Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gossia_GA

zaczynam dietę kto się przyłączy

Polecane posty

hejka wrocilam :) koniec z odwiedzinami wizyty u rodziców :) Dzis nie wiele zjadlam a waga pokazała 75 kg :) wiec nie przytyłam a schudlam wiec okej :) startowalam z 79,9 wiec prawie 5 kilo w niecały miesiac za mna bo zaczęłam 8.10.2012 wiec wracam juz od jutra i bede znów co dzien :) A wam dziewczyny niezle idzie :) ciesze sie ze jestescie i wspólnie mozemy chudnac :) jak tylko sie nie poddalam dzieki wam bo cigle o was myslalam :) buziaki i do jutra

dziewczyny dzisiaj wyszło mi1230 kcal z czego 135 spaliłam na stepperku niby nie dużo no ale jeść już dzisiaj nie będę a ćwiczyć zamierzam.tak ogólnie to zadowolona z dzisiejszego wyniku jestem.tak bardzo staram się utrzymać dietę ale ja już tak od poniedziałku a na wadze dopiero 1.300 porażka.

a ja na kolacje mandarynke i dzisiaj chyba juz nic nie zjem bo nie jestem glodna a pozatym jakas wzdeta jestem; wind... (nie pamietam dalej) ladnie schudlas i fajnie ze do nas wracasz :-) gosia przeciez 1.300 to bardzo ladny wynik na tydzien :-) jabym chciala tyle zobczyc mniej w sobote na wadze :-) i ladnie dzisiaj sie trzymasz z kaloriami i cwiczeniami :-) ja zabiegana; wciaz pakuje rzeczy do przeprowazki; nie mam czasu na nic; ale jeszcze pare dni i bedzie po wszystkim :-) milego wieczoru :-)

Gość Elenka95
Jaka dieta to ja dołączę :D

Gość Elenka95
A ile schudłaś i w jakim czasie ?

startowałam z wagi 75.500 kg. dużo nie schudłam bo tylko 3.300 ale z tym że trochę sobie odpuściłam poczytaj temat to zobaczysz dziewczyny schudły więcej

Gość Elenka95
Ja zacznę od jutra mam nadzieję że schudnę chociaż 8 kg do końca listopada :)

Gość Elenka95
Gossia jak myślisz uda mi się ? 8 kg zgubić ?

Gość Elenka95
Pomożesz mi , podasz mi jadłospis ?

poczytaj proszę poprzednie stronki dziewczyny piszą co jedzą może sobie coś podpatrzysz. a tak wogóle laski to hello gdzie jesteście???????????wy zawsze się zjawiacie jak ja muszę sobie iść:-(. wiecie co a mi ostatnio po głowie liposukcja chodzi..........hmmmmmmmmmmmmmm i byłoby po problemie.ok idę zjeść kolację szklanka soku pomidorowego....

Gość Elenka95
Zawzięta jestem , zrzucę te 8 kg nawet jakby nie wiem co !

Cześć dziewczyny dzisiaj to chyba ja jestem jako pierwsza po ćwiczeniach ale chyba tylko dla tego że synek już o 6 pobudkę mi zrobił. ogólnie to mam za sobą pół godziny ćwiczonek. tak sobie postanowiłam żeby dzisiaj zadowolić się tylko sokiem pomidorowym a oprócz tego tylko woda.hmmmm może waga ruszy co myślicie?.chyba od razu mi metabolizm nie padnie po jednym dniu hehe.tak więc sn szklanka soku a potem okaże się w ciągu dnia. nie jestem pewna czy dam radę ale spróbować warto.

hej dziewczyny ;) Wstałam i postanowilam dzis pic kefirka :) caly dzien bo wieczorkiem ide na urodziny to bedzie ciezko nic nie zjesc :((( ale bede sie starała:) Witamy nowąkolerzanke :) buziaki trzymajcie sie ja teraz troche ten tydzien mam nieregularny ale od poniedziałku znów cwiczenia i solidna dieta :) pozdrawiam

Witam Was Kobietki na diecie :-) no coż,musze sie przyznac do porazki.....Nagrzeszyłam co nie miara wczoraj,zjadłam naprawde baaardzo duzo rzeczy i to takich ,ktore w ogole nie powinny miec miejsca w mojej diecie.chyba wszystko przez ten zblizajacy sie okres.Oczywiscie byłam nie tyle głodna co miałam "smaki" nie potrafiłam ich opanowac.....:-0 Dzis obudziłam sie z wieeelkim brzuchem ,jeszcze sie chyba nie strawiło :-0 Ale powracam i walcze dalej :-) Jak na razie popijam kawke,nawet głodu jeszcze nie czuje bo zołądek mam chyba pelny......Pewnie zaczne od obiadu.. W ogole mam lenia w sobie dzis niesamowitego...:-( Jakas taka zdołowana jestem wszystkim ... :-( nienawidze miec takich humorow dziwnych. PAULA 86 :-* Gossia :* poleczka :* windnita :* young mamusia :-* jak mi sie trzymacie???? Macie jakies plany na weekend??? Bo ja spedze go dosc pracowicie,ale moze za to nie bede miała czasu myslec o głupotach.Tak wiec dziewczny od dzis dajemy czasu,idziemy do przodu i nie poddajemy sie ! :-)

aaaaa i obiecałam sobie ze zwaze sie dopiero w srode,po równych dwoch tygodniach diety. Jakbym wazyła 59,99 to bede skakac ze szczescia :D zeby tylko 5 miec z przodu :D Dzisiaj to nie miało by sensu po tym obzarstwie. :P :-0 Jejku dziewczyny czasami człowiek jest taki słaby......:-( A potem sie żałuje...Sprztdał by sie mi ktos kto by mi dał takiego kooopa w duuu..... zebym juz nigdy tak nie zrobiła jak wczoraj :-)

Witam dziewczyny:) nową koleżane też:):):) Ja dzisiaj mam sprzatanie-jak co piątek, tyle ze weny za bardzo nie mam i tak kręcę się z kąta w kąt. Dietkowo ok:) jutro się ważę ale patrząc po ciuchach raczej na 6 z przodu nie mam co liczyć :( Dzisiaj zumba jeszcze na 17, czekam na ten stepper ale jeszcze przyszedł a podobno przed wczoraj kurierem wysłali:( Windnita- no podziwiam i gratuluję:) Madziula- plany na weeckend w sumie żadne, pogodę zapowiadają beznadziejną więc raczej siedzeniem w domu sie skończy, żeby ten steper przyszedł to juz bym wypróbowała. Gosia- sam soczek i woda-no waga na pewno ruszy trzymam kciuki żebyś wytwała-moze tez taki jeden dzień sobie zrobie w przyszłym tygodniu;) Paula- powodzenia z przeprowadzką, a na wadze napewno w sobotę będzie mniej :)

Witam dziewczyny:) nową koleżane też:):):) Ja dzisiaj mam sprzatanie-jak co piątek, tyle ze weny za bardzo nie mam i tak kręcę się z kąta w kąt. Dietkowo ok:) jutro się ważę ale patrząc po ciuchach raczej na 6 z przodu nie mam co liczyć :( Dzisiaj zumba jeszcze na 17, czekam na ten stepper ale jeszcze przyszedł a podobno przed wczoraj kurierem wysłali:( Windnita- no podziwiam i gratuluję:) Madziula- plany na weeckend w sumie żadne, pogodę zapowiadają beznadziejną więc raczej siedzeniem w domu sie skończy, żeby ten steper przyszedł to juz bym wypróbowała. Gosia- sam soczek i woda-no waga na pewno ruszy trzymam kciuki żebyś wytwała-moze tez taki jeden dzień sobie zrobie w przyszłym tygodniu;) Paula- powodzenia z przeprowadzką, a na wadze napewno w sobotę będzie mniej :)

No ja tez robie wielkie sprzatanie........dwa prania,prasowanie,mycie,czyszczenie wszystko fruwa jednym słowem :-) Jak na razie mam za soba 3 wafle ryzowe-108 kcal 3x plater polędwicy- 60 kcal a na obiad odmraza sie juz filecik z rybki czyli powrot dietki :-) Tak sobie mysle ze jesien /zima to swietny moment na odchudzanie,poki co zbedne kg mozemy ukryc pod płaszczami,swetrami a na wiosne mam nadzieje bedziemy juz w formie :-) :D Wiecie dziewczyny ze zima idzie a ja opon nie zmieniłam jeszcze ,moze to zalatwie jutro.....Kurde tak to jest jak chłopa nie ma...ze wszystkim trzeba sobie radzic ! :-0

kochane ja tylko na chwilke sie zameldowac; dietka dobrze narazie wszystko zgodniez planem; madzielka u ciebie 5 ami sie marzy 6z przodu :-) mam nadzieje ze niedlugo; ja niestety przez pare dni moge sie nie odzywac bo przeprowadzam sie i musze alatwic neta; poki co mam rece pelne roboty; odezwe sie po wszystkim; trzymajcie sie kochane i nie zapominajcie o mnie :-)

Witam ;) dzis jestem na kefirze wypiłam 350 ml i nic wiecej bo teraz ide na urodziny boje sie ale mam w planie troszke zjesc i nie poddac sie jakiegos łososia albo cos :) trzymajcie kciuki

Gość Elenka95
Hmmm dziś zjadłam pizze ale to nic pojdę na aerobik trochę spalę i może siłownia jeszcze :D wie od jutra już na 100 % 1000 kcal :)

dziewczyny zawaliłam na całego nie wiem czy się chociaż w 5 tys kcal dzisiaj mieszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! madziula 242 ja napewno przegiełam bardziej ale o dziwo az takl bardzo się nie przejełam i będę robić sobie dwa razy w tygodniu dzień bez ograniczeń.możecie niewierzyc ale ja jestem jakas inna chyba.............jak trzymam diete to sporzywam xenne i jest o k bez niej nie da rady a jak tylko jeden dzień zjem normalnie to od razu moge ja odstawic na bok i jest niebo lepiej mam nadzieje ze was nie gorsze chodzi mi oto ze moja przemiana materii jakby powera dostala:-).a waga zamiast w górę to spada chociaż o głupie 100 gram tego dnia.może poprostu mój metabolizm tak ma. no ale oczywiście z ćw tego dnia nie rezygnuję. poleczka ja też marzę o tej 6-tce z przodu ale jak to mówią marzenia się spełniają... paula ty się tak nie stresuj zobaczysz jeszcze ci ta przeprowadzka efekty przyniesie ciągły ruch i ani się obejrzysz jak waga w dół poleci. windita Ciebie to już wogólę podziwiam zdradz tajemnice jak ty to robisz u mnie przy lodówce to powinien żandarm stać hehe..... elenka95 hehe pizza hmmmm ja jem zapiekankę i pomijam szampanem chyba cie pobiłam. niech mnie też ktoś w tyłek kopnie proszę... obiecam się poprawić.

Gosia------kopniaka przesyłam!!!!!!:):):) a i nie gorszysz-przynajmniej mnie, xenna w mojej szafce zawsze jest, niestety jak nie zjem przynajmniej dwóch jabłek i jakiegos warzywa dziennie to o ''kibelku'' moge zapomnieć:( a tak już jest że przemiana materii to indywidualna sprawa -ja mam wrażenie ze u mnie kompletnie nie działa:( Dietkowo bardzo grzecznie dzisiaj:) własnie wypiłam szklankę soku na kolację (sama sobie zrobiłam z jablek):) izaraz idę nózki wyciagnąć bo padnieta jestem ale mieszkanie wysprzątane (a jest co 100 m2) zumba zaliczona:) a i stepperek przyszedł więc od jutra go testuję:) Paula-zobaczymy tą szósteczkę jak nie w tym to w przyszłym tygodniu;) Windnita-zjedz coś na tych urodzinach bo nam sie przewrócisz kochana:) Elenka-zapiekanka pewnie juz spalona:) Madziula-o ja tez mam nadzieje byc w formie na wiosnę-a moze szybciej sie uda..... Miłego wieczoru:)

Gość Elenka95
Trudno dziś to przesadziłam ale jutro 1000 i więcej ani kcal !! :) chcemy byc chude i piekne wiec nie ma jedzenia , podjadania , bierzemy sie :*