Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam szczerze moje drogie

Czy bezpłodny facet też zasługuje na szczęście

Polecane posty

Mam żylaka jądra martwię się że do końca życia będę sam mam 17lat więc ból w sercu jest straszny

Każda kobieta chce mieć dziecko ja jej nie dam

To dziwne bo każda ma. Może nie chce gdy ledwo co liceum skończyła potem każda szaleje za dzieckiem

ja dzieci mam w dupie i nie jestem jedyna ;) mają dzieci bo nie ogarniają antykoncepcji

A na co jesteś bezpłodny ja jestem niepłodny, będę miał zabieg i może będę płodny

Jacinta, Wedif nie lubicie dzieci czemu nie chcecie ich mieć ja bym wolał jednak mieć..byłem mały to moja mama cieszyła się ze mnie też bym chciał cieszyć się ze swoich dzieci

Gość Lecz sie bo da sie
Przeciez to mozna wyleczyc. No i ewentualnie poszukac w przyszlosci pomocy w klinice leczenia bezplodnosci - maja teraz taki sprzet ze potrafia sobie wybrac plemniki zdatne do in vitro. Nie dramatyzuj

Szkoda a od czego to zapalenie

Gość kaskada24
ej ej chlopaki, przeciez sa na swiecie kobiety, ktore nie chca dzieci. A jesli ona chce, ale bardzo bedzie Cie kochac to moze wtedy zdecydujecie sie na adopcje?

ja: - złe wspomnienia z rodziną ogólnie, nie chcę być taką matką jak moja dla mnie - nie lubię dzieci, małych - obrzydza mnie ich wygląd, wkurwia zachowanie no co mam zrobić? - nie czuję się autorytetem żeby komuś przekazywać wartości moralne, jakiekolwiek - nie widzę nic atrakcyjnego w byciu matką, przecież można mieć kotki na przykład:) - wolałabym być niezależna, dość mnie życie przejmuje żeby brać na siebie TAKĄ odpowiedzialność jak cudze życie

Znam masę kobiet, które nie chcą dzieci. Częsci na pewno się odmieni kiedy zegar biologiczny przypomni, że to ostatni moment, ale pozostała częśc zostanie przy swoim postanowieniu. Masz prawo byc szczesliwy! :)

o porodzie nawet nie wspominam i o tych wszystkich... czopach śluzowych? :D no comments może dla ukochanej osoby bym się przemogła

Gość kaskada24
eee tam porod nie jest taki zły, o ile ma się znieczulenie :D A dzieci są fajne na 5 minut (sama mam jedno swoje i dziękuje Bogu kiedy już w końcu zasnęło :D )

kochany- ja marzę o takim facecie. oj nawet nie proś, żebym wymieniała dlaczego... poszukaj sobie moich licznych tematów na kafe i sprawdź sam, nie chce mi się powtarzać już... tak czy owak, nie wątp w to, że jak najbardziej masz szanse. jesteś w błedzie sądząc, że każda chce mieć dziecko. wiele z kompromisu życiowego się decyduje, wiesz? dla faceta, dla mamy.... albo wpadki, tak jak whedif napisała. alabo nieprzemyślane decyzje, wychodzące z założenia, że tak ma byc (patrz np.- Waśniewska- ale więcej takich, może niekoniecznie zaraz zabijają dzieci, ale wiesz...).

o znieczulenie czasem doprosić się nie można. WHEDIF- odpisałam Ci pod tamtym wątkiem, co założyłam;-))

Gość zenek66516146
Kurcze a ja mam odwrotnie. Szczery skad jesteś ? Może zamienimy się miastami ? :D

Gość kobiety cię odrzucają
bo jesteś za młody. Z 17-latkiem miałyby sobie robić dziecko? A dziewczyny w twoim wieku jeszcze o tym nie myślą.

Kobiety nie chcą mieć dzieci ale im samo wychodzi. Od tego jest boski wynalazek zwany popędem. Ja też nie chciałam a zrobiłam i co, muszę się użerać.