Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie umiem przestać :(

zakochałam się w żonatym facecie u którego jestem nianią. żona chyba się domyśla

Polecane posty

Gość gargameel
dlaczego namawiacie, aby opiekunka odeszła cooo? przecież ona nikomu nic złego nie robi, a że facet jej się podoba to normalna sprawa, nie widzę w tym nic złego... zazdrość was zżera?

Gość odejdz nie rob z siebie
ja nie jestem zonka, zeby bylo jasne:) Mam 23 lata, wiec mam czas na bycie zonka. Natomiast pracowalam kiedys u mlodego malzenstwa opiekowalam sie ich synkiem . Mlode malzenstwo z kasa i klasa, a ja krecilam sobie filmy z tatusiem dzieciaczka, co by bylo gdyby.... chyba sie cos domyslili. W koncu zrezygnowalam bo mi wstyd bylo. Zreszta do dzisiaj mi glupio jak sobie przypomne jak sie zachowywalam

Jeżeli żona tak żartuje, widzi co się dzieje i Cię nie zwalnia, to znaczy, że nie stanowisz dla nich żadnego zagrożenia. Pewnie facet nigdy w życiu by się Tobą nie zainteresował i dlatego ona robi sobie jaja. Ty dla własnego dobra zmień pracę i już.

Gość w miarę dobre
to sie podkochuj i juz, i tak wiesz ze nic z tego nie będzie, koleś widać tez nie jest jakoś wielce zainteresowany, więc w czym problem

Gość ale ryjecie banie
a skąd wiesz, że nie masz szans, hę? zostań na miejscu i śledź sytuację. nie takie romanse się rodziły.

Gość szkoda zebys cierpiala
widzac go codziennie i sie katujac tym, ze jest z inna. Jakby byl szmata, wykorzystalby to, raniac Cie jeszcze bardziej. Miej nadzieje, ze jest uczciwy i ze tego nie zrobi. Na pewno dobrze zrobi Ci lektura innego tematu z kafe: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5355617

Gość gargameel
to się wybierz do psychologa jak nie potrafisz sama sobie pomóc, to pomaga :) a jeśli lubisz swoją pracę to nie rezygnuj

i czasem mam wrażenie że ona mi pokazuje, że on należy do niej... no bo rano kiedyś kilka dni po tym zaroście on wyciągał coś z lodówki, ona chciała też coś wyjąć i powiedziała "sorki dupeczko" i uszczypnęła go w tyłek... wcześniej tak nie robiła a już nigdy przy mnie chyba chce po prostu żeby mi było żal

Gość w miarę dobre
btw- nie boisz się, że ona to przeczyta wszystko??? :D

"Jeżeli żona tak żartuje, widzi co się dzieje i Cię nie zwalnia, to znaczy, że nie stanowisz dla nich żadnego zagrożenia. Pewnie facet nigdy w życiu by się Tobą nie zainteresował i dlatego ona robi sobie jaja." ­ dokładnie to samo pomyślałam. ­ zresztą babka, która ma o 2 lata młodszego męża, po prostu MUSIAŁA zatrudnić brzydką nianię :classic_cool:

albo ostatnio już po południu ja się ubierałam a ona do niego "ej mięśniaku jak było na siłce pokaż bary" a on żeby się z niego nie nabijała, ona że w żadnym wypadku i coś mówiła że jest teraz najsilniejszy na świecie a on odejdź zła kobieto i zaczęli się przedrzeźniać nawet nie odpowiedzieli mi "cześć"...

Gość w miarę dobre
no bo należy do nie- a że się zorientowała to ci pokazuje. jednak gdyby czuła się zagrożona to by cię zwolniła. nie zwalnia- nie czuje się zagrożona.

Gość i tak sobie robi
żeby ci gula skakała :D

Gość w miarę dobre
no dokładnie :)

Gość o kurcze musze
przygladnac czy nasza opiekunka tez nie kocha sie w moim mezu. I co jak myslisz masz szanse? bo pewnie na to liczysz skoro piszesz ze ona od niego dwa lata starsza. A ty taka mlodziutka z cialkiem swiezym ehh:)

Gość ojojojojojoj
a mi cię szkoda....

Gość w miarę dobre
o kurcze musze- następna zagrożona się znalazła

Gość w miarę dobre
kpiący tekst o młodym ciałku mówi sam za siebie- jakieś kompleksy??? :D

nie liczę na to, ona jest śliczna. Drobniutka, ma dłuuugie czarne włosy z których robi sobie grube fale, ubiera się klasycznie, nosi czesto szpilki... i ma taką ładną twarz. kiedyś kupiłam sobie za ciemny podkład a ona ma ciemną karnację i zapytałam czy może chce a ona "dzięki niunia ale nie używam wogóle podkładu tylko tusz do rzęs chybaże jakaś wyjątkowa okazja ale to mam jeszcze dużo" Byłam w szoku w życiu bym nie powiedziała... nie liczę na ani cień szansy u niego nie mam do niej polotu i wiem o tym

on jest niby młodszy ale ona nie ma ani nawet zmarszczki jak się na nią spojrzy to wygląda jakby była mega zrobiona i stała 2 godziny przed lustrem a ona tylko daje rano włosy na grube wałki i maluje się tuszem... nie wiem skąd się biorą takie kobiety jak ona

Gość ta zona takie ironiczne koment
mowi do Ciebie per niunia?:D ile Ty masz lat? 16?;P

Gość o kurcze musze
w miare dobre- nie czuje sie zagrozona. Opiekunka mojemu mezowi mowi per pan i widze ze sie go boi:) poza tym dlaczego mam sie czuc zagrozona? gdybym sie tego bala to w zyciu nie zatrudnilabym opiekunki, tym bardziej ze jak jestesmy w pracy to mam pelno osob z rodziny ktore moga sie zajmowac moim dzieckiem.

Gość nocośTy
zmień prace i już i nie wypisuj tu głupot,po prostu odejdż od nich

Gość w miarę dobre
chyba za bardzo sobie wszystko wkręcasz po prostu

Gość ta zona takie ironiczne koment
no skoro tak mowisz:D ja mam 27lat i tylko do smarkatych kuzynek bym tak powiedziala;) ale jak Ty nie czujesz sie lekcewazona to spoko;) a ze korektora/pudru/podkladu nei uzywa to nie che sie az wierzcyc, jesli rzeczywiscie wyglada jej cera idealnie.. przyjrzyj sie jej dokladnie:P