Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem po prostu załamana :(

Moja szesnastoletnia córka zmieniła się nie do poznania!!!! POMOCY!

Polecane posty

alez emocje wzbudziłaś tym tematem, aż niektórych skręca, żeby udowodnic ci, że to prowokacja :D ja bym naprawdę tupnęła mocno nogą

Gość Le Soldat
bezstresowe wychowanie tak się kończy jak się za nią nie weźmiecie to taka zostanie, przyniesie dzieciaka do domu, mam znajomego to opowiadał jak córka też jakoś w takim wieku 16-18 lat zaczęła odpierdalać takie numery, spotkał ją jakoś na przystanku z jakimiś typami, wpierdol jej spuścił przy wszystkich, zapakował do samochodu i jeszcze w domu, i ją wyprostował, a jak będziesz mówić jej to ona jednym uchem wpuści a drugim wypuści

Gdzieś chyba przegapiłaś moment. 16 lat? I kiedy pierwszy raz wróciła do domu pijana? To był ten moment, żeby zrobić awanturę. Bo potem jest drugi, trzeci i czwarty i jest trochę za późno. Ucieka z domu? Zamknij drzwi, nie ma wejścia skoro tak się chce wyrwać. Przykro mi to pisać, ale na Twoją córkę w tej chwili podziała jedynie terapia wstrząsowa, bo samymi rozmowami niewiele już zdziałasz.

jak się "bawię? może "wabię? mam nadzieję że to literówka mamuśko od 7 boleści :O

No i o to chodzi, ja sobie tego nie wyobrażam. Ona ma szkołę, teraz pracuje na swoją przyszłość, a poza tym nie stać mnie, żeby bawić jej dzieciaka no. :o Ona nie rozumie tego, ona jest młoda i ona musi się wybawić - tak twierdzi. I żadne argumenty do niej nie docierały, więc przestałam się odzywać.

Gość Le Soldat
wpierdol jej kilka razy to się nauczy

Młoda do wybawienia się to będzie w klasie maturalnej i na studiach. A za karami cielesnymi nie byłam nigdy, al eczasekm nic nie przynosi takieo efektu jak zasłuzony wpierdol

Zgadzam się z allium- i myślę, ze tu ojciec miałby nawet lepszy wpływ niż ciągłe biadolenie matki. I przeczekać w trudnym wieku to można ew. zmienność nastrojów, jakieś pyskówki czy gorsze oceny, ale nie testy ciążowe, nocne eskapady czy upijanie się! A w ogóle myślisz trochę czasem co może spotkać 16- latkę nocą w dużym mieście? Bo o zagrożeniach typu ciąża czy powtarzanie roku w szkole już nie piszę.

tyle tylko ,ze o na twoje nieodzywanie i obojętność ojca interpretuje jako przyzwolenie .

Gość Le Soldat
zrobić jej awanture i wpierdolić

Nie wychodzi z domu cały weekend a czyta lekture, napewno juz jakąs przerabiają:) Zabrać telefon na cały weekend.

Gość Le Soldat
i zabierz jej telefon

Polly84 spać przez to nie mogę, no ale ona UCIEKA z domu. Boję się, że ktoś ją zgwałci, porwie, zabije, rózne rzeczy się dzieją, ale ona jakby.. no klapki ma na oczach i mysli, że ją wszystko ominie. Mąż wróci z pracy to usiądziemy będziemy rozmawiać niech on swojej męskiej ręki przyłoży, bo chyba sam świadom nie jest.

tu nie ma co ryczeć ,bo to jest tylko wyładaowywanie emocji , nic więcej . Potrzebna jest skuteczna metoda kontrolowania podjętych zobowiązań a to trudna i niewdzięczna praca .

Przychodz do domu pytasz sie jej czy ma Ci coś do powiedzenia na temat dzisiejszej wizyty w skzole, jak zaczyna sie awanturowac to robisz jeszcze większą awanture.