeeeeeeeeeee - spiel***j stad.

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:P nie

Gość Rokseen ms
A ja mam lat 19, moj chłopak 26. jestesmy razem 4 lata:)

Gość rertere
jak ktoś napisał wyżej - faceci chca ładnych i młodych kobiet ot i cała filozofia. Czasami jak starsza jest szczupła i zadbana i któryś sparzył się na jakiejś gówniarze to może sie nia zainteresować. Osobiście nie znam faceta , który majac do wyboru 24 latka i 34 latkę , sam mając np 34 lata, wybrałby tą drugą, jakby obie prezentowały ten sam poziom co do urody. a ta młodsza mogłaby być głupsza nawet. Faceci mówią że lubią mądre kobiety , ale to nie prawda. Dla nich wystarczy jak kobieta nie jest totalną kretynka i np w towarzystwie nie wypali że w weekend była w stolicy i wawel widziała;)

Gość obrzydliwe....
bo to jest tak, ze taki ruchacz pieprzy do wieku ok. 35 wszystko co ma dziure i na drzewo nie ucieka, a jak sie pokapuje, ze juz sie starzeje to sobie wtedy znajduje taką naiwną 20latkę i z nią sie zeni (z poprzednimi nie chcial tylko ruchal) i robi jej dzieci

az sie musze wypowiedziec :D jestes stara, zalosna, marudna rura. (i zazdrosna) dlatego cie nie chce.6-10 lat to nie jest duza roznica wieku, poza tym wiek wiekowi nierowny, moze sie dopasowali? moj facet jest 6 lat starszy ode mnie i jestesmy jak to sie mowi, bratnimi duszami :D ale ty tego stara dewoto nie pojmiesz. baby w twoim wieku czesto sa juz marudne i roszczeniowe (zwlaszcza w polsce) i nie badz taka hop do przodu, bo 22 latka tez moze byc dojrzala. mam siebie za przyklad :D choc ja mam 21 lat. utrzymuje sie sama od 3 lat, studiuje, a i w domu wszystko umiem zrobic jak trzeba. (mieszkam ze swoim facetem od 2 lat w NASZYM domu)

Gość sdsadrfetr
ty dziwko wyzej co to ejst 6 lat? chodzi bardziej o 10 lat... ale z ciebie prostaczka

Nie wiem czemu, ale tak często jest, mój też wolał mnie młodszą niż koleżanki w swoim wieku :) mówił że z nimi juz chodził i nie będzie sie powtarzał :p w sumie to fajnie bo ja tez nie lubię młodszych facetów ani takich w moim wieku i mój mi odpowiada :)

Gość mmmmmmmmakaaaa
hmm ja mam męża 13 lat starszego ja ma 25 l a on 38 l :)