Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauraaa123

Zajdę w ciążę w grudniu 2012...kto że mną? :)

Polecane posty

witaj bluebell:) miło że do Nas dołączyłas:) kiedy termin @? Boona.. Tak tak ja już nie długo mam płodne.. Tak się cieszę.. 30tego idę na wizytę do mojego G.. Może powie mi coś miłego co da mi motywację.. :) wiecie lekko jestem przeziębiona mam nadzieję że to wpłynie źle na cykl..

tipuran kochana.. ja mam @ 5-7 dni i jest to u mnie normalne..u Ciebie możliwe że od tego cyklu się zmieni.. Lub wpłynęło na to coś innego i był to jednorazowy odchyl od normy:) i jak u Ciebie? Ten cykl jest nasz prawda?

laura :) no u mnie z tym @ to pomieszanie z poplataniem ostatnia @ mialam 21.10 po czym w polowie cyklu mialam sluz plodny i oczywiscie przytulanie ;) po czym pojawily sie wszystkie chyba mozliwe objawy ciazy :P na dzien przed testowaniem wyjechalam do PL (na 2 dni), test ciazowy byl negatywny poszlam do ginekologa no i ona mi wylicza ze w sumie powinnam teraz dostac @ (czwartek) zrobila mi usg dopochwowe i wielkie zaskoczenie pecherzyk 19 mm i zostalam powiadomiona ze pecherzyk peknie nastepnego dnia 😡 kiedy moj maz byl 1200km dalej 😠 (piatek) wtedy tez zrobilam test owu i byl jak byk pozytywny, kreska testowa o wiele ciemniejsza od kontrolnej wiec jak tylko wrocilam w sobote - przytulanie :D wiec teraz albo zolnierzyki przetrwaly z przed 3 dni do owu albo owu jednak nastapila w sobote rano i zdazylismy extra szybkim tempem i zolniezyki milay turbo doped :D jakby nie bylo cuda sie zdarzaja :) mysle ze do 10 grudnia bede juz wiedziala co i jak :)

ale bledow ;) wybaczcie :) generalnie owu mialam w 32dc , kiedy to powinnam dostac okres :)

Gość mamamiśki
Bluebell witaj, ja tez siedze tyle godzin przed kompem, marze o powrocie do domu Ja cos czuje ze owulka u mnie dzisiaj, takie mam kłucie w jajniku, ze hej wczoraj był milutki wieczorek, dzisiaj tez bedzie mam nadzieje...

Gość Tiquran
takk... bardzo licze na ten grudzień... wierze wierze to będzie ten miesiac! Aby dało się tak zaczarować ten grudzień.....! życzę tego wszytskim! Bluebell_ no powiem ci prawdziwa niespodzianka.. co to owulka potrafi wymysleć... ehehhe... trzymam kciuki żeby sie udało!

bluebell.. jeśli czytalas strony wcześniej to wiesz że u mnie z cyklami też nie ciekawie.. idę 30tego do mojego g.. może zaproponuje monitoring:) :) :)

Gość juzzzzzuz
mamamiśki skad wiesz ze mas owulke>? to ze boli jeszcze nie swiadczy o niczym dopiero monitorng to potwierdzi

Gość mamamiśki
juzzuz stąd, ze troche na tym świecie zyje, znam swój organizm i czuję to poprostu, monitoring przerabiałm, testy owulacyjne tez i inne cuda również:) na 100% nie wiadomo ale oprócz tego, ze czeka nas śmierc i podatki to niczego nie mozna byc pewnym na 100%

mamamiski :D tak szczerze powiedziawszy czy owulka jest czy niema, sex co 2 dni powinien zaowocowac :D najwazniejsze to nie przestawac sie przytulac az do @ bo mozna tak jak ja.. przegapic ja :D Tiquran :D czary mary ;) Lauraaa - monitoring fajna rzecz:) chyba nie ma nic pewniejszego oby Ci sie udalo ja juz lece do domku :D do jura

aha P.S. mamamiski - przepraszam ale nie mam polskich znakow u siebie :) i tak sie przekreca nick ;) nie to zebym miala cos do misek :D

Gość Tiquran
lauraaa123 ... Moja @ od zawsze albo... odkad sięgam pamięcia trwała 5 dni.... A ta @ jest jakaś dziwna... obfita.. no a przy tym zawsze 2 pierwsze dni zwijam się z bólu i dziękuje Bogu za Ketonal...a teraz 1 dzień i to zupełnie bez tabletek przeciwbólowych... nie wiem czy już moim jajnikom znudziło się boleć... bo bolały przez ostatnie od owulki a jak przyszła @ to im się odechciało.... no jeszcze takiego cuda nie było!!!! wariactwo czyste! Już się nie moge doczekac tego monitooringu... może w koncu się dowiem co we mnie gra?! :):):)

Gość Tiquran
....albo nie gra...:(:(:(

Gość a jak dlugooooooo
Tiquran a jak dlugo sie starasz?

Gość Tiquran
hmm... długo nie-długo..... ?!?! 4-5 m-cy!

Gość a jak dlugooooooo
ehh to nie przesadzaj to jeszcze nawet nie jest rok daj na luz lepiej jedni sie staraja 1 mc drudzy pol roku inni rok a jeszcze innji cale lata za krotko sie starasz na poczatek wystarczy monitoring cyklu i badania hormonale bo zeby sie dowiedziec czegos wiecej musialbym miec duzo duzo badan a to jest zdecydowanie za krotki czas conajmniej musi minac rok zeby np zrobic hsg badanie na wrogi sluz itd itd i kazdy gin to powie niech facet zrobi badanie nasienia CIERPLIWOSCI!!!

Gość Tiquran
a jak dlugooooooo ...a w którym miejscu przesadziłam według Ciebie? nigdzie nie piszę o badaniu nasienia ani ani innych badaniach.... napisałam tylko o monitoringu... Nie panikuję że nie moge mieć dzieci.... więc odpuść sobie albo czytaj dokładniej....! Pozdrawiam.

Gość a jak dlugooooooo
Tiquran kobieto nie unos sie tak i nie irytuj :O bo to nie sprzyja zajsciu w ciaze ty czytaj ze zrozumienim ja ci nie kazalam robić badan nasienia a po drugie za bardzo panikujesz daj na luzzzzzzzzzzzzz bo takim sposobem nigdy nie zajdziesz w ciaze ......

Gość mamamiśki
jezuniu !!! Ciociom dobrym radom dziękujemy, po to jest ten temat zeby przesadzaec, przezywac i dzielic sie emocjami, jesli sie to komus nie podoba niech odpłynie nie rozumiem tekstów, ze po roku dopiero trzeba sie martwic i zaczac sprawdzac, moze ktos nie chce czekac roku tylko od razu przejsc do działania? każda zrobi jak chce, jestesmy tu po to zeby sie wpsierac a nie dogryzac

Gość a jak dlugooooooo
mamamiśki a ciebie niky o zdanie nie pytal PANIKARYYYYY BUAHAHHAlo:D

Gość a jak dlugooooooo
mamamiśki a ciebie nikt o zdanie nie pytal PANIKARYYYYY BUAHAHHA to czy kots jest nieplodny czy nie mozna stwierdzic po dluzszych staraniach i wielu badaniach ....a badan jest cala masa

Gość mamamiśki
poza tym Tiquran napisała, ze ma dziwne @ i to ja martwi, więc nie wiem co to za wywody, radze a dłuuuuugo Tobie czytac ze zrozumieniem

Gość a jak dlugooooooo
i raczej zaden gin nie da innych badan prucz monitoringu i badaniach hormonalnych przy taki krótkich staraniach kazdy gin ci to powie!!!!

Gość mamamiśki
a długooooo ty tu przylazłas nieproszona... a o zdanie nikt mnie pytac nie musiał po to jest forum:)

Gość a jak dlugooooooo
a forum jest wolne i kazdy kto ma ochote bedzie sie wypowiadal czy wam sie to podoba czy nie dewotki i panikary a jak wam sie nie podoba to nie czytaj moich wpisów:D OT CO!!!kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie :D staraczki stekaczki miesac i mysla ze juz ho ciaza bedzie a tytul topika jeszcze glupszy:D

Już jestem w innym watku, ale chętnie i do Was dołączę :) Cześć dziewczyny Postanowiłam do was dołączyć, jeśli oczywiście mnie przyjmiecie do grona Mam już dziecko, które ma 18 lat (trochę wcześnie zaczęłam ). Teraz zbliża się czas na staranie o drugie. Mąż trochę sprawę przeciąga w czasie, ale ogólnie to bardzo chce mieć dziecko. Miesiąc temu przestałam stosować antykoncepcję, ale w tym czasie nic się nie wydarzyło bo ani nie widziałam kiedy po odstawieniu dostanę okres, ani kiedy mam dni płodne. @ dostałam 25.11, wczoraj zamówiłam mikroskop owulacyjny, tak żeby się ewentualnie wspomóc. Nie napinam się żeby zajść w ciążę, ale nie ukrywam, że chciałabym w niej być. W zasadzie to jestem w fazie eksperymentu, bo kilka lat temu, zanim zaczęłam brać antykoncepcję, to przez pewien czas miałam problemy z @. Leki wprowadziły równowagę. Teraz nie wiem czego się spodziewać. @ dostałam po 36 dniach, czyli jak po odstawieniu, nie było tak źle. Mam nadzieję, że mi pokibicujecie, bo ja Wam bardzo kibicuję i życzę spełnienia Marzeń