Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biały storczyk

SZUKAM KOLEŻANEK KTÓRE TEŻ SIĘ STARAJĄ O DZIDZIĘ !!!!!!!

Polecane posty

No hej dziś zrobiłam test - jedna kreska :(( Jutro idę do gina, już mnie to naprawdę denerwuje, @ nie mam, w ciąży nie jestem. I o co tu chodzi. I tak miesiąc w miesiąc już od roku.

Byłam dziś u lekarza,przepisał mi 2 opakowania dufastonu.Mam brać przez 10 dni, po 3 dniach mam dostać @. potem następną tabletkę mam wziąć 16 dc i tak przez kolejne 10 dni i do następnej @. Tym sposobem mam wyregulować progesteron w organizmie. I tak w kółko mam go brać.I na razie tyle,jak prze pół roku nie zajdę w ciąże to mam iść do kliniki bezpłodności.Czyli przede mną kolejne pół roku :(((

hej staraczki :) U mnie w sobotę ,w niedziele i w poniedziałek(rano) było przytulanko i zadowolenie u męża - potem nic aż do czwartku bo chyba się przestraszył ojcostwa i obowiązków i nie chciał się przytulać co było dziwne :/ we wtorek wychodziła mi owulacja :) Teraz pozostaje mi czekanie do 27 na to czy przyjdzie @ czy niespodzianka :)

Hejka witam wieczorkiem :) Storczyku. Uda się Tobie, w końcu musi się udać nam wszystkim... Ja chyba przed owu. Dzisiaj test pokazał prawie równomierne dwie kreski. Tak wię owu powinna być w niedzielę. zobaczymy.

Gość elliska
Dziewczyny dziękuję za gratulacje :) 3mam kciuki za Was!

eliska trzymaj trzymaj przydadza sie z pewnoscia. wczoraj miala byc owu, staranka byly czekam co sie wykluje :) i najwazniejsze nie mam czerniaka!!!! gdzie jestescie Dziewczyny

Dziewczyny!!!! Chyba mi się udało!!! Tzn. chyba, bo okres mi się spóźnia już cztery dni, ale testować nie chce.... Bo strasznie boje się rozczarowania.... Jedno wiem raczej na pewno na okres raczej się nie zanosi, chociaż za każdym razem jak idę do kibelka mam wrażenie, że zaraz go dostane... :D Sama nie wiem czy się cieszyć czy jeszcze nie... Bardzo boje się zrobić ten test ;/

Gość Paullinaaa
Witam dziewczyny, pisałąm na 10 stronie pokrótce swoją historię i przyszłam dodać otuchy UDAŁO się po prawie roku starań!!! właśnie robiłam test dwie wyraźne kreski jeszcze przed terminem @ (no nie wytrzymałam). Jedna jest jaśniejsza ale baaaardzo widoczna nie cień :))) na 6 grudnia miałąm wizytę na leczenie niepłodności to pójdę na usg będzie 7 tydzień licząc od ostatniej miesiączki. Boję się tylko żeby się nic nie stało...

Paulinka - super wiadomosć . GRATULUJE!!!! Bardzo się cieszę . Mam nadzieję, że niedługo też będę taka radosna jak Ty. Trzymaj się, będzie wszystko dobrze - zobaczysz.

hej dziewczyny:) @ powinnam miec albo jutro albo najpozniej 24.11 robilam kilka dni temu test jednak nie byl on zbyt czuly mial 25 czulosci... dzis kupilam czuly test (10) i jutro bede testowala:) trzymajcie kciuki:) Pajulka czekamy na wiadomosc mam nadzieje, ze wyjda dwie piekne kreseczki!:)

aaaaa udalo mi się!!! Zrobilam test i są piękne dwie kreseczki :D muszę się umówić do lekarza niedługo... A myślałam ze ten cykl stracony :D Powodzenia dziewczynki!!!

Gość elliska
Pajulka super!! Gratulacje!! Ja też myślałam że nic z tego a tu moja dzidzia ma już 6 tygodni :)

Dziękuję dziewczynki! Elliska a byłaś już na usg albo wgl u lekarza czy nie? Ja musze sie wybrać niedługo, bo wychodzi narazie jakiś 5 tydzień ;) Kurde przeziębiłam się i trochę się boję... Jeszcze ciązy nie potwierdziłam, a tu już smarki po pas.. Tragedia

Gość Paullinaaa
Pajulka u mnie też piąty tydzień właściwie to 6i2dni :) Dziś widziałam pęcherzyk i kropkę, która jest moim maleństwem. Lekarz powiedział, że jest bardzo ładnie zagnieżdżony, w przyszłym tygodniu idę słuchac serduszka. Trzymam kciuki :)

Gość elliska
Pajulka ja jak się dowiedziałam , że jestem w ciąży to byłam bardzo przeziębiona. miałam katar, kaszel, bolało mnie gardło i na dodatek zrobiło mi się zapalenie spojówek. ale posiedziałam kilka dni w domu i było ok :) nie martw się będzie dobrze :)