Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przemiot

Co się stało z Alayką? Co się stało z Dek@ą?

Polecane posty

Jednak jeszcze nie idę spać, poronię, znajdzie cię moja matka i utnie futa, który mnie zbezcześcił. PŁEĆ.

Gość PlanDek@
Yaka Ty jesteś słodka - sądzę, że to może być dziewczynka albo chłopiec.

Gość PlanDek@
Padam... Umyję się jutro🖐️ si ju

Gość PlanDek@
Ty gupi Rochester

Juken Mitomanie o mniemaniu swojej rzekomej wyższości nad innymi, o mądrości to się w ogóle nie wypowiadaj, bo to tak jakby kryminalista mówił o praworządności w swoim wydaniu. Ze swoimi przekonaniami, mógłbyś zasilić szeregi Łukaszenki na Białorusi, albo inne stalinowskie klimaty, tyle jest warte rozumowanie, niepoparte jakąkolwiek sensowną argumentacją. A nazywa się głupotą. Stwierdzenia typu "jestem lepszy bo jestem" można sobie o kant chooya rozbić. :) I nie są godne dorosłego faceta.

Ja się nie dam oślepić zupełnie.😠 Coś spać nie idziesz.

a to ty dyktujesz? takie masz standardy dyskusji ? :D ja się napierdalam z ciebie i tego drugiego cielaka a dla wa to poważna dysusja :classic_cool: poradzić sobie przez pisanie ze mną też można ale trzea umić to zrobić a nie tylko płakać , robić projekcje i pisać jaki jestem głupi. faktem jest że dzieli nas niesamowita przepaść intelektualna, takich "dyskusji" o mnie miałem steki przez lata, nie wiem czy jesteś w stanie napisać jeszcze coś nowego w tym temacie😴 w tym też przyczyna tego że spuszczanie wam intelektualnego manta idzie mi tak łatwo, zła droga, zła taktyka, złe poejście :)

"I nie są godne dorosłego faceta" a może jakiś ptaszek ci kiedyś cwierknął że nie jestem poważnym dorosłym facetem ? :D jesteś cymbałem sam z siebie czy gratis jest :classic_cool:

Juken Dzieciaczku takich jak Ty masakrowałem przez lata robiąc z nich osłów, odsyłając gdzie ich miejsce, i to w towarzystwie, w którym ze swoją mitomanią o projekcji, zerem w przekazie, nie wiedziałbyś nawet jak się odezwać. :D Z obawy, przed kompromitacją, i zyebaniem przez ogół :D Możesz tylko egzystować w gównie pokroju onet, czy innym szambie, bo na tyle pozwala Ci Twoja wiedza o trollowaniu :D Gratuluję spostrzegawczości, od kilku stron jedziemy Cię w pernambuko :D

Chrapię już też jakoś ponieważ. Wszystkich z tego tematu odsyłam na suchar.net 🖐️

Gość PlanDek@
Już po kawce, sprawdzę @ :)

Gość Juken ale mam
Polewke z ciebie cieciu:D przez te kilka stron namiętnie dyskutujesz, odpisujesz, tlumaczysz a oni najzwyczajniej maja z ciebie polewke. Nie widzisz tego bo pewnie poziom promili przekroczył już dawno dopuszczalne normy, bo jak juz chyba wszystkim powszechnie wiadomo za kolnierz nie wylewasz pijaczyno. Ps. Przypomnijmy ile to ty już lat pijesz do monitora?

Gość Juken a dlaczego na Efie
Nie piszesz pod swoim nikim tylko się ukrywasz? Hehe za bardzo cię tam gnoili no nie?

Gość a kto to jest juken?
jakiś pedau?

A ty to mozesz spierrdalac. Kogo to obchodzi kim jesteś :o

E tam co wy wiecie... Juken to do rany przyloż chłopak. Miły ciepły otwarty i kulturalny z niebagatelnym wykształceniem i umiejętnościami wicia w zaciszu domu rodzinnego gniazda :classic_cool: Zło to no tylko na filmach widzi :)🖐️

Juken wkurrwia innych? Pierwsze słyszę . Niczym nie wyróżnia się od innych userow poza tym ze on na sile wmawia innym ze jest zayebysty i myśli ze przez to wmawianie i powtarzanie w kolo tego samego wkoncu ktoś tak o nim pomyśli:D

Ty wyżej weź wypierrdalaj na inny topik

Juken Zakompleksiony buraczek, mitoman egzaltujący się na foumie czy innym efie :D O kompleksach świadczą zarówno jego mitomania o swojej rzekomej zasrranej wyższości nad ogółem internetowej braci, społeczeństwa, jak i sposób w którym wywleka swoje govno z kibla. :D Znam towarzystwo z historii, które uważało się za coś lepszego, bez potwierdzenia swoich rewelacji, było nim, Hitler i jego banda osłów, którzy zdechli jak szczury w kanalizacji. I tam jest miejsce tego typu badziewia. Jaki normalny typ poświęca większość czasu mitomani o swojej wyższości? Żaden :D W przeciwnym razie zostałby sam jak palec, z kompem w pokoju jako jedynym przyjacielem do którego może strzelić lufę zamiast lustra :D Jego styl trollowania jest jedną wielka porażką, chodzącą kompromitacją. Typ gra na jedno kopyto, srrając bez przerwy mitomanią o wyższości, projekcji, jego wypowiedzi niosą zero przekazu, wartości intelektualnej, pociskając we wszystkich od pelikanów, kozich specjałów, onanistów czy innych ekshibicjonistów :D O nie sorry, ostatnie słowo to za trudne dla tego mongoła, który pisze słowo zaczął w taki sposób - "zaczoł" :D I to coś napisało o spuszczaniu "intelektualnego manta" ludziom na forumie :D Dobry jest typ :D Niech się lepiej spuści przy tablicy ucząc podstaw języka ojczystego, widać, że wóda przeżarła mu sagan jak korniki spróchniałe drewno :D

Gość kunegunda i ja
hahah wyśmiali jukendensa:D:D:D To o czym piszecie zauważyłem juz przy pierwszej rozmowie z Nim zresztą pewnie nie tylko Ja.:) Mitoman i powielacz tych samych tekstów jak duch czy Vera:O Trzeba jednak przyznać,że czytając Ich można się uśmiać,zwłaszcza z tego poświęcenia:D:D:D

łał i to wszystko dla mnie ? jetem wzruszony 😭 od dobrych 4 lat nie miałem takiej polularnosci jak w tym topie, a bałem się że jestem już naprawdę emerytem :classic_cool: widzisz Ala jeszcze są tacy którzy mnie kochają 🌻 dla tych którzy tak mnie kochają :D "Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. "

Gość powtórnie
już ktoś cię grzecznie prosił w tym temacie - spadaj stąd!

ponieważ moi fani nie należą dotych najbystrzejszych :classic_cool: wspomogę ich trochę w rozwoju umysłowym :P mała parafraz znanych słów Toma DeMarco: Głupotą jest pisanie tych samych rzeczy i oczekiwanie roznych rezultatow :D:D:D:D🖐️

Gość a ci dalej
się przekrzykują kto ma bogatsze życie osobiste a kto jest nudnym, brzydkim userem forum:(